Stolt far og stolt bestemor!

God kveld alle sammen!

I dag har jeg vært på farten stort sett hele dagen…Hadde avtalt et besøk hos mitt første barnebarn i dag. De kom hjem fra sykehuset i går, og endelig skulle jeg få hilse ordentlig på den lille prinsessa!

Jeg spurte om å få komme en gang det ikke var andre der, så jeg virkelig kunne “dulle” litt med henne..Ja som dere ser av bildene er det ikke bare jeg som “duller”  Sønnen min syns det er så stas og er så stolt!

De er så flinke, og Selma som nå er 5 dager gammel, er et stille og rolig barn…så langt….Hun virker så trygg og harmonisk…Nesten så vi så smilet flere ganger….Hun er bare såååå nydelig!! Ja……jeg er blitt litt forelsket!!

Det kommer flere skryte bilder i morgen, men her har jeg tatt med noen bilder av den stolte sønnen og den stolte bestemoren….. OG den nydelige prinsessa Selma!

Stolt far og stolt bestemor! 

#sønn #familie #barnebarn #baby #stolt #bilder #foto #fotografier #hobbyfotograf

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 

 

Ingenting blomstrer året rundt!

God morgen alle sammen!

I går kveld hadde jeg trøbbel på bloggen. Jeg har en stund prøvd å få til slik at kommentaren fra meg, kommer under det aktuelle innlegget. Har hørt fra flere at det gjør de ikke hos meg.

Så jeg har prøvd ut flere forskjellige alternativer, og i den forbindelse har jeg kanskje rota det til…For i går kveld var det plutselig helt stille med kommentarer fra dere på innleggene jeg la ut! Det er ganske kjedelig, og jeg begynte å lure på om innlegget var såååå dårlig!

Jeg så at det lå ut på blogg.no, men altså…Ingen kommentarer. Gudskjelov var det en som gjorde meg oppmerksom på at det ikke var noe sted å kommentere! jaja..Da har jeg kanskje rota det til da! Prøvde mye frem og tilbake, og plutselig forsvant statestikken også….

Tror jeg vet hva jeg har gjort feil, og ser nå at noen har kommentert det siste jeg la ut i går kveld…Så håper det nå er i orden….Gi meg gjerne tilbakemelding på om ting fungerer!

Syns dette sitatet passet bra i dag, for jammen er det lett å gjøre feil, og vi kan ikke blomstre året rundt! Det gjør det heller ikke i naturen….

Jeg ser plutselig at jeg er på bloglovin, men ikke under bloggnavnet mitt…Så prøver nå å kopiere inn noe der, så jeg får samlet disse to… http://<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19083513/?claim=avzr9fh6dfk”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingenting blomstrer året rundt! 

#sitat #livet #blomst #blomstre #blogg #bilde #foto #fotografere #fotografi

 

I dag skal jeg besøke lille prinsesse Selma! Gleder meg! 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

Grått og smått, men jammen ganske flott!

Hei på deg! Her er jeg! 

Ja..jeg lurte på om jeg var helt glemt i dag….Ingen har vært innom morgen innlegget mitt! hmmm…Var det såååå dårlig bilder da…tenkte jeg….

Men så fikk jeg melding i fra en i bloggblokka her, og hun sa det ikke kom opp noe kommentarfelt….hmmmm. Hvorfor det tro?!  Derfor vil jeg gjerne vite om det er noe kommentar felt på dette innlegget…Legg gjerne igjen noen ord…

HER kan du se innlegget jeg la ut til morgenen!

I dag tok jeg bilen og kjørte opp til Røskestadvannet. Det flotte stedet hvor man har mange forskjellige tur muligheter. Jeg regnet med en kort tur da det var -8 kuldegrader hjemme, og her oppe er det alltid mye kaldere…

Så vi parkerte ved demningen og gikk bare veien rundt ved vannet. Det er for kaldt med lang tur for disse små hundene mine, de går på tre ben og stivbent..særlig på begynnelsen av turen. Jeg la også merke til at når vi stoppet, så var de stive når de skulle komme i gang igjen….Så vi får holde oss til korte turer disse kalde dagene.

Det er ikke så mye fargerikt og ta bilde av om dagen…Men jammen er det mye flott allikevel..Om man bare holder øynene oppe, og studerer naturen litt nære….Bare se på disse nære bildene av snøen….Vakkert!  Så selv om naturen er ganske så grå, er det mye fint å få….

Grått og smått, men jammen ganske flott! 

#snø #vinter #is #frost #landskap #røskestadvannet #hurum #buskerud #tur #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 

Såpebobler + Kulde = Kunstverk!

God morgen alle sammen!

Det er kaldt om dagen, og vi på Hurumlandet har fått masse snø de siste dagene. Det ER vinter, og vi må bare gjøre det beste ut av dette været….For er det noe vi ikke kan rå over, så er det været…

Jeg er ikke spesielt glad i kulda, og heller ikke snø. MEN etter at jeg ble vist disse frosne såpeboblene, ja da er det noe jeg gleder meg over i kulda!

For det må være en del kuldegrader, og man må ha en dose god tålmodighet….Har du det, kan du lage de vakreste kunstverk! Er det solnedgang eller soloppgang, ja da kan du få til disse flotte gull såpeboblene….Fikk du ikke med deg innlegget mitt med det i går? Da kan du se det HER

Men det kan bli flotte kunstverk uten sola også. Bare se på disse som jeg tok midt på dagen i går. Det var litt sol i bakgrunn på noen av dem, og med riktig vinkel, ble det noen gull såpebobler da også…

Såpebobler + Kulde = Kunstverk!

#såpebobler #kulde #kaldt #vinter #snø #kunst #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #makro #makrobilder #nærbilder #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

Frosne gull såpebobler!

God kveld i stua! 

Gjett hva jeg har gjort i dag? Gjett om det har vært kaldt her på Hurumlandet? Gjett om jeg er fornøyd? Ja…det kan du kanskje forstå…Se disse bildene da!

Så herlig med litt frost i naturen! Jeg er ikke så glad i kulda, men etter at jeg oppdaget disse magiske såpeboblene, så ser jeg noe positivt med kulda…

Turen ble kort, for gradestokken viste -11 grader…Det vistes raskt på hundene…De frøs…..Selv med vinterfrakk ble det kaldt for de tynne små bena…Så vi tok bare en runde rundt i nabolaget…

Da jeg kom hjem, fikk hundene komme inn mens jeg ville prøve meg på noen frosne såpebobler! Det ble noen før jeg gikk inn, men ikke lett å få boblene til å lande uten å sprekke…Men…

Den som ikke gir seg…Den får betalt….

Da sola var på vei ned, tok jeg med meg såpebobler og kamera ut på verandaen…Da fikk jeg disse flotte gull boblene! Er de ikke magiske!! De andre jeg tok, vil du få se i morgen….Så følg med….Mange fine varianter kommer.

Frosne gull såpebobler! 

#såpebobler #frosne #frost #kaldt #kulde #solnedgang #vinter #magisk #makro #makrobilder #nærbilder #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

HAR DU HATT EN KALD DAG DER DU BOR? 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!

Mitt aller første barnebarn Selma!

God morgen alle sammen! 

Det er en ny epoke i livet som har startet…Jeg er blitt bestemor, og min eldste sønn er blitt far…Da kan man vel si man begynner å bli voksen! Kroppen min forteller meg at jeg har levd en stund, men innerst inne føler jeg meg fortsatt som en ung jente….

MEN det at jeg har blitt bestemor forteller jo at jeg begynner å dra på åra…En ny generasjon vokser til, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den lille prinsessa som har kommet inn i livet mitt!

Selma!  Født 26 januar 2019. Vekt: 3540 gram lengde: 49 cm.

Hun ble født 16 dager før termin, så ventetiden ble litt kortere en forventet. De kommer hjem i dag, og skal begynne sitt nye liv. Jeg håper å få tatt en tur for å hilse på Selma og de nybakte foreldrene i morgen!

Vil du se flere bilder fra vårt første møte med Selma, da kan du se HER 

Det er mor Matilde og far Tobias som har tatt disse bildene, og jeg har fått tillatelse til å bruke dem.  Legg merke til de herlige “melkebartene”

Skrytebilder av mitt aller første barnebarn Selma! 

#barnebarn #bestemor #lykke #selma #farmor #skrytebilder #bilder #foto #fotografier #blogg #stolt

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

 

 

Kattepusen koser seg inne!

God kveld alle sammen! 

Ja katten vår har et avslappet og rolig liv…Nå begynner hun å bli en gammel dame, hun er over 13 år, og er foreløpig frisk som en fisk! Men hun er blitt en sær gammel dame….Vi kaller henne bare pus, men heter på papiret Pusur.

Holder seg mest for seg selv i 1 etasje der sønnen min hadde rom, og er bare ute for å gjøre fra seg. Nå når snøen laver ned, er det så vidt hun piler ut, for så komme inn igjen..(hun har egen kattedør og går ut og inn som hun vil)

Hun er en blanding av perser og skogskatt, og har en nydelig pels..Men også en forferdelig pels og holde i orden…Det blir floker og knuter nesten hver dag…

I dag har snøen lavet ned og det blåser. Det ble en liten tur ut med hundene, men vi gikk ikke langt….Nei, i dag var det greit å være mest inne…Akkurat som kattepus mener….Bare se hvor mye snø det er kommet på gelenderet, og på trommelbordet utenfor vinduet mitt!!

Det holder med snø nå, det syns både hund, katt og jeg!

Kattepusen koser seg inne! 

#katt #hund #dyr #husdyr #kjæledyr #snø #vinter #januar #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

De magiske snøkrystallene!

God kveld i stua! 

Her på Hurumlandet snør det! Det blåser også, og snøen føyker seg oppover veggene….Jeg har et trommelbord rett foran stuevinduet ute, og det er så mye snø på det nå, at jeg nesten ikke ser utsikten vår!

Ren hvit fin snø….Det er jo vakkert, men det var ikke så veldig koselig å gå tur i dag..Når hundene begynte å gå bak meg, for å få litt ly for vind og snø som pisket i pelsen, ja da snudde vi og gikk hjem.

Da fristet det bedre med en innedag med kos og ro i heimen…

Men har du studert denne flotte snøen vår noen gang? Det er ikke alltid det kommer så flott frem som disse bildene viser, men noen ganger har de vakre krystallformer, og glinser i mot deg!

Derfor må jeg alltid ned å studere snøen….Hmmmm…er det magiske krystaller i dag tro? Det var det ikke i dag, og jeg turde ikke ta frem kameraet som hang trygt under jakka i dag….

Disse bildene er i fra snøen som falt i fjor….Fra januar og februar 2018

De magiske snøkrystallene! 

#snø #snøkrystaller #vinter #tett på #makro #makrobilder #nærbilder #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotograf #fotoblogg

 

HAR DET SNØDD MYE DER DU BOR? 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!