Vått, smått, grått og flott!

God kveld i stua! 

En skikkelig grå og regnfull dag….Nå smelter den fine hvite snøen, og etterlater sørpe og is! Ja…Nå kan jeg angre for at jeg klaget på alt for mye snø! Det hadde vært bedre med snø, en dette mildværet…Men vi hadde hatt problemer med hvor vi skulle ha gjort av mer snø! Det var fult overalt!

Så, det er vel greit da..at det kan regne litt, og at snøen smelter bort litt…Vinteren er på langt nær over, så vi får nok mer flott snø….Ja nå er snøen flott i mine øyene….for herlighet så stygt det blir når snøen forsvinner!!

Det er mye som dukker opp, som ikke skulle vært der ute i naturen….MEN i dag fant jeg noe som virkelig høret til ute i naturen…Dråper! Vanndråper, regndråper, duggdråper…..

Ikke de mest fargerike bildene idag da tåka lå lavt, og det dugget friskt på linsa…OG brillene mine dugget de også….Ikke lett å få fokuset rett skal jeg si deg….hihihi

Vått, smått, grått og flott!

#dråper #dråpe #vanndråpe #makro #makrobilder #nærbilder #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #foto #bilder #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

Hvordan har været vært der du bor idag? 

HA EN RIKTIG GOD LØRDAGSKVELD! 

10 kommentarer

Siste innlegg