Lurer du på noe om meg eller hundene mine??

Hei på deg….! Her er jeg…..! Men hvem er jeg…..?

Sitter du med noen spørsmål angående meg eller hundene, ja så fyr løs…Jeg er ikke den som utleverer så mye om meg selv, og det er ikke fordi jeg vil “verne om privatlivet” Nei..det er bare fordi jeg kan ikke skjønne at noen skal ha noe glede av å vite så alt for mye om meg! 

Men..Det kan jo være du sitter å lurer på noe, og da skal jeg prøve så godt jeg kan å svare…Kanskje du lurer på noe om hunderasen Dvergpinscher? Eller noe om de tre små dvergene? Ja, fyr bare løs! Jeg skal prøve så godt jeg kan å svare…

Jeg har noen nye venner her i “bloggblokka” og jeg er blitt skikkelig glad i mange av dere…Selv om vi ikke kan se hverandre, så føler jeg at jeg “kjenner” noen ganske godt..Vi “snakkes” jo stort sett hver dag…

Så TUSEN TAKK til alle dere fine bloggvenner! Dere er ofte med på å gjøre dagen min fin!! 

#spørsmål #svar #blogg 

 

Så har du noen spørsmål, store eller små, så skriv dem ned i kommentarfeltet…

Jeg vil prøve å svar på alle i et eget innlegg!

HA EN FORTSATT RIKTIG GOD LØRDAGSKVELD! 

 

Nydelig himmel, vakre hunder, og et flott sted!

Ja, dere skjønner kanskje hvem jeg mener, og hvor jeg mener…Nemlig mine tre små dverger, Jayli, Zevs og Cessy..Det er tre dvergpinschere hvor jeg har hele familien..mor, far og barn…Stedet jeg sikter til, er ute ved kysten på Hurumlandet! 

Denne gangen gikk turen til Vikene på Filtvet. Et sted som ligger mellom Filtvet fyr og Tofte. En dag med opphold, og solen brøt igjennom innimellom. Men som dere ser på himmelen, så var det utrygt, og til å fra vær…

Men jeg unngikk regnvær, og koste meg på tur. Masse flotte motiver, og hundene måtte jo stille som fotomodeller. Noe de gjør meget bra syns jeg..Det blåste litt, men ikke så ille at de fikk vondt i “stå ørene” sine..

Jeg har lagt ut flere bilder fra denne turen som jeg tok på torsdag, og du kan gå inn på linken til de forskjellige innleggene ved å trykke  HER og HER

Nydelig himmel, vakre hunder og et flott sted! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#landskap #utsikt #hurum #buskerud #filtvet #hurumlandet #natur #naturen #sjø #oslofjorden #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #fotograf #hobbyfotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD LØRDAGSKVELD! 

 

 

 

En flott Grønnspett satt høyt oppe i et tre!

Nå begynner det å bli lettere å se fuglene igjen. Løvetrærne har blitt tynnere, og noen trær er så si uten løv.. Da ser man disse flotte fuglene vi har i landet mye bedre.. Jeg har “jaktet” litt på en Svartspette jeg har sett to ganger i skogen bak Brinkli, men den er som regel langt unna, og flyr fort..

I dag tok vi turen opp i Zevs skogen..Der var det mange kråker som holdt et leven, og plutselig hørte jeg denne hestekneggede lyden og DER så jeg så vidt en hakkespett..Det var nesten umulig å si hvilken type det var, for den satt seg selvfølgelig så jeg måtte fotografere mot solen! 

Men da jeg kom hjem, og studerte bildene da så ser jeg at det var en Grønnspett! Den har jeg jo også sett før, og fått fotografert, så de siste bildene, de i kollasjen og det siste bildet..De er fra januar -17 da jeg også traff på denne fuglen. 

Hovedføden er maur som den fanger med den 10 cm lange tunga. På folkemunne er fuglen blitt kalt løvspett, gulspett, lihest og regnfugl. Det siste fordi den heste-kneggelignende lyden ofte varslet regn.

Bildene ble ikke så bra, og jeg måtte zoome langt…, men morsomt å se denne flotte fuglen! Jeg var også vitne til en kamp mellom en kråke og en annen fugl..Men jeg klarte ikke å se hva slag..Men den var lysebrun og hvit spettet og halv stor..litt mindre en kråka.. Den ble jaget gjennom skogen og opp i lufta.. Rakk ingen bilder..

En flott Grønnspett satt høyt oppe i et tre! 

 

 

 

 

 

#fugl #fugleliv #grønnspett #hakkespett #natur #naturen #naturbilder #bilder #fuglebilder #foto #fotografi #fotografere #fotograf #hobbyfotograf 

 

HA EN FORTSATT GOD LØRDAG! OG 

FORTSATT GOD HELG! 

 

 

Trenger du noen blomster i dag?!

God morgen alle sammen! 

Har du en god dag? Eller er ikke dagen så god…Uansett så kan vel noen blomster friske opp, og glede noen… For det sies at farger gjør en glad!! Jeg har forstått at det er mange i “bloggblokka” mi som sliter om dagen..Enten kroppslig, eller noen rundt dem som ikke har det bra..Så litt ekstra blomster til dem!!

Det er helg, og det ser ut til å bli en fin dag værmessig. Ja kroppen min er også ganske god i dag, så jeg skal ikke klage!

Sønnen som går på skole i Lillehammer kom hjem for første gang siden i sommer..Han har studie uke, og blir hjemme en uke. Rart å ha han tilbake, men veldig koselige også…og han blir hjemme en uke!

Ja, jeg er ganske mye alene, for Bjørn har begynt å jobbe igjen… Han har påtatt seg mange vakter…Tror han syns det var godt å være tilbake i vanlig gjenge igjen.. Han liker jobben sin, og koser seg på jobb. 

Så han skal jobbe denne helgen også…Jeg er jo aldri helt alene..Har mine tre små dverger…De gir mye selskap, og jeg har alltid noe å gjøre med dem….Her er noen blomsterbilder som er tatt noen av de siste dagene..for det ER fortsatt noen blomster der ute…

Trenger du noen blomster i dag!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#blomster #blomst #natur #naturen #naturbilder #blomsterbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #fotograf #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går: 

Fortsatt liv på svabergene!

Se hvor du går, for plutselig tråkker du på noe fint!

Dette har jeg fått i posten til nå!

 

Jeg setter stor pris på alle de flotte kommentarene jeg får, og blomstene går tilbake til alle dere! 

TUSEN TAKK!

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

Dette har jeg fått i posten til nå!

Jeg gleder meg til å gå i posten hver dag…Fordi jeg har bestilt masse småting fra Wish! Duppeditter og litt annet stasj..Det er mye til bilen, for bilen min skal “stasjes opp” Det er hundebilen vår, og det må jo vises…

Som dere ser, så passer hundene godt på pakkene, og de blir nok stolte når bilen blir full av hundeklistremerker og annet dill… Litt morro må man jo ha når man har gammel bil! Da er det jo ikke så farlig med lakk og skrammer… 

Så det jeg til nå har fått til bilen er: mange klistre merker, men mangler noen..for skal ha to enkle av jente dvergpinscher og en gutte dp..Jentene har kommet, men ikke gutten..DE er viktigst..Så er det masse potemerker og litt love dog osv..To klistremerker med et øye som ser ut som ser ut gjennom bilen har jeg også fått. 

Så har jeg fått en krok som skal henges på nakkestøtten, den blir i bobilen, dit skal også en kjølebag som kan henges på ryggstøen. En annen plaskeholder har jeg allerede plassert i bilen, og glemt å ta bilde av. 

Så fikk jeg en stroppe løs bh. DEN var kjekk altså..sitter som støpt, og jeg fikk faktisk også kløft!! ( har små pupper fra før) Så den blir fin når jeg skal pynte meg! Så bestilte Bjørn et kjede med pote..det tror jeg at jeg skal henge i bilen. Øyebindet har også Bjørn kjøpt til meg, for jeg knyter et bind over øynene i bobilen..Er jo så lyst der…hihih

Hundebåndet med tre punkter er kommet, og brukte med godt hell.. En flexi line kom, men det trodde jeg var noe annet..Så DER ble jeg skuffet…Men var litt redd for at det ble feil..så var litt obs..

Jeg venter fortsatt flere klistremerker, og litt annet stasj…Er jo så gøy å få litt nytt og morsomt! I helgen får jeg ta en ny tur inn på Wish! Jeg har stort sett bare bestilt billige varer så prisen har blitt på rundt 200kr..Det får jeg ta meg råd til.. 

Ihvertfall når både jeg og Bjørn syns det er litt gøy! Dette har jeg fått i posten til nå! 

 

 

#handle #småting #duppeditter #wish #klistremerker 

 

Har du handlet på Wish? Liker du å få pakker i posten? Liker du “dupeditter”?

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

Se hvor du går, for plutselig tråkker du på noe fint!

Nå går det mot høst og kaldere tider..Høsten har en tendens til å være veldig våt, og vi fikk masse fuktighet i uken som var.. Ikke bare regn, men dugg, tåke og fuktigheten gjør at det legger seg, og blir vått på bakken..

OG langt der nede…Nede på skogens bunn, der er det mange flotte runde fine dråper! Noen små, noen store…Noen legger seg på et blad, andre henger litt ned og klamrer seg fast..Et helt eget liv på skogens bunn..

Så…Se hvor du går, for plutselig tråkker du på noe fint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#dråpe #dråpebilder #bilder #natur #naturbilder #foto #fotografier #fotografere #fotograf #hobbyfotograf #naturen #dråper 

 

HA EN RIKTIG GOD HELG! 

Fortsatt liv på svabergene!

God morgen alle sammen! 

Det er helg, det er høst og tiden går jo så sabla fort.. Hvor ble sommeren av? Det var litt sommerfølelse ved fjorden i går…Noen blomster klamrer seg fast, og jammen gjør ikke insektene det også. 

De summer rundt til tross for vind og kald luft.. Det minsker av begge deler, men i går fant jeg flere blomster, og der det er blomster, der er også insektene! Denne blomsterfluen var nok litt daff, og var veldig opptatt av å klamre seg faste..

For når jeg til slutt tok Strandnelliken opp fra bakken, ja så satt den fortsatt fast! Den hadde ingen planer om å slippe taket….Nammm…Litt nektar er det vel fortsatt igjen, eller kanskje den bare var litt sløv..

Det ble ihvertfall flotte bilder av både Strandnelliken og blomsterflua der den koste seg på svaberget ved Vikene på Filtvet her på Hurumlandet. Vil du se flere bilder fra turen i går? Da kan du klikke deg inn på linken nederst i innlegget! 

Fortsatt liv på svabergene! 

#flue #insekt #blomst #strandnellik #fjorden #oslofjorden #svaberg #idyll #bilder #foto #fotografi #fotografere #natur #naturbilder #fotograf #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

En nydelig solnedgang!

To flotte Dompapper koste seg med rognebær!

En høsttur til Vikene på Hurumlandet!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG OG NYT HELGEN! 

En høsttur til Vikene på Hurumlandet!

Det ble en flott tur til Vikene som ligger på Filtvet her på Hurumlandet. Jeg går vanligvis hjemmefra, og gjennom hyttefeltet og langs svabergene. Men i dag tok jeg bilen et stykke..Parkerte ved hyttefeltet, og sparte ben og rygg noe. 

Det tegnet til å bli sol, og solen gløttet frem innimellom…Men den ville ikke helt frem. Det var et flott lys langt ute i fjorden, men litt mørke og litt lyse skyer rundt.. Passe temperatur, men blåste friskt helt nede ved fjorden. 

Jeg gikk sakte, og prøvde å kose meg å se etter fotomotiv, og ta inn alle høstfargene..For det er ganske mye løvtrær, og dermed også flotte gule og oransje farger! Jeg fant også noen blomster, blant annet disse flotte blåklokkene. De stod så flott øverst på stranden. 

Med det flotte oransje lyset, ja da ble det bare nydelig! Her har jeg funnet noen bilder fra selve stranden på Vikene. Ja stedet heter Vikene, og er ikke bare en vik. En flott strand, og nydelige svaberg på begge sider. Ene veien går mot Filtvet fyr, den andre går mot Tofte. 

En høsttur til Vikene på Hurumlandet! 

#hurum #hurumlandet #buskerud #filtvet #strand #fjord #oslofjorden #himmel #blåklokker #blomster #natur #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #fotograf 

 

Det kommer flere bilder fra turen til Vikene i morgen, så følg med! 

HA EN FORTSATT GOD KVELD OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER! 

To flotte Dompapper koste seg med rognebær!

Det ble en deilig tur på nesten tre timer i dag. Men det gikk ikke fort, og jeg kjørte et stykke med bil. Så ble det ikke så langt å gå. Brukte heller mye tid med fotografering og jeg så hele tiden etter motiver. 

Lite å se i dag også, eller, jeg så flere fugler, men de ville ikke bli fotografert av meg. En hakkespett av et slag, og en stor flott nøtteskrike.. Jeg prøvde, men den satt ikke lenge nok i ro. 

Helt på slutten av turen så jeg to flotte halv store fugler som fløy over stien, men de gjemte seg godt bak kvister og trær.. Det var to Dompapper! En hun, altså brunlig, og en han, altså denne røde…

Den brune ble borte for meg, mens denne røde satt og spiste rognebær. Det var et godt stykke unna, og jeg måtte zoome mye. Så, ble ikke de aller fineste bildene, men er ikke ofte jeg ser Dompapp…Så jeg måtte fotografere den! 

To flotte Dompapper koste seg med Rognebær! Har du sett Dompappen ofte? 

#fugl #fugleliv #dompapp #fuglebilder #natur #naturen #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #fotograf #hobbyfotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

En nydelig solnedgang!

God morgen! 

Ja det er morgen, så det skulle vært en soloppgang her, men så tidlig er jeg sjeldent oppe, og jeg bor slik til, at det får jeg ikke med meg fra huset mitt. Men dette kunne likegodt vært soloppgangen i dag, for det ligger et slikt oransje, rosa beltet nede ved sjøen.. 

Se de to siste bildene, de viser himmelen nå kl 0830. De er tatt i dag. De andre bildene, er tatt i desember i fjor ved havna bak butikken. Jeg måtte rydde i arkivet mitt i går, da pc sa i fra at det begynte å bli lite lagringsplass.. Da må noen av bildene legges over på ekstern hardisk. 

Da fant jeg disse nydelige himmelbildene… Så vakkert, så nydelig, så magisk! En nydelig solnedgang! 

#solnedgang #soloppgang #idyll #sjøen #oslofjorden #tofte #buskerud #hurum #natur #naturbilder #bilder #fotografier #fotografer #fotograf #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går:

Såpebobler i mange varianter!

Rødstrupen kom på besøk!

En helt vanlig tur i skogen!

 

Det ser ut til å bli en vakker lys dag i dag. Håper jeg får til en lang tur langs fjorden!

Kroppen krangler litt, men ut på tur, aldri sur! 

HA EN RIKTIG GOD DAG!