Våte rakler! / Naturbilder

Det har regnet i dag, og da blir naturen våt! klissvåt..MEN det kommer også dråper! Flotte dråper! Så jeg fikk “fanget” noen fine dråper i dag også.. Ja se spesielt på det første og siste bildet..Der har du rakle inne i dråpa! 

Når jeg ser disse flotte pølsene som henger på trærne så tenker jeg automatisk på alle allergikere.. Jeg har aldri vært plaget, og ingen i min familie er spesielt plaget, men jeg VET at mange sliter når disse begynner å modne.. Så, jeg føler med dere! 

Det ser så slitsom ut, og må jo ødelegge hele gleden ved at våren kommer! De forhatte raklene sier nok noen..Mens vi uten plager ser på de med glede og tenker at NÅ går det mot vår! 

De er jo flotte der de henger.. Noen grønne, andre røde, og noen helt gule! Fargerikt og flott! De gjorde seg med dråper på også! Viste du at rakler kommer fra blant annet bjørk, pil og hassel..Det er en akse, eller klaseformet blomsterstand, de er enkjønnet blomster. (info hentet fra wikipedia)


#allergi #rakle #trær #dråpe #dråper #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foto #fotografi #fotografere #naturblogg #fotoblogg #hobbyfotograf #amatørfotograf #regn #makro #nærbilder 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! OG EN RIKTIG GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER! 
 

Gåsunger med dråper på! / Naturbilder

Disse søte fine gåsungene er et sikkert vårtegn..De er så flotte, og ser så myke ut. De er også myke..Når de er tørre..Men i dag var de våte, veldig våte.. Ja det regnet mye i natt, og det fortsatte til morgenen.. 

Men jeg fikk både sol, regn og opphold på turen min i dag. Så jeg fikk til noen dråpebilder i dag også. Solen var så vidt fremme, og forsvant raskt igjen. Det har også blåst mye i dag, så ikke noe godt ute vær i dag. 

Men turen ble over en time allikevel, for det tar tid å ta bilder av dråper..:-) Det er jo deilig å ha vært ute en tur, så kan man kose deg med god samvittighet etterpå. 

Kos deg med disse gåsungene med dråper på som jeg fant på turen i dag. Så blir det et innlegg senere i dag med andre flotte dråper! 


#gåsunger #vår #natur #naturen #regn dråper #dråpe #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #naturblogg #blogg #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg #tur 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

 

En spesiell dråpe! / Naturbilder

God morgen alle mine blogg venner! 

I dag er det en virkelig grå dag! Det regner store dråper, og er tåke så langt jeg kan se.. Mildt og +4 grader..Snøen bak huset har smeltet nesten helt bort i løpet av natten.. Hundene snudde i døra på morgenkvisten, og lillemor, altså Cessy, ville ikke ut å gjøre noen ting..

Dette tegner til å bli en tung og dyster dag…Kroppen min kjenner også på slike dager, hodet blir som bomull og kroppen verker. Så i dag blir det kun en liten tur med hundene, også skal jeg prøve å kose meg inne.. 

Kanskje jeg skal gå igjennom bildene mine og finne de flotteste og beste dråpebildene. Jeg har lenge ønsket å forstørre og få noen av bildene mine på veggen, men har så vansker med å velge, og bestemme meg for hvilke jeg skal velg! 

Hva har du planer om i dag? Skal du ut på tur i gråværet? Her er ihvertfall en spesiell dråpe, litt rar, og litt uvanlig..


#dråpe #fuktig #vått #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotoblogg #naturblogg #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #regn 

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går: 

Noen morgenfugler!

Litt av hvert fra naturen vår!

Frosne dråper!

HA EN RIKTIG GOD DAG!

 

Frosne dråper! / Naturbilder

Været har vært et til og fra vær i hele vinter!… snø, og vår.. vår og regn, sol og nesten sommer. Kaldt og varmt, surt og klamt….Vi fikk snø..igjen..her om dagen. Det kom pluss grader i dag, så nå er det sørpeføre, og dråpe fest overalt!! 

Dere som kjenner meg, her på bloggen, vet at jeg elsker dråper! Mannen min er ofte med på tur om dagen, for han arbeider nå skift..Så jeg får ofte selskap.. Han kan ikke forstå dette med dråpene!! Hva ser du? Hva, hvorfor..Skal du stoppe nå igjen…. hihihi.. 

Han blir litt oppgitt, så jeg prøver å begrense meg når jeg går tur sammen med han. Selv om han ikke klager..så forstår jeg frustrasjonen.. Jeg bråstopper når jeg ser en dråpe som ser fin ut..Da må den studeres, og ses fra alle kanter.. 

Disse frosne dråpene i dette innlegget “fanget” jeg i går. Da var det noen frosne, og noen myke rundt omkring. det var opptinte dråper ved siden av frosne, og noen steder bare frosne.. Et ubestemmelig vær og temperatur! 

Men det blir fort mye dråpebilder når været er som nå! Så kos dere med disse frosne kalde dråpene! 


#dråper #dråpe #vått #kulde #is #frosne #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #foto #bilder #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #naturblogg #fotoblogg 

 

Ha en fortsatt GOD KVELD, og en riktig GOD NATT når den tid kommer!
 

 

Litt av hvert fra naturen vår! / Naturbilder

Lett blanding av alt fra dråper til en kvist..Visne blader og grønne blader! Alt blir vakkert med bittelitt hjelp! Jeg har en liten opprydning i arkivet mitt, og fant disse naturskattene her som jeg ikke har lagt ut enda..

Noen ganger er det enkle vakrest, og andre ganger kan man leve seg inn i en fargerik dråpe! Naturen lager ofte sitt eget “stillben” og jeg syns virkelig det er de fineste kunstverk!

Det har vært grått og trist her på Hurumlandet i dag. Det er utrolig hvor svart/hvit det blir når det er våt, snø, tåke og regn..Ingen god fotodag i dag. Men dråper var det mye av, og dråpebilder kommer i et senere innlegg.. Her er litt av hvert fra naturen vår!


#natur #naturen #naturkunst #naturblogg #blogg #innlegg #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #fotografier #foto #fotoblogg #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #ute 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

Noen morgenfugler! / Naturbilder

God morgen alle morgenfugler! og alle dere andre også…

Her er det 5 forskjellige morgenfugler…Fugler jeg har fanget med kameraet de siste dagene ute i det fri.. Ja det er så koselig når man hører fuglekvitter og ser disse flotte norske fuglene våre..

Nå er ikke jeg noe morgenfugl… Men fuglene DE er alltid glade! Ihvertfall så høres det sånn ut..For ingen ting er mer avslappende og koselig en å gå en tur i skogen, eller ved vannet, og høre fuglene kvitre! De må være noen ordentlige morgenfugler!! 

Her er det grått å trist i dag..Det ser ut som snøen er blitt til “slafs” og det er regndråper på stuevinduet.. Termometeret viser +3 grader og tåka ligger tett! MEN man får prøve å gjøre dette til en god dag også! 

Jeg må bare få i meg kaffen og få sittet i godstolen å “morra” meg..Så kanskje jeg også blir en glad morgenfugl etterhvert! Er du en glad morgenfugl??


#fugler #fugl #fugleliv #norskefugler #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #foto #fotografier #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går: 

Mange dråper samlet! 

Iskunst!

Dråpejakt i skogen i dag!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG ALLE SAMMEN!
 

 

Dråpejakt i skogen i dag! / Naturbilder

Det ble en dråpejakt på meg i dag. Noen dager skjønner jeg fort at det ikke er så mye annet jeg kommer til å se..For når dråpene henger rundt meg, så drar øynene mine seg til dem, og jeg klarer ikke la være å gå å se.. 

Jeg tok en tur i “Zevsskogen” og solen prøvde å komme gjennom skydekket. Så det varmet godt der solen kom til. Det glinset og rant, ja all den snøen som kom i går, smeltet sakte mens sikkert.. 

Det var kaldt, og stedvis var dråpene fortsatt isdråper.. Men de kommer i et annet innlegg..De får flotte rosetter på seg, og er et eget kunstverk.. Her har jeg samlet noen av de litt spesielle jeg fant i dag. 

Legg merke til det nest siste bildet, der er det gjennskinn av en dråpe, i dråpen!! 


Ser du dråpen i dråpen?? 


#dråper #dråpebilde #fuktig #vann #gjennskinn #makro #nærbilde #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #naturblogg #blogg #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg #innlegg 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! OG EN RIKTIG GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER!
 

 

Iskunst! / Naturbilder

Naturen lager sin egen kunst! Et lite bildedryss fra tidligere i vinter..Men det kunne likegodt vært nå..For ute er det is, snø og tåke! Akkurat som på mange av disse bildene.. Men det ble en dråpe dag i dag, da snøen som falt i går, smeltet sakte men sikkert.. Bilder fra turen i dag kommer senere i dag.. 

Håper du har hatt en fin helg! 


#is #kunst #kulde #kaldt #snø #vinter #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

 

Mange dråper samlet! / Naturbilder

God morgen mine bloggvenner! 

Ny dag, nye muligheter! Det er fortsatt helg, men bare en dag til..Så begynner hverdagen igjen.. Nyt denne siste dagen i denne helgen, og lev livet som om det er din siste..Det burde man gjøre hver dag..

Jeg minner dere der ute om dette, fordi jeg trenger en påminnelse selv.. En påminnelse jeg fikk fra bloggen etvennligpuff her om dagen: Hverdagslykke! De små tingen som utgjør hverdagen.. DET er livet, det er de små tingen man må se og huske, og ta vare på!  

Gå gjerne innom hennes blogg og les innlegget hennes HER. En blogg som er nyoppstartet, men jeg kjenner henne fra bloggen Magiskeliv! Så glad for å se at hun legger ut innlegg, og er en del av “bloggblokken” igjen… Elsker alle hennes flotte innlegg! 

Så nyt dagen, og alle små ting som ER hverdagslykke! Her har jeg samlet mange dråper på et bildet! Dråpene symboliserer hverdagslykke for meg! Skjøre, små men vakre! 


#dråper #dråpe #hverdagslykke #lykke #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #foto #fotografi #bilder #hobbyfotograf #amatørfotograf #blogg #fotoblogg #naturblogg #fotografere 

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går; 

Fargerikt i fjæra! 

Herlig tur til Østnestangen fyr på Hurum i går! 

Dråper!

 

HA EN RIKTIG GOD SØNDAG! 

TAKE CARE!
 

 

 

Dråper! / Naturbilder

Her er en samling av mange forskjellige dråper! Store og små, hengende på forskjellige ting.. Alle har sin sjarm, og har sin egen form og farge.. Er det ikke vakkert!? EN dråpe…Så skjør og liten, blank og pen! Tror ikke jeg har sett en eneste stygg dråpe… 

Men så er jeg veldig glad i dråper… Så her har jeg samlet noen forskjellige, men alle er tatt på samme dag, forleden dag da solen skinte og frosten slapp taket her på Hurumlandet… Kos deg med litt dråpekunst! 


#dråper #dråpe #dråpekunst #vann #fuktig #blåhimmel #natur #naturen #naturfoto #naturbilder #naturfotografi #fotoblogg #fotografi #bilder #foto #naturblogg #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotografere 

 

Ha en fortsatt god kveld og en riktig god natt når den tid kommer!