Omelette norwegienne MÅ man ha!!

Da var årets siste middag inntatt! I år ble det ikke kalkun, men biff til meg og entrecote til mannen. Det var mannen som stod for hele måltidet i dag, og det er så deilig med slike store dager, da trår mannen til! 

Jeg lager middager stort sett alltid i hverdagen, mens mannen tar høytider. Et år insisterte jeg på at jeg ville ha kalkun! Jeg så alle disse flotte fuglene som ble servert rundt om, og dette var noe jeg ikke var vant til hjemme fra. Så mannen kjøpte inn og ordnet en mange kilos kalkun til han og meg! 

Det var da jeg fant ut at jeg egentlig ikke er så glad i kalkun!! Jeg er jo heller ikke glad i kylling, så dette burde jeg jo ha tenkt meg.. Men jeg syns måltidet SÅ veldig flott ut! og mannen hadde jobbet mye med saus og tilbehør! Men spiste ikke så mye. Ble mye kjøtt igjen kan du si…

Så etter dette, har vi IKKE hatt kalkun! Nå har jeg lært..og vi tar noe godt.. I år ville mannen min lage denne kaken til meg; OMELETTE NORWEGIENNE. Dette fordi vi så et program, tror det var 4-stjernes middag, hvor de hadde en slik flott iskake! Dette hadde jeg aldri sett eller hørt om! 

Så dette måtte jo mannen min lage til meg i år! JA, den var super flott!!! MEN herremin så søt… Jeg elsker søtsaker, og is, men selv for meg ble dette litt av en bombe!! Men TUSEN TAKK for at du gadd å lage til meg kjære mannene min!! 🙂 Tanken var god, og NÅ vet jeg hvordan denne smaker også! 

Middagen er inntatt, og godteskålen er tatt frem, og allerede gjort innhogg i. Ja helt utrolig at vi klarer det etter den sukkerbomben av en kake!! 

Håper DU fortsatt har en flott nyttårsfeiring, og at DU har det bra! Tre små biter, til tre små hunder!! 


#nyttårsmiddag #middag #dessert #kake #iskake #lys #foto #fotografere #fotografi #bilde #hjemme 

 

HA EN FORTSATT GOD NYTTÅRSFEIRING HVOR EN DU ER!! 

GODT NYTT ÅR!

 

Siste tur med hundene dette året! / Naturbilder

Det ble en tur til Røskestadvannet i dag. Hundene må gå i bånd hele turen, for det er alltid noen som fyrer raketter alt for tidlig. Mine hunder er ikke livredde, men de er skvetne, og man vet aldri hvordan de vil reagere. Så for at ikke vi skal være en av de uheldige som “mister” hundene sin på denne siste dagen i året, så må de gå i bånd.. 

Tenk for en tragedie om de forsvant på en sånn dag, en gledens dag! En dag man gjerne ser frem til.. Uff…Nei, det er best å passe på dem, og ikke gi de sjansen til å forsvinne. 

Det var mildt i dag, hele 8 pluss grader! Det var jo her ved dette vannet det gikk folk på skøyter før i uken, og de mente det var 15 cm tykk is. I dag lå det vann oppå isen, og det så veldig usikkert ut. Allikevel kom det folk med skøyter som skulle ut på isen!! 

DA gikk vi.. Det syns jeg så veldig usikkert ut..og med så mange varmegrader, så smelter det raskt. Uff..Håper det gikk bra..Jeg turde ikke stå der å se på.. Det var en gjeng, med barn og voksne, så jeg får håpe de vet hva de gjør, og at de holdt seg oppå isen! 

Jeg regner med de fleste er på festligheter nå, Nyttårsfest.. Så jeg regner ikke med at så mange titter innom, men til dere som titter innom så vil jeg ønske dere en RIKTIG GOD NYTTÅRS FEIRING! Vær forsiktige med raketter og ta vare på hverandre! #hund #hunder #tur #hundetur #hundeliv #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #foto #bilde #fotografi #fotografere #friluftsliv #friluft #ute #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotografere #is #vann 

Fikk du ikke med deg det første innlegget mitt i dag, så kan du se det ved å trykke på navnet under her: 

Et riktig godt nytt år, ønsker jeg dere alle sammen!

JEG ØNSKER DEG ET RIKTIG GODT NYTT ÅR! OG TAKK FOR DET GAMLE! 

 

Et riktig Godt Nytt år ønsker jeg dere alle sammen! / Naturbilder

Et år er snart over, et nytt er snart i gang.. Bare en dag igjen i 2016, også skriver vi 2017! Mye har skjedd, og mange nye ting kommer til så skje…. Hva dette året kommer til å bringe er det ingen som vet enda.. 

Godt er kanskje det…For det er ikke alltid et nytt år bringer bare gode minner..Vi må nok ta med oss alle nedturene også.. Men jeg håper året blir et godt år, et år vi kan se tilbake på med et smil om munnen og tenke: Dette var et god år! 

Naturen går sin gang, det syns jeg også livet gjør..Det er en runddans, og vi må bare henge med.. Det jeg tenker mest på i dag, er om alle kommer helskinnet gjennom denne kvelden…

For jeg er livredd for alle disse rakettene som skal skytes opp,og gjerne av folk som har festet hele kvelden og inntatt masse alkohol! Det skjer dessverre ofte mange uhell på denne kvelden, folk som får livene sine totalt forandret! 

Så vær så snill, vær forsiktig, og la ihvertfall denne siste kvelden i 2016 bli bra! uten uhell og skader!

Jeg og mannen feirer stille og rolig hjemme med mine tre små hunder. De er ikke livredd raketter, men de bjeffer og kjefter på bråket og lyset som lyser opp himmelen. De skjønner jo ikke hva dette er!

Ja i kveld skal det bråke og skytes opp mange raketter, Noen liker det, andre ikke, sånn er det bare! Men et nytt år blir det uansett hvordan man feirer det! Men tenk på, at det er en ny dag i morgen også, og det blir første dagen i det nye året! Da skriver vi 2017! 

Himmel bildene er fra kvelden den 29 desember 2016! Det var et fantastisk fargespill på himmelen! Såpeboblebildene er fra en solnedgang tidligere i vinter!


#himmel #solnedgang #såpebobler #lys #nyttår #farger #nyttårsaften #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilde #foto #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #utsikt #landskap #naturkunst 

 

SÅ JEG ØNSKER ALLE ET RIKTIG GOD NYTT ÅR! OG TAKK FOR DET GAMLE!

Ha en riktig god dag!

 

 

Skogens skatter fra turen i dag! / Naturbilder

Her er noen av skogens skatter! Fra et vissent blad, til en flott himmel! Ja sånn var himmelen i dag ved 12 tiden. Er jo så vakkert! En sopp, noen trær, ja selvfølgelig måtte jeg ha med en dråpe også..For det er jo tross alt snakk om skogen skatter! 

Det er som om det er tusser og troll bak hver en busk.. Små skatter popper opp her og der…Så bli med og se disse skattene jeg fant på dagens tur!


#skog #skogen #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #tur #friluftsliv #friluft #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! 
 

 

Voldsomme krefter i sving! / Naturbilder

Det er ikke stormen Urd, men det var store krefter i sving ved Østnestangen fyr i Hurum i går! Det bruset godt rundt skjæra, og det sprutet høyt opp til tider. Det er jo så fascinerende å se på bølgene som treffer land.. 

Jeg tenkte på hvordan det så ut her når stormen herjet for fullt, for vi fikk ganske bra med vind vi også. Selv om det sikkert ikke er mye i forhold til de som har ekstrem vær ofte. Jeg hadde nok ikke gått så nære da..

Så her har jeg en serie med bilder fra turen til sjøen i går. Alle bildene er fra fyret, og det var voldsomme krefter i sving!! 
#vind #bølger #oslofjorden #fyr #hurum #buskerud #vann #sjø #fjord #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #friluft #friluftsliv #foto #bilde #fotografi #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Håper du har hatt en flott dag, og jeg ønsker deg en riktig 

GOD FREDAGSKVELD! 

Nest siste kvelden i dette året 2016!
 

Den frostbelagte bakken! / Naturbilder

God morgen kjære blogg venner! Det er nest siste dag i 2016, og det er fortsatt ikke snø ute! Men vi har noe som kan minne om snø, nemlig frost, rim, eller is, man kaller det litt forskjellig.

Noen av disse bildene fant jeg på turen i går. Det var en tur i solskinn, og mildt vær. Men allikevel så finnes denne frosten på forskjellige steder. Det er jo vinter, så dette er kanskje det som minner oss mest om det… 

Det bytter på med å være mildt og kaldt. Regn og snø i lufta. Vind og sol fra knall blå himmel. Vi hadde litt snø tidligere i vinter, men den forsvant, og har ikke vist seg igjen. Så vi får nøye oss med denne frostbelagte bakken! 

Fikk du ikke med deg innleggene min fra i går, så kan du gå inn på de ved å trykke på navnene under: 

En fargerik morgen!

Magiske Livs Blog Award

Vakkert på Østnestangen fyr i Hurum i dag!


#frost #rim #is #snø #vinter #nyttår #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #kaldt #hobbyfotograf #amatørfotograf #ute 

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! og nyt de siste dagene i 2016! 
 

 

 

Vakkert på Østnestangen fyr i Hurum i dag! /Naturbilder

Idyll på det sterkeste! Vakkert blir egentlig et alt for lite ord! For det var helt fantastisk nydelig på fyret i dag! Er det bare meg, eller syns andre også sånne flotte farger på himmelen gjør noe spesielt med en… 

Nå syns jeg det er idyllisk ute på Østnestangen fyr fra før, men med DEN himmelen, så ble det bare enda bedre!! Jeg har jo drømt å få vært her en kveld i solnedgang, men det er såpass langt å gå, at jeg aldri får gjort det. 

Det blir alt for kronglete og mørkt å gå i den skogen på kveldstid. Det er også veldig bratt enkelte steder, og skummelt vist man ikke ser ordentlig. Men det lyset som var i dag, var jo nesten som en solnedgang….

Men man kan ikke få gjort alt man vil her i livet… Men kanskje, kanskje jeg får det til engang..

Men disse bildene ga meg ihvertfall litt følelsen av hvordan det kan bli å være der i en skikkelig solnedgang. Så jeg kan jo drømme, og ha et ønske om å få det til. Et mål, og noe å se frem til. Bildene er tatt mot sola, så de kan virke litt mørkere en det egentlig var.. 

Her er ihvertfall noen av de bildene jeg tok fra fyret i dag. Ble mange bilder, så kommer flere siden. Jeg fikk noen fine bilder av bølgene som slo mot svabergene! Så følg med! 


#fyr #hurum #buskerud #oslofjorden #fyrtårn #sjø #vann #sol #himmel #vakkert #idyllisk #natur #naturen #naturidyll #naturfoto #naturbilde #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #friluft #friluftsliv #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Takk for at du titter innom bloggen min, 

TUSEN TAKK! 

Håper du har hatt en flott dag, og jeg ønsker deg en 

FORTSATT GOD KVELD OG NATT NÅR DEN TID KOMMER!
 

Magiske liv`s Blog Awards 2016!

Herlige Unni i bloggen Magiske liv har arrangert et eget Blog Awards og hun har kåret hele 21 vinnere i forskjellige kategorier! Er ikke det en herlig ting å gjøre? Hun gleder mange mennesker, og hun gjør stas på sine “med bloggere” TUSEN TAKK kjære Unni…Du ER bare MAGISK! 

Gå inn på innlegget hennes, og se alle kåringene HER 

Her er det mange herlige kandidater som har vunnet pris, og JEG var en av dem! Jeg vant prisen; 

Årets Beste Naturbilder! 

Unni har også et stort skrive talent, og skriver så vakkert om min blogg, ja jeg blir helt rørt over hva hun skriver. Her er et lite utdrag;   Flere ganger for dagen leverer hun oss bilder som rett og slett tar pusten fra, i allefall meg. Det er for det første helt utrolig at hun greier å finne alle disse motivene, noe annet er at hun “fanger” de på en slik magisk måte med sitt kamera, for å dele det med sine lesere! 

Hun har også masse flott å si om alle de andre kandidatene, og det er utrolig hyggelig at hun har tatt seg tid til dette. Her kan man også finne mange nye blogger å følge, og det er jo koselig å bli “hedret” litt! 

Men jeg syns også vår kjære MAGISKE Unni fortjener en pris! og det er HEDERSPRISEN! Den får du ihvertfall fra meg! Du står på, og jobber med bloggen, og har alltid så spennende og flotte innlegg! Ja hun har blitt intervjuet flere ganger fra avisen og vært i radio, og det fortjener hun så inderlig! Hun har alltid hyggelige kommentarer, og har satt i gang flotte challenger. Jeg setter utrolig pris på vakre Unni bak bloggen Magiske liv! Nok en gang, TUSEN TAKK! 


#magiskeliv #blogg #tips #blogawards #morro 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 
 

 

En fargerik morgen! / Naturbilder

God morgen alle sammen! En ny dag, snart nytt år, og en himmel som viser flotte rosa farger! Det er helt magisk! Det var en fantastisk himmel i går kveld også, og jeg blir like målløs hver gang.. 

Det er helt utrolig hvordan lyset forandrer seg! Hvordan himmelen forandrer seg fra minutt til minutt.. I dag er den rosa, i går kveld var den som gull, oransje eller gul… Hvordan blir himmelen i senere dag tro? 

Håper DU får en flott ny dag! 


#soloppgang #sol #himmel #farger #rosa #godmorgen #natur #naturen #landskap #utsikt #sjø #vann #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #friluft #ute #hjemme #foto #fotografi #bilde #hobbyfotograf #amatørfotograf 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? Da kan du se de ved å klikke på navnene på innleggene under her; 

Noen syns nissen fikk for mye oppmerksomhet! 

Vi har ikke snø, men vi har is! 

En fantastisk himmel over Hurumlandet i kveld 

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 
 

En fantastisk himmel over Hurumlandet i kveld!

Det var en helt nydelig himmel i fra stuevinduet i dag, igjen.. Vi har virkelig vært heldig med disse flotte himlene i det siste!! Det var til å med et herlig lys på himmelen da jeg kom hjem fra turen ca kl 1300, se siste bildet. 

Jeg måtte bare legge ut disse bildene! Drømmen er å få være på “fyret” ved Østnestangen en dag det er slik himmel. Fyret ligger på tuppen der sola går ned ved fjellene. 

Har DU hatt en flott himmel i kveld? 


#solnedgang #sol #himmel #vinter #lys #farger #natur #naturen #lys #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilde #foto #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft 

 

Ha en riktig GOD NATT!