Blodrøde dråper!

Iiiiiiikkkk….Er det bloddråper?! Neida..ikke noe skremmende her! 

Det er jo Halloween i dag! Så da får det bli noen blodrøde dråper! Det er kanskje ikke så skremmende, men vi trenger noe fint å se på også…Ikke bare skrekkens blod! Hekser og farlige masker! 

Så kos deg med noen blodrøde dråper! De er ikke farlige…;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg merke til hjerte på bæret på bildet under her! 

#dråper #dråpe #natur #makro #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #fotograf #rødt 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD, OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER! 

 

Tur med hundene til Tofteåsen i Hurum!

Det ble en tur til en topp i dag…Det er nydelig utsikt utover Tofte sentrum og helt opp til der jeg bor. Turen tok tre timer i dag, men det er med mange stopp, og veldig sakte gange.. Jeg hadde ikke helt bestemt meg for om jeg skulle ta turen helt opp, men det var så flott vær, så jeg tok sjansen..

Det kan være veldig glatt på svabergene på toppen, og er så skummelt da det går rett ned en fjellvegg..Men jeg tenkte jeg kunne gå opp og bare gå samme vei ned om det var det..Men det var helt tørt, og flott solskinn! 

Så jeg gikk runden rundt…En herlig utsikt, og en herlig tur! MEN det ble for mye for meg i dag…Så jeg hadde problemer på slutten av turen…Bena vil nesten ikke bære meg. Jeg vet at denne turen er litt i lengste laget, men det er så flott der! Men i dag ble den for tung..Så alt jeg hadde planer om etter turen, ble skrinlagt.. 

Jeg fikk mange flotte bilder, både av utsikt og hunder…Dere som følger meg fast, har kanskje sett noen av de samme bildene før, for det blir alltid noen bilder når jeg først er på toppen. Men det er jo så vakkert! 

På noen av bildene ser dere ned på den gamle Cellulose fabrikken, Sødra Cell. Den er nå nedlagt, men dere ser tømmer som ligger på kaia. Noen andre bilder viser Tofte sentrum, og et bildet er zoomet inn på der jeg bor…Ellers er det flott utsikt utover Oslofjorden! 

Nå blir det lenge til neste gang, for det er skummelt når frosten kommer… Bli med en tur med hundene til Tofteåsen i Hurum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#hund #hunder #hundetur #hundeliv #landskap #utsikt #tofte #hurum #buskerud #hurumlandet #natur #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #hundebilder #fotograf #oslofjorden 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

Fuglene har morgenmøte!

God morgen alle sammen! 

Ny dag, og nye muligheter…Fuglene koser seg, og denne gjengen her, har jeg hatt besøk av siden de var små babyer..( Se siste bilde) Så koselig å se dem i flokk og følge..De første bildene er fra treet ved verandaen min, rett ved fugletreet..Her koser de seg, og har morgenvasken før de inntar frokost på treet mitt! 

Fugletreet står rett foran stuevinduet mitt, og jeg kan sitte i godstolen og titte ut på dem. Så koselig, og så flott å se mange forskjellige fugler som kommer innom. Men disse pilfinkene, kjøttmeisen og blåmeisen, er det mest av…

Fuglene har morgenmøte! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#fugler #fugleliv #fugl #natur #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografi #fotografere #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

Det er fortsatt fargerikt og flott ute i naturen!

En tur ned til sjøen ga mange flotte fotomotiv!

Nå har jeg kjøpt meg GPS til hund! Og en annen duppedings!

 

HA EN RIKTIG GOD NY DAG! 

Nå har jeg kjøpt meg GPS til hund! Og en annen duppedings!

Jeg har jo tenkt lenge og vell..og lengre en lengst…for jeg må alltid overveie, og tenke nøye gjennom ting: Trenger jeg det!? Eller ikke?! MEN jeg har ønsket meg dette lenge!! Jeg trodde det bare fantes store utgaver av disse, så jeg tenkt den blir for stor for mine små hunder… 

MEN så kom jeg over denne lille fine saken her! “kompis” heter den..og kanskje blir dette min nye kompis! For, jeg har jo vært så redd for å slippe hundene løse nå. De jager dyr, og glemmer helt hva som heter å høre etter…De blokkerer helt..

Så, kanskje jeg nå kan ha de litt mer fri i skogen. For jeg tror ikke mine dyr gjør andre dyr i skogen noe..De bare jager…OG det skal mye til at de klarer å ta dem igjen.. Skulle de det, så tror jeg de hadde snudd og løpt tilbake..Men jeg er jo så redde for at de blir borte fra meg.. 

Så vi får se..Bjørn prøver å laset ned app og installere, men er noe vanskeligheter med det..Noen andre som har denne, og har noen tips, eller har erfaringer med denne? 

Nå får vi se da..om dette fungerer! Spennende! 

Jeg bestilte på nett, gjennom XXL, og fikk den i posten i dag. Når jeg først var i handle humør, så gikk jeg innom butikken..som posten ligger i..og kjøpte meg denne vinduspusseren! Kanskje det kan bli gøy å pusse vinduer!! Hva tror du? Har du sånn vinduspusser? 

( Ikke sponset innlegg!)

ENDELIG en liten og lett GPS til katter og små hunder.

 • Kompis 1 viser deg lokasjon til hunden eller katten i realtid
 • Er 100% vanntett
 • Oppdaterer seg ved WIFI, dette sparer batteri
 • Lang batteritid med standby på hele 10 dager
 • Ring direkte til Hunden og Katten
 • Sett inn områder på APP som varsler deg når hunden eller katten går utenfor området.
 • SOS knapp på enheten, slik at om folk finner hunden din å trykker på trackeren blir du varslet
 • Norsk kundeservice
 • Ring til katten eller hunden din å hør at den er i live, den svarer alltid. Når du ringer kan du snakke til kjæledyret ditt og om det er folk i nærheten kan de svare deg.
 • Ingen teknisk installasjon
 • Kan brukes i skolesekken, på sykkelen, i bilen og andre steder
 • Inkl sim-kort til kun 39,- pr mnd inkl alt data, tale, sms

 

Kompis er en GPS til katt og hund, spesialdesignet for å være med på tur. Den er i motsetning til de fleste andre GPS til katt og hund 100% vanntett. Katter og hunder er ofte ute i naturen hvor hvor det blir fuktig og da holder det ikke med vanlig IP65 på sikt, selv om mange aktører mener dette. En GPS til Katt og hund med IP65 vil oppleve at vanndamp trenger inn i trackeren når den sitter på et fuktig kjæledyr.

Kompis 1 er en av de minste GPS til katt og hund som finnes på markedet og veier kun 40g. Den er ca like liten som en fyrstikkeske, bare endel smalere og bitte litt lengre. Men det er en god sammenligning.

Fakta

? Dimensjon: 62x30x18mm!! Liten og lett!

? Vekt: kun 30g!!! Utrolig liten!

? App: (iOS, Android)

? WIFI lokalisering sparer batteri og lokaliserer også innendørs.

? GPS mode: NXP/MTK

? Batteri: 3,7V 900mAh Li-ion batteri

? Stanby: 120 timer

? Sanntid tracking med sms og pc, støtter iOS og Android APP.

? SOS panikk-knapp, stemme-monitor, traffic mode, sleep mpde-

? Google Maps på mobilskjerm

? Geo-fence, movement, overspeed, shake sensor, low battery alarm.

NY VINDUSPUSSER! NÅ BLIR DET SIKKERT GØY Å PUSSE VINDUER! ELLER HVA? 

#gps #hund #hundeliv #vindusvask #rengjøring 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER! 

En tur ned til sjøen ga mange flotte fotomotiv!

I dag kjørte jeg ned til havna i Sagenedalen. Det er 5-7 minutter kjøring hjemmefra, og jeg går langs kyst stien fra havna til Tyskerstranda. Dere som følger meg fast, har nok sett bilder herfra før..Men idylliske bilder fra fjorden er vel aldri feil! 

I dag var det et nydelig lys og solen brøt igjennom innimellom. Jeg var litt skeptisk til å gå langs svabergene, siden jeg var redd det var glatt. Men da er det en sti som går litt på oversiden av sjøen, så da kan jeg velge den. 

Men det var ikke glatt, og det blåste ikke så mye…Så da klatret vi rundt på steinene. Det er en egen sjarm med det syns jeg.. Er ikke mange blomster, men strå, sjø og sol, ja det ble vakkert det også.. 

Jeg ble overasket over å finne noen blomster også, og hunden stilte gladelig opp som fotomodeller i dag også. Da vanker det godbiter, så det gjør dem gjerne.. Så, det ble faktisk endel bilder i dag også..

En tur til sjøen ga mange flotte fotomotiv! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#idyll #sjø #fjord #oslofjorden #tofte #buskerud #hurumlandet #hurum #svaberg #blomster #høst #himmel #natur #landskap #utsikt #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hund #hundebilder #hobbyfotograf #fotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

Det er fortsatt fargerikt og flott ute i naturen!

God morgen alle sammen!

Litt av hvert fra helgens turer her på Hurumlandet! Det virker som alt av farger forsvinner, men om man ser litt nøye etter, så er det fortsatt så fargeklatter her og det…En liten blomst som klamrer seg fast, blader som fortsatt henger godt fast på trærne, og gresset som fortsatt er grønt enkelte steder..

I helgen har jeg bare gått de vanlig turene rundt i nabolaget..Ned mot sjøen og Ramsvik og ned i skogen bak Brinkeli. Det har vært klart og fint vær, men MYE vind har det vært! 

Her har jeg samlet de bildene jeg ikke har vist i fra helgens turer…For i utgangspunktet tenker man at “det er jo ikke noe motiv” Men det enkle er ofte det beste, og når man ser litt ekstra igjennom bildene, så var det mange som kunne vises..

Høstens farger, noen få blomster som fortsatt står der ute… Det er fortsatt fargerikt og flott ute i naturen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#natur #høst #høstfarger #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #tur #fotograf #hobbyfotograf #høstbilder #blomster 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

Her snakker vi skikkelig bad hair day!

Frodiths “frogge” utfordring er i gang!

Mange perler små….Flotte å se på!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG!

Mange perler små….Flotte å se på!

Da var denne helgen snart over….Vi har flyttet klokken bakover og fått en time mer…Jeg har allerede rota med det, og serverte middag til hundene alt for tidlig…Vi spiste også middag tidlig i dag kan du si…klokka 1400…. Jaja..Når ikke alle klokkene er stilt, så blir det sånn…. 🙂

Det blåser masse ute, og de få bladene som klamret seg fast på trærne, har nok nå falt av… Det var helt umulig å ta noen bilder ute i dag, for det var ikke mange motivene som holdt seg stille..Men noen ble det…

Men de får komme i et annet innlegg, for nå syns jeg det er så lenge siden jeg har hatt noen dråpebilder her…..hihihih… 😉 Kan jo ikke la det gå alt for lang tid imellom..Så her kommer et innlegg med noen flotte dråpebilder jeg “fanget” her om dagen… 

Mange perler små….Flotte å se på! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#dråper #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #skog #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #dråpebilder #makro 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! 

Frodiths “frogge” utfordring er i gang!

Ja nå lurer du kanskje på hva “frogging” er….Og DET forstår jeg..for jeg skjønte ikke mye av dette jeg heller før jeg ble kjent med Frodith her i blogg blokken! Hun setter i gang morsomme konkurranser og utfordringer….OG det er som regel noe som setter en litt utenfor komfort sonen…

Denne gang, som i fjor og som året før, så setter hun altså i gang en “frogge” utfordring…Det går kort fortalt ut på å ta bilde av deg selv, i froske stilling på et gjerne rart eller spesielt sted, og gjerne med et litt tilgjort ansikt… Se mer om reglene ved å gå inn på innlegget til Frodith HER 

Så sender vi bildet til henne innen 1 november klokken 2359.

Jeg er jo glad i å ta bilder, men er ikke så veldig glad i å ta bilder av meg selv! I fjor ble det et skyggebildet av meg, men jeg har blitt tøffere, og det er takket være alle disse “rare” utfordringene her på bloggen.. 

Så jeg har hatt denne utfordringen i tankene hver tur jeg har hatt i det siste…Det har blitt noen bilder…MEN disse hundene mine skjønner jo ingenting! De blir jo helt på styr, og tror jeg skal leke…Så det har vært en utfordring, og jeg har nå valgt meg ut to bilder fra disse turene, men klarer ikke bestemme meg for hvilket jeg skal velge! 

Her kommer noen av de andre bildene som IKKE er tatt ut til å være med i utfordringen, som dere ser….Hundene blir litt på styr! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#utfordring #frodtih #morro #frogging 

 

Det ble litt dårlige bilder, men ikke lett med tre viltre hunder rundt seg…OG jeg får ikke stilt inn kameraet perfekt når det blir forhåndsinnstilt..MEN dette er jo bare for morro!! 

Er du med på utfordringen til Frodith? Har du sendt inn bilde? Skal du sende inn bildet? Syns du sånne ting er litt morsomt? 

 

HA EN FORTSATT RIKTIG GOD SØNDAG! 

Her snakker vi skikkelig bad hair day!

Sidensvansen…Den vakre, flotte fuglen som titter innom om noen ganger i løpet av året, traff jeg på i går! Den ser nesten eksotisk ut, og ligner en nymfeparakitt… Som er en liten tam fugl som kan ligne litt på en kakadue. 

Jeg hadde en nydelig hvit nymfeparakitt for mange år siden, og da jeg jeg var ungdom, kjøpte mamma seg en Kakadue…Så det er vel derfor jeg også liker Sidensvansen så godt..For med den flotte “hanekammen” på hodet, så får den et artig uttrykk! 

I går blåste det ganske godt da jeg gikk tur, og denne fuglen satt på noen strøm ledninger langs stien jeg gikk. Jeg blir så glad når jeg ser denne fuglen, og gledet meg til å komme hjem å se over bildene.

Det satte seg en rett over meg der jeg stod å fotograferte noen litt lengre bort, og da jeg snudde kameraet oppover, så jeg at denne lille rakkeren så ut til å ha en skikkelig bad hair day! 

Hanekammen stod til værs, av vinden og vaiet hit og dit. Plutselig la den seg ned som hentesvis og så stod den rett opp igjen..Herlig!! Tenk at en fugl virkelig kan få frem så gode følelser, for jeg blir virkelig glad hver gang jeg ser den! 

Her snakker vi skikkelig bad hair day! 

 

 

 

 

 

 

 

#sidensvansen #fugl #fugleliv #fuglebilder #bilder #foto #naturbilder #naturfoto #fotografier #fotograf #fotografere #hobbyfotograf #natur 

 

Her kan du se innlegg jeg la ut i går:

Det ble da noen bilder i går også…Litt av hvert fra naturen!

Se hva jeg traff på i dag!!

Jeg fikk et flott tips, og Bjørn koser seg i boblene!

 

HA EN RIKTIG GOD SØNDAG! 

Jeg fikk et flott tips, og Bjørn koser seg i boblene!

Disse flotte mummikoppene har jeg fått 9 stykker av..Jeg ønsket meg dem etter å ha sett flere vise dem her på bloggen…Det var jo midt i blinken for meg, for jeg ELSKET mummi troll serien når den gikk på tv. Mine barn fikk alltid selskap av meg når denne serien gikk. 

Så da jeg ble 50 år dette året, så ønsket jeg meg sånne kopper…Bjørn har ikke helt skjønt meningen med dem, for de står jo bare i skapet og blir ikke så ofte brukt. Jeg hadde sett de for meg i bruk når vi har gjester…. Men vi har sjeldent gjester…..

Så da Tone i bloggen fruvinningland.blogg.no viste dette tipset i går, var jeg ikke sen med å fortelle Bjørn at SÅNN vil jeg også ha! Jeg trengte bare krokene, for jeg hadde en slik stang hengende på kjøkkenet fra før. Der hang det bare tull. Så Bjørn dro ut å kjøpte kroker i dag. 

Han syns også det var lurt, og de kom litt mer frem! Nå gjenstår det bare å rydde litt mer rundt denne stangen..over og under….hihih Så: TUSEN TAKK FOR SUPERT TIPS TONE! Jeg spurte om det var greit at jeg hermet…hihihi

Så fikk Bjørn endelig brukt boblebadet i dag, for nå har han jobbet så mye i det siste at han ikke har orket. I dag har han fri, og satte seg ut i boblene nå i kveld med en øl! Han mener det er så godt..noe jeg ikke syns..Så han får kose seg, også kan jeg ta bilder…hihih

Jeg fikk et flott tips, og Bjørn koser seg i boblene! 

 

 

 

 

 

 

#kopp #pynt #tips #boblebad #spa #kos #mann #helg #fri #rydde #mummitrollkopper #kveld #natt #himmel 

 

Sparer du på mummitrollkopper? 

HA EN FORTSATT GOD KVELD OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER!