Nøkkelen til livets lykke!

God morgen alle sammen!

#dikt #sitat #godeord #livet #sommerfugler #foto #fotografier #fotografere #bilde #hobbyfotograf

 

Mye å styre med om dagen, så bloggen kommer litt i andre rekke….Håper DU har det bra, og tusen takk for at du titter innom meg! Jeg kommer nok snart sterkere tilbake!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG!

 

10 litt spesielle dråper!

God morgen alle sammen!

Ny dag og nye muligheter…Ny helg og kanskje har du vinterferie? Ja…man må uansett nyte dagen og helgen! Man vet aldri hva morgendagen bringer….

Jeg er lite på bloggen om dagen…Har mye og drive med. Rydder leilighet for salg, og det resulterer i et overfylt hjem her hjemme også…Det er ikke alt man bare kan kaste eller gi bort…

Minner må leve videre, og da må ting tas vare på….

OG det må plasseres og andre ting må vike..Dermed får jeg en storopprydning her hjemme samtidig…Det trengs det, men når kroppen går på lavgir, så tar ting tid….

Disse litt rare og fine dråpene fant jeg her om dagen. Nå ligger snøen igjen på bakken, men den skal nok smelte bort den også….Jeg venter på våren!! OG med våren, kommer dråpene!

10 litt spesielle dråper! 

#dråper #dråpebilder #dråpefoto #makro #nærbilder #makrobilder #natur #naturfoto #naturfotografi #vanndråper #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf

 

HA EN RIKTIG GOD DAG OG NYT HELGEN! 

Hva er et barnebarn!?

God kveld alle sammen!

Jeg er som noen av dere vet, blitt bestemor! Ja..en liten tulle ble født 26 januar 2019. Min sønn og min svigerdatter ble foreldre for første gang. Lille gullet heter SELMA!

Jeg har vært mye å hilst på gullet, og jeg er nok blitt litt forelsket! OG jeg gleder meg til å følge opp dette bittelitt mennesket som skal vokse opp sammen med oss!

 

Hva er et barnebarn?

Et barnebarn er livets lys

som fyller ditt hjerte med lykke.

Et barnebarn er en del av oss selv,

og er et uerstattelig smykke!

-ukjent-

 

Jeg har tatt endel bilder, men det blir mest kos…Så jeg får bilder i innboksen rett som det er…Så koselig, og jeg kan ikke se meg mett på dette lille sjarmtrollet….

Her om dagen hadde mor og en venninne en liten fotoshoot, og jeg fikk lov å vise bildene…

Er hun ikke nydelig!?!

#baby #barnebarn #babybilder #selma #familie #hjerteknuser #foto #bilder

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 

Nøtteliten satt høyt oppe i et tre!

Tjo og hei og fire kvister deler seg…Så sier nøtteliten: HER ER JEG!

God morgen alle sammen!

Titter såvidt innom med noen bilder av nøtteliten som jeg traff på i går. Jeg så den ikke, for de er jammen godt kamuflert..Men lille Cessy, den ene hundene min, DEN la merke til den, og stirret og stirret..Da er det bare for meg å følge øynene hennes, og DER satt den! Høyt der oppe i et tre!

Nøtteliten satt høyt oppe i et tre! 

#ekorn #nøtteliten #dyr #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

Bittesmå dråper på en syltynn snor!

God kveld alle sammen!

Her har jeg samlet 10 dråpebilder som jeg fant i skogen i går. Det er vakkert når naturen lager flotte lenker med dråper! Små perlesmykker, eller kanskje vi bare skal kalle det dråpekunst!

Fascinerende og magisk!

Bittesmå dråper på en syltynn snor! 

#dråper #dråpekunst #vanndråper #makro #makrobilder #nærbilder #dråpesnor #spindel #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder hobbyfotograf #amatørfotograf

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!

En bitteliten følelse av vår!

God kveld alle sammen!

Er en travel tid for meg nå, både fysisk og psykisk…. så blir ikke så mye blogging på meg om dagen….Men i dag var det igjen gøy å gå tur i naturen…..Snøen begynner å smelte for fult, og ja..Det blir mye sørpe og slafs..MEN fargene titter også så vidt frem….

I dag var det tåke, tykk tåke som lå over Hurumlandet…Men med tåke kommer også dråpene….OG den er med på smelte snøen….

Langt under snøen ligger det nå små knopper og god gjør seg…Ja tenk..Snart kan vi begynne å lete etter blåveisen…og andre små knopper som som er klare for den herlige våren!!

Men vi må nok vente en stund til…Men i dag fikk jeg ihvertfall en følelse…en følelse av at våren er på trappene!

En bitteliten følelse av vår!

#dråper #dråpebilder #vanndråper #dråpekunst #vår #vinter #februar #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 

Ingen kjenner dagen før solen går ned!

God morgen alle sammen! 

#sitat #ord #livet #bilder #foto #fotografier #fotografere #solnedgang #drammensfjorden #sol #fjord #natur #naturbilder #naturfotografi #naturfoto #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

I går var jeg på farten hele dagen. Leiligheten til min svigermor som gikk bort, må ryddes og fordeles. Så vi samlet hele familiene med barn, barnebarn og oldebarn der i går. Da kunne alle få med seg noen minner og det de trengte.

På vei hjem i går kveld, måtte jeg stoppe å ta bilde av solnedgangen som lyste opp over Drammensfjorden….

Det blir mer opprydding, og dette er ikke noen hyggelig jobb. Man føler at man roter i andres liv…Men det må gjøres, og minnene må vi ta med oss…Syns dette sitatet passet i dag, for:

Ingen kjenner dagen før solen går ned!

HA EN RIKTIG GOD SØNDAG!