Er det mer mellom himmel og jord?? / Naturbilder

Jeg satt og tittet gjennom arkivet mitt, og stoppet opp ved noen bilder som jeg fikk litt sånn rar følelse av..Hva er dette? Hvorfor blir himmelen sånn? Hmmmmm….Se på lyset! Hvordan det lyser opp, minner meg om “lyset” som lyser over engler! 

Ja, er det noe mellom himmel og jord…Noe vi ikke vet noe om..og kanskje naturen prøver å vise oss noen tegn? Hva tror du? Eller bare nyt de litt spesielle bildene!! For ingen vet om det er noe mer mellom himmel og jord!

Men vi kan jo begynne å lure…:-) Her er det nok bare naturfenomen som kan forklares, men man kan jo la fantasien få litt utløp…. 🙂


#rariteter #himmel #sol #skyer #trær #utsikt #landskap #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Ha en fortsatt riktig GOD KVELD!
 

Et fjærlett snøfall! / Natur og hundebilder

Jeg skrev et innlegg på morgenen i dag, og skrev at det var grått og tåkete..Det gikk raskt over i et snøfall, Det snødde tett da jeg gikk turen ved 1030 tiden. Det la seg på bakken, og dekket til så jeg ikke så hvor det var glatt på bakken..

Så broddene måtte på i dag, da gikk jeg ganske trygt, for man sklir selv med pigger… Men det var deilig å gå i dette snøværet, for det var et veldig lett snøvær, ja det var så lett og tørt, at jeg kunne ha kameraet fremme. 

Ikke så lett å få fine bilder av snøen, men her er ihvertfall noen bilder fra det fjærlette snøfallet vi fikk i dag! Det meste er allerede borte… 


#hund #hunder #snø #vinter #snøfall #tur #hundetur #natur #naturen #hundebilder #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluftsliv #friluft #ute #bilder #foto #fotografi #fotografere 

 

TAKK FOR AT DU TITTER INNOM BLOGGEN MIN! 

TUSEN TAKK

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

God morgen bilder! / Naturbilder

God morgen alle sammen! 

Det ser ut til å bli en litt grå og tåkete dag. Kaldt, med frost på bakken! derfor dukket jeg ned i arkivet og fant noen sol bilder! For det gjør dagen litt lysere! Det begynner også å bli lysere på morgenene nå, og det hjelper! 

Nå var dagen i går flott, med sol som presset seg gjennom skydekket, og det var opphold hele dagen. Dagen i dag ser som sagt ikke så fin ut, men det er jo bare vær… Man får gjøre dagen fin på andre måter.. 

For grip dagen, dette er en av dagene i ditt liv, og gjør det beste ut av den! Uansett hvordan du har det..Prøv å gjør det til en fin dag! 


#godmorgen #nydag #blogg #blogginnlegg #bilder #fotografere #fotografi #foto #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #soloppgang #sol #himmel #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #landskap 

 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? Da kan du se de her; 

Blåmeisen koser seg med frokost! 

Er det mulig! Takk for den liksom…:-(

Gøy å leke med effekter! 

 

Som sagt før, GRIP DAGEN, gjør dagen til en fin dag! og jeg ønsker deg en 

RIKTIG GOD DAG!

 

Gøy å leke med effekter! / Naturbilder

Jeg har så mange “stråbilder” så jeg tenke jeg kunne leke meg litt med et. De ser så flotte ut når de står i naturen..Men  det er ikke ofte man klarer å få det frem på bildet. Så jeg satt og lekte meg litt med et av disse bildene, og jammen fikk det mange uttrykk! 

Jeg ble inspirert av Frodith som la ut et innlegg her om dagen: Foto-lek. Hun hadde igjen blitt inspirert av Mia i bloggen Altannetenna4 med innlegget: Et kunstfilter som viser virkeligheten. De hadde tatt et bildet og brukt flere forskjellige filtre og redigeringer for å få frem forskjellige effekter. 

De hadde brukt seg selv som modeller, men jeg tok et av mine naturbilder. For det er utrolig hva litt farge, noen myke effekter, HDR, sepia, svart/hvit osv kan gjøre med uttrykket i et bildet.. Et bildet som i all enkelthet er litt kjedelig..kan fort bli litt spennende.. 

Jeg har bare brukt effekter som finnes i bilderedigerings programmet som jeg bruker: Picasa 3. Dette er noe man kan sitte å prøve seg frem med, og leke seg med..men ikke noe jeg tar meg tid til så ofte.. De fleste bilder jeg legger ut, er uten effekter, og bare rettet og kanskje justert litt på farger og lys. Men alle bildene mine er en tur innom Picasa 3. 

Men det er litt morsomt da! Leker du deg med bildene dine innimellom? Hvilket bildet syns DU var finest? 


1


2


3


4


5


6


7   #bilder #foto #fotoredigering #lek #naturbilde #fotografering #strå #natur #hobbyfotograf #amatørfotograf #effekter 

 

ORGINALBILDET er det siste bildet. 

Ha en fortsatt god kveld!

 

 

 

 

 

Er det mulig!! Takk for den liksom…:-(

Tyver på ferde i nabolaget…!! To av 4 biler som vi har på gårdsplassen ble rammet av disse simple tyvene som ferdes rundt i nabolaget..Det må vel sies å være max uhell! Hvorfor oss? Hvorfor to biler! Grrrrrrr…Blir så sint, så sint..

MEN sånn er det, og disse tyvene tar vel ikke hensyn til om de ødelegger for en familie eller flere..De ser bare muligheter…Men herremin! Hva var de ute etter? For i min bil, hadde de knust ruta, prøvd å dirke opp via ruten først. Men det eneste vi kan se kanskje er borte, er en 20 kroning som lå i midtkonsollen.. 

Vi oppdaget det først når vi kom hjem fra tur, ja Bjørn hadde fri i dag og var med. Så vi rydder og drar unna glasskår og da kommer det en på veien og sier, ja den bilen oppi der har også fått knust ruta si..Da snur vi oss og ser oppover…Joda..det var bobilen VÅR det!! 

Da måtte vi jo opp dit å se da..hvor mye skade de hadde gjort der, og vet du hva..De har da stjålet et gammelt anlegg/radio som vi ikke brukte engang, for det var så dårlig..De har her prøvd å dirke opp låsen, og til slutt knust ruta her også.. Pluss revet ned listverk rundt vinduet..Grrrrr…

Men det rare er at de har dratt frem verktøykassa som stod under setet, og ikke tatt noe av verktøyet..Det stod en GPS som var ny i fjor i vinduet + ryggekamera! Det hadde de heller ikke tatt!! Hva, hvem, Hvorfor??

Veldig kjedelig, og bobilen får vi ikke dekket noe for, da vi bare har ansvars forsikring på den.. Min er det kasko på, så her får vi dekket alt, pluss leiebil. Det var heller ingen egenandel..Så hell i uhell!! 

Vi har soveromsvindu rett ovenfor bilene, så det er veldig rart vi ikke har hørt noe! Har jo alarm på min bil, men har ikke hørt den. Men NÅ har vi fått nok syns jeg, og håper de holder seg til sine egne ting!! 
#tyver #tyveri #ødeleggelse #bilder #innbrudd #sint #lei #hærverk 

 

HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG, UTEN TYVER I BILEN! 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

Blåmeisen koser seg med frokost! / Naturbilder

God morgen alle sammen! 

Ny dag, ny uke, og snart en ny måned! Vi er på en av de siste dagene i januar, og dagen i dag ser lysere ut en i går. All snøen som kom i går, er nå borte.. Ikke en eneste liten snøflekk er igjen. Så det var en snarvisitt denne gangen..

Men en ting jeg har registrert, er at fuglen faktisk har begynt å våkne til liv. Ikke bare på fuglebrettet mitt, men også ute i skogen. Det er mye mer fuglekvitter og liv i skogen nå. Ihvertfall de dagene det har vært fint vær! 

Det er såååå herlig å gå å titte opp i trærne og høre fuglen kvitre! Det begynner å livne til i skogen, og alle fuglene som har vært på ferie, begynner så smått å vende tilbake.. 

Men enn så lenge, så får jeg kose meg med Blåmeisen som koser seg med frokost på fuglebrettet mitt! 


#fugler #fugl #fugleliv #blåmeis #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturbilde #bilde #foto #fotografi #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? Da kan du se de her nå: 

Gåsungene er på vei!

DA kom vinteren til Hurumlandet!

Bildedryss med dråper på en granbusk!

 

DU MÅ HA EN RIKTIG GOD DAG!

 

Bildedryss med dråper på en granbusk! / Naturbilder

Det har vært en grå og tåkete dag… Ja det kom jo til og med snø i dag! Men snøen gjør det ikke så mye mer fargerikt rundt meg! Så jeg måtte friske opp dagen og bloggen med et fargerikt innlegg! 

Vi har jo vært så bortskjemte med flotte farger på himmelen både morgen, dag og kveld! Men nå har det vært noen dager uten, og jeg savner det…Det gjør noe med meg, alle disse naturens farger!

Så da ble det å dukke ned i arkivet for å finne noen bilder med litt farger! Ja de er ikke så fargesprakende! MEN passe fargerike på en søndag! Her har jeg samlet noen dråper som henger bortetter granbaret! Som regel finner jeg dråper i dråpeform, men disse har en annen form, kanskje kalle det “båtform” 😉

Håper dere liker disse bildene jeg fant fra arkivet, et lite bildedryss med dråper på en granbusk!


#dråper #dråpebilde #dråpefoto #dråpekunst #vann #fuktig #natur #naturen #makro #nærbilde #macro #naturfoto #naturbilde #naturfotografi #naturkunst #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #gjenskinn 

 

HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG! OG JEG ØNSKER DEG EN 

FORTSATT GOD KVELD! 
 

DA kom vinteren til Hurumlandet! / Hund og naturbilder

Ja da kom det litt hvit fra himmelen igjen da..Lenge siden sist, så jeg hadde egentlig håpet vi slapp mer snø i år.. Men så heldige kunne vi jo ikke være.. Men om det var dette som skulle komme, og kalle seg vinter, ja da er jeg fornøyd!

For det har kommet akkurat passe..noen centimeter og snøen er tørr og fin! Men det gjenstår å se da..om det bare var begynnelsen på en snørik februar! Jeg gikk en liten runde, og gikk i sakte tempo. Prøver fortsatt å spare hælene mine, da jeg har merket at de liker at turene blir korte..

Det snødde ikke da jeg begynte turen, men begynte ganske snart å snø..Koselig å gå når snøen er så tørr og fin! Men hundene liker ikke dette som daler ned fra himmelen…Samme om det er snø eller regn..Det er ekkelt!

Nå i kveld har det sluttet å snø, og det er den mengden dere ser på siste bildet, det er jo helt perfekt! Så om dette kan fryse, og bli liggende, ja da er jeg veldig fornøyd! 

DA kom vinteren til Hurumlandet! Har den kommet der du bor? 
#snø #vinter #hund #hunder #hundetur #hundeliv #hundeblogg #natur #naturen #snøkrystall #naturfoto #naturfotografi #naturbilde #bilde #foto #fotografi #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluftsliv #friluft #tur 

 

Nå er det håndball kampen som gjelder! 

HEIA NORGE!

Ha en riktig GOD KVELD!

 

 

Gåsungene er på vei! / Naturbilder

God morgen alle sammen!

Det er søndag, og en grå vinter dag… Tåken ligger tykk over Hurumlandet, og jeg tror vi må se lenge etter noe sol i dag..Men i skogen så skjer det ting..Det spirer og gror som om det var vår! Selv om vi bare er i januar! 

Jeg har alltid vært glad i disse Gåsungene, ja de har mange navn, det vet jeg.. Men for meg så er det gåsunger, og navnet kommer vel av at de kan ligne på små lodne Gåsunger.. Men hva kaller du disse?

Gåsungene er virkelig på vei nå, som alt annet ute i naturen som våkner etter vinterdvale.. 


#vår #vinter #regn #dråper #gåsunger #skog #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilde #foto #fotografere #friluft #hobbyfotograf #amatørfotograf #grått #vått 

 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? Da kan du se de her; 

Hvem vil fargelegge livet ditt?

Jeg vil spre litt blomsterglede!

Naturens smykkeskrin! 

 

DET ER SØNDAG, SÅ KOS DEG MED DAGEN, OG HA EN RIKTIG GOD DAG! 

 

 

 

Naturens smykkeskrin! / Naturbilder

Hals smykker og armbånd i alle varianter, en brosje, og alt er laget av naturen selv.. Det er jo så mye flott der ute, men man må ha fantasien i orden…Er det ikke fascinerende? og er det ikke flott? Jeg syns det er så gøy å fotografere disse bitte små dråpene, som henger i en tynn tråd..

Det er så lite, men ser så stort ut på bildet..De henger i syltynne spindel, og blir til små smykker! Disse bildene har jeg hentet fra Naturens eget smykkeskrin! 


#smykker #dråper #smykkeskrin #vann #vått #dråpe #natur #naturen #naturbilde #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #foto #bilde #bilder #fotografi #fotografere #ute #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD!