En ensom ung svane!! / Naturbilder

Turen tok jeg rundt på Sætre i dag. Det er et tettsted i nærheten av der jeg bor. Jeg gikk rundt ved båthavna, og kom til en bru der det alltid er masse ender og som regel to svaner. 

I dag var det bare denne ene svanene blant mange ender!! Jeg tittet litt i fugleboka mi, og tror dette må være en Knoppsvane, ungfugl. De er gjerne gråe, og litt hvite. Men er det noen andre som vet helt sikkert hva slag dette er? 

Den svømte blant endene og koste seg, men jeg syns den så litt ensom ut.. Skal ikke svaner alltid være to! Men det kan jo hende foreldrene var ute på vift, og kom tilbake etterhvert. 

Den var nysgjerrig på oss, og kom svømmende mot oss om vi beveget oss litt nedover mot vannet. Har hørt de kan være veldig aggresive, så rygget litt bakover. Men den kom aldri opp på land. 

Den veste litt når hundene ble litt tøffe, og bjeffet mot den, men holdt plassen sin og passet på. Jeg har jo fotografert to flotte hvite svaner her for lenge siden, så jeg vet det pleier å være flere her. Så håper den har litt selskap etterhvert. #svane #fugler #fugleliv #and #ender #vann #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #foto #bilder #fotografi #fotografere #hund #hunder #hundebilder #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Ha en fortsatt god kveld!
 

Frosten er tilbake! / Naturbilder

Da kom kulda tilbake til Hurumlandet! Både i går, og i dag, var det kaldt! Frost noen steder, og plussgrader andre steder. Men der solen ikke kommer til, der er det frost på bakken. Så jeg fikk mange forskjellige motiv i går. Alt fra sol til snø! 

Jeg prøvde meg på såpebobler et sted det var veldig kaldt. Men det tok veldig lang tid før boblen frøs, og de fleste sprakk før de fikk mønster på seg. Men jeg fikk det til på noen, og jeg prøvde å få med sol i bakgrunn… Men her må det øves mer… Men artig å prøve seg litt. 

Her har jeg samlet de forskjellige frostbildene fra i går… Frost er vakkert, uansett form! Syns du noen av disse bildene skilte seg ut? 


#frost #såpebobler #is #snø #kulde #kaldt #vinter #ute #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #foto #fotografi #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

HÅPER DAGEN DIN HAR VÆRT FINT! 

HA EN FLOTT KVELD!
 

Dagens bilde fra arkivet 30/11-16 /Naturbilde

GOD MORGEN!

Ny dag, og siste dag i november. Snart er vi i desember, ja det er vi i morgen. DA nærmer det seg jul, og man må virkelig begynne å tenke jul. Noe jeg ikke er så flink til. Så jeg må ta meg sammen, og begynne snart. 

Satt å tittet igjennom arkivet med bilder, og fant disse flotte hvitveisene. Det er en enkel blomst, men så vakker! De står gjerne i store klynger og dekker gjerne et stort område hvit! med grønt teppe under. 

I går kom frosten tilbake til Hurumlandet, og nesten alt det grønne var dekket med rim og frost. VAKKERT det også, så følg med, kommer nok et innlegg med frostbilder siden idag. 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? så se: En herlig dag på stranden og Elvens egen kunst


#blomst #hvitveis #sommer #foto #fotografi #bilde #godmorgen 
 

HA EN RIKTIG GOD DAG!

Elvens egen kunst! / Naturbilder

Jeg gikk forbi en elv i dag, og der hang det massevis av kunst! Er det ikke vakkert? Jeg syns de er så vakre der de henger! Noen store, noen små. Noen nede i vannet, andre som et slør. Helt magisk! 

Jeg kunne gått å fotografert i slike elver i evigheter! Man finner hele tiden nye formasjoner, og nye “tapper” som henger rundt omkring. De danner et slør over grener, og stein. De pakker naturen inn! 

DETTE syns jeg også er naturens egen kunst! 


#is #istapper #frost #kaldt #vann #iskunst #kunst #natur #naturen #naturkunst #naturfoto #naturbilder #naturfotografi #foto #bilder #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Liker du slik kunst? 

Mener du dette er kunst?

Fant du noen favoritter her? 

HA EN FORTSATT GOD KVELD!
 

En herlig dag på stranden! / Natur og hundebilder

Turen gikk til Sandbukta som ligger på Hurumlandet. Det er en herlig liten bukt som man må gå ganske langt til, eller ta sjøveien. Den ligger på Kyst stien fra Tofte mot Holmsbu. Man går gjennom en flott skog, og i dag var det frost flere steder. Det var ca -5 grader.

Men når man kommer ned til Sandbukta, ja da åpner det seg en oase! I dag var det en herlig himmel! Slik det har vært flere dager nå. Men jeg har ikke vært nede ved sjøen før i dag, og det ga virkelig et flott lys! Himmelen som speiler seg i sjøen, og sanden som farges gul! 

Det er så herlig når man går slike turer, og får et slikt nydelig skue! I dag var også mannen min med, og vi satt oss litt ned mens hundene løp rundt og utforsket stranden. Men vi måtte gi slipp på dette herlig skue, og begi oss hjemover igjen. 

Har du hatt en flott dag i dag? 


 


#utsikt #landskap #strand #sjø #oslofjorden #hurum #himmel #sol #farger #skjell #tang #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #hund #hunder #hundebilder #blogg #hverdag #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

 

Dagens bilde fra arkivet 29/11-16 /Naturbilde

God morgen alle sammen! 

En ny dag, en kald dag.. Men det er jo vinter, så vi kan vel ikke forvente noe annet. Det har også vært noen flotte klare dager her på Hurumlandet, og med klar himmel, kommer kulda! 

Så vi får nok bare kle oss, og være glad for det været og den nye dagen vi får! Himmelen lyser rosa i dag, og jeg skal ut på tur i dag. Hvor vet jeg ikke enda, det får tiden vise.. 


#natur #foto #fotografi #godmorgen #bilde 

 

Ha en riktig GOD DAG!
 

 

Tittei! Her er jeg igjen… :-) / Naturbilder

Her er Flaggspetten min! Ja jeg kaller den min, for nå har den vært på besøk på fuglebrettet mitt mange ganger! Den kommer gjerne på morgenen, og er veldig forsiktig og usikker! Den titter veldig inn mot vinduet der jeg sitter. 

Når jeg flytter litt på kameraet, så flyr den. Det skal ingen ting til før den flakser avgårde. Den er litt sky.. Men kommer tilbake, og prøver seg igjen. Tittei! Her er jeg sier den og titter opp fra bak frø kula!

Den er jo så fargerik og flott! Så jeg er veldig glad hver gang jeg ser den! Håper den fortsetter å komme, og den kan gjerne ta med seg noen venner! Her er alle velkomne! 

Takk for besøket i dag kjære Flaggspett, og velkommen tilbake!!
#fugl #fugler #flaggspett #hakkespett #fugleliv #hjemme #natur #naturen #fuglebilder #naturfoto #naturbilde #naturfotografi #foto #fotografi #fotografere #bilder #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Håper DU har hatt en flott dag! 

Ha en fortsatt GOD KVELD! 
 

Enkle men spesielle dråper! / Naturbilder

Nå har vi hatt mange dager med flott vær uten regn her på Hurumlandet. Men jeg har arkivet fult med dråpebilder, så her har jeg samlet noen små, enkle men spesielle dråper. Det ble en tur i skogen i dag, men der er det ikke mye motiv om dagen. Grått og trist og lite farger! 

Men snart så kommer vel snøen igjen, og vi får litt andre motiver å fotografere. Noe fant jeg så klart, men i dag syns jeg det var på tide med litt dråpebilder! Så her en noen enkle spesielle dråper!


#dråper #dråpe #vann #regn #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #foto #fotografi #bilde #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Ha en riktig god kveld!

 

 

 

Dagens bilde fra arkivet 28/11-16 /Naturbilde

God morgen alle sammen! 

Helgen er over, og en ny uke står for tur…Hva vil denne uken bringe? Det gjenstår å se, og vi må bare følge med.. Det nærmer seg jul, så jeg skal nok få dagene til å gå, 

Disse bildene jeg har funnet i arkivet i dag, er fra i sommer. Det første jeg tenker når jeg ser disse bildene er; Det er godt å være to…. 🙂 

Så ta vare på hverandre i denne førjulstiden, og ikke glem å vis litt omtanke og godhet på din vei! Du høster som du sår….. Ikke glem dette, og du vil selv få godhet og omtanke tilbake.. 


#blomst #insekt #foto #natur #godmorgen #dyr #sommer 

 

Ha en riktig god mandag! 
 

 

 

Da var nissen på plass i solnedgangen! / Naturbilder

Nissen må frem, selv om det bare er advent, for den har en jobb..Den holder lys lenka som henger på verandaen. Ja de lysene er jo også noe for seg selv, for det er egentlig noe jeg ikke liker. De er flerfarget med store pærer i forskjellige farger: gul, grønn, blå, rød, hvit. Skikkelig amerikansk jul! 

Men dette var noe sønnen kom hjem med, og alle gutta i huset VILLE ha det oppe. Så jeg måtte jo bare gi meg, for det er jo som regel jeg som får viljen min angående pynting. Så noe må disse gutta også få bestemme..:-)

Det har blitt en tradisjon, og er det noe jeg er, så er det vane menneske..Så nå er det blitt en del av julen! Sammen med alle de andre tingene som er kommet på plass. Mannen som har vært mest aktiv i helgen, men jeg har sett på. 

Jammen fikk vi en herlig himmel i dag også!! Så den måtte jo foreviges sammen med nissen! Jeg tok med nissen på en foto shoot! Klarte ikke å bestemme meg for hvilket bildet som ble best, så derfor legger jeg ut alle.. 

Regner med flere har funnet frem en bit av julen i dag, så kos dere nå i adventstiden! 


#advent #jul #nisse #solnedgang #himmel #sol #natur #naturbilde #naturfotografi #naturfoto #foto #bilder #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #ute #hjemme 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD!