Havets krefter! / Foto

Ja det har vært mange forblåste dager. I går var en av de dagene, og jeg gikk en tur ned til Ramsvik. Her slo bølgene hardt i svabergene! Sjøsprøyten stod rundt berget, og det skummet herlig!

Jeg blir så fascinert av å se på disse kreftene havet har! Hvor kommer de fra? Hvor mye krefter er det i sving? Ja det er nok helt klart kraft i disse bølgene! Det ble noen bilder, og jeg ble ganske fornøyd med disse bildene. 

Det var en litt mørk og grå dag, men et spesielt lys, hvor man ser at solen er rett bak skydekket. Jeg har flere bilder fra gårsdagen tur, men de får komme i et annet innlegg! Det har blåst ganske mye i dag også, men sånn er det, bladene skal blåses av trærne!! Det er HØST!

Blåser det kraftig hos dere også? #havet #bølger #vind #sjø #hav #vann #natur #naturkrefter #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #bilde #foto #fotografi #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #høst 

 

HA EN FORTSATT GOD FREDAGSKVELD! 

DET ER FREDDAN!!
 

Jeg var en reddende engel i dag! / Foto

Denne lille, store krabaten her lå plutselig foran meg i sanden. Ja jeg så den bare tilfeldigvis fordi jeg lå på alle fire og tok bilder av sand, sjø, bølger og himmel! Plutselig så ser jeg at den rører på bena!

Jeg prøver febrilsk å holde hundene unna, for ellers hadde den nok beklageligvis ikke vært noe mer… Jeg klarte å holde de unna, og tok tak i vingen og satt den forsiktig opp på en stein. Den stod litt ustøtt, og hadde masse sand på vingene. 

Jeg måtte jo ta litt bilder, og mens jeg tok bilder, så kviknet den til, og stod med vingene til tørk! Så kanskje, kanskje overlevde den! Jeg måtte bare ta med meg hundene litt unna, så jeg fikk aldri sett om den klarte å fly, men jeg gjorde det jeg kunne! 

Så jeg var kanskje en reddende engel for denne lille krabaten i dag! 

Bildene er ganske like, men forskjellige vinkler og bakgrunn. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvem som var finest, for jeg syns alle var flotte!! Så da legger jeg ut alle sammen. 

Har du vært en reddende engel for noen i dag?? 


#insekt #fjord #vann #havet #strand #høst #bølger #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #foto #bilde #fotografi #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #reddet #overlevde

 

HA EN STRÅLENDE GOD FREDAGSKVELD! 

OG EN RIKTIG GOD HELG!
 

Farge glade høst blader! / Foto

God morgen  alle sammen! 

Ny dag, nye muligheter! Snart helg for mange av dere! Så litt fargeglade høst blader kan kanskje lyse opp en høstlig morgen! Det blåser fortsatt bra her på Hurumlandet, men i dag ser det ut som solen har tenkt å være fremme! 

Så ha en riktig god dag alle sammen! 


 #høst #høstblader #høstfarger #farger #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #hobbyfotograf #amatørfotograf #helg

 

Ha en RIKTIG GOD HELG! 

Den standhaftig prestekragen!! / Foto

Ja, denne stod der så flott i dag! Rett ved stien, ved sjøen. En forblåst dag, i slutten av september! Den vaiet frem og tilbake, opp og ned.. men den struttet opp mot den flotte himmelen! Den ville ikke slippe taket, for det har jo vært noen varme og god dager.. Så kanskje…

Kanskje kommer de varme fine dagene tilbake?? Tja..Nå har nok høsten kommet for å bli. Eller for å vise vei for vinteren.. Så den stakkars flotte prestekragen har nok gjort sitt for i år. Men jammen har den holdt ut lenge! 

Falt du for noen av disse bildene? Eventuelt hvilket? 


1


2


3


4


5 #blomst #høst #september #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #foto #bilde #fotografi #amatørfotograf #hobbyfotograf 

 

Det har vært en litt hektisk dag, så flere bilder fra turen i dag, kommer i morgen! Vi gikk langs fjorden, og det blåste masse! Skikkelig ruskevær, men se på den himmelen! Det var et lite rosa skjær.. Nydelig! 

HA EN RIKTIG GOD KVELD OG NATT! 
 

 

Bildedryss fra turene i skog og mark med hundene! 25- 28 september / Foto

En oppsummering med bilder fra turer i skog og mark! Det er blitt høst, men hundene har enda ikke begynt å fryse på tur, så det er ikke behov for dekken. Men er nok ikke lenge før vi må på med det igjen. 

For mine hunder har ikke underull, og de er korthårede, så de fryser fort! Jeg har også fått streng beskjed fra både hundefysioterapaut og hundekiropraktor, om at de trenger varme for muskulaturen ikke skal slite. 

Men det er deilig så lenge vi IKKE behøver klær på hundene, for det vil si enda mer styr ved å kle på tre stykk hund klær… phuu..Ja den tiden kommer.. Men en så lenge, koser vi oss uten på tur, uten klær! Ja JEG har klær på altså..til å med tatt frem ull undertøyet..

 

Her er denne periodens bildedryss fra 25 september til 29 september 2016

Dag 1: 


Søndag 25 september: Det er helg, det er søndag. Så da tok jeg en søndagstur til Langevann! Det er en flott tur på skogsvei, og ut til en odde ved Røskestadvannet. Nå gikk jeg av en sti litt før selve Langevann, og ut til vannet. Litt kaldt, og ingen sol, et perfekt tur vær! 

Dag 2: 
Mandag 26 september: En høstlig mandag..med vått gress og vind i lufta. Regnet ligger å lurer, men vi får unna turen før det setter inn. Turen går bak Brinkeli, opp i skogen, og litt rundt omkring inne i selve skogen. Formen var ikke helt på topp, så vi gikk en sakte og rolige kort tur. på det nederste bildet: Sånn kan det også gå….Ikke alltid like ivrige på å stå pent! Lille apekatt! 

Dag 3: 


Tirsdag 27 september: I dag tok vi den lange turen til Vikene. Det ligger på Filtvet, og jeg går hjemmefra gjennom hyttefeltet og ned til sjøen. En herlig tur som begynte kjølig, men når jeg kom ned til svaberget, så kom solen! og den varmet. Så vi hoppet bortover svaberget, og jeg tok av alle båndene, så jeg kunne ta litt bilder, og det var lettere for dem å gå uten bånd som plutselig stopper dem på vei over en skrent. Når vi kom på slutten, så forsvant hundene i full fart, og jeg så rumpa på et rådyr oppe i skrenten..DER føk alle avgårde… Cessy snudde fort, Zevs kom også etterhvert, men Jayli ble borte.. og vi hørte henne laaaaangt unna…grrrr..Nå må hun slutte med denne jakten..Ellers må hun alltid gå i bånd! Men etter en god stund, ja jeg stod på samme sted, ropte litt, og ventet, så kom hun..trippende..og andpusten! Hun kommer jo tilbake! men jeg liker ikke dette her! En herlig tur, med mye varme, og flott utsikt langs fjorden. 

Dag 4: 


Onsdag 28 september: Enda en flott høstdag! Litt vind, litt kaldt, men sol og opphold! En herlig tur bak Brinkli og opp til høgsfeltet. Jeg håper fortsatt på å se igjen elgen, eller rådyret jeg fikk tatt bildet av her.. men akk..stille i skogen, og ingen dyr å se. Det er så rart, Zevs liker ikke å gå forbi der jeg traff på Bueormen! Jeg tror han føler at jeg er litt redd..for jeg går å tramper og ser veldig etter orm akkurat der, og Zevs piper og vil liksom ikke gå forover. Raring!! Vi fant også fortsatt blåbær!! Så gikk litt sakte forbi, så de fikk spist siste rest! 

Det siste bildet her er bare for å vise at det ikke alltid går like bra på hvert bildet!! Her var stammen litt smal, så ingen ville stå ytterst, og presset så de andre falt ut.. herregud de styrer! Men med litt omgjøring, så får vi det til! 


#hund #hundeliv #hundetur #hundeblogg #blogg #hundebilder #hundefotografier #hundemodeller #fotografier #bilder #fotografere #foto #hobbyfotograf #amatørfotograf #landskap #tur #friluftsliv #friluft #ute 

 

Dette var denne periodens turer! Håper du likte bildene, og jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å se og lese! 

TUSEN TAKK! 

Ha en riktig god kveld!
 

 

Byggeprosjektet ute er ferdig!!

Nå har mannen min virkelige jobbet mye her hjemme! Vi skulle bare lage et tilbygg foran inngangpartiet, men det førte jo da med seg mer arbeid. For da så vi jo at det ville bli veldig fint med platting videre rundt foran huset! 

Det var steinheller der, men de har aldri vært fine. Så vi har aldri brukt den sitte plassen. Det har heller blitt litt oppbevaringsplass for diverse. Det er jo synd, for her er det en flott solplass! 

Så nå er det blitt såååå fint foran huset også. Mye hyggeligere som første inntrykk når man kommer opp til huset også! Vi satt også opp et lite gjerdet, så nå kan hundene være ute her også. Ikke alene, for de kommer fint over dette gjerdet, men pleier ikke å ha behov av å stikke av. 

Jeg er såå fornøyd!! Det ble sååå flott! I dag tok vi også motorsagen og fikk høgd ned litt i trærne bak huset. Det ser jo så mye ryddigere ut med engang. Jeg tok hekksaksen og ryddet litt på busken foran huset. 

NÅ er vi ferdig med ute prosjekter for i år! 


Her er hele herligheten ferdig!! Ja litt maling må jo til, men innprignert plank skal vist stå umalt en stund.. 🙂

Nytt dansegulv!! Så at bålpanne stativet har flyttet seg litt etter vindene i går kveld. jaja..Alt må ikke være perfekt! Vil også ha et finere cafebord og stoler! Men det kjøper vil til neste sommer!

Dette var før vi fikk opp “dukkehuset” og platting. Bildet er tatt fra verandaen i andre etasje. 

Sånn så det ut før vi la platting. Noen av hellene tok jeg ut, og fikk brukt bak på gresset. Så jeg kan gå tørrskodd fra ene utgangen til den andre. 


Mannen og Zevs har en kosestund i “dukkehuset” En pause i jobbingen må til! 

Kattepus har funnet sin plass!! HER vokter HUN! 

Dette er før jeg gikk løs med hekkesaksa. Så nå er busken mindre, og ryddigere. 

 

Ble det ikke fint!? 

Ha en fortsatt GOD KVELD! 

 

 

#påbygg #bygge #jobbe #hjemme #huset #flinkmann #fornøyd #glad 
 

Høst dråper! / Foto

Det var en skikkelig høstkveld i går. Det blåste, og regnet så det pisket på vinduet! Så når jeg gikk turen i dag, tenkte jeg at det ble en dråpedag! MEN det ble det ikke. For vinden har blåst dem bort alle sammen! 

Ja det blåser fortsatt her på Hurumlandet, men ikke på langt nær så mye som i går kveld. Men solen har vært fremme hele dagen, og dråpene var søkk borte. Da er det godt å ha et “lager” med dråper! 

Så her er et innlegg med masse høstlige dråper! Håper du liker disse! #dråper #dråpe #vann #regn #vått #vann #natur #naturen #natur #naturfoto #naturbilde #naturfotografi #foto #bilde #fotografi #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

Mye som kan lekes med!! / Foto

Ja, i en hund sin verden, så er det mye som kan lekes med. Særlig for en valp, eller unghund. De utroligste ting blir en flott leke og behøver ikke koste noen ting. 

Jeg har en følelse av at Cessy er veldig glad i å ødelegge! Altså dra ting i fra hverandre! Lekefigurer her hjemme, blir liksom operert, slik at innholdet tyter ut. Så var den leken ødelagt, og må legges vekk, eller prøve å redde den ved å sy litt. 

Men Cessy har funnet ut at enkelte ting kan fint ødelegges ut i naturen også! OG det blir masse rot og gøy ut av det!! Her om dagen fant hun denne brune pølsa… Ja etter å blitt lurt, fordi hun sikkert trodde dette var mat, så fikk den gjennomgå! 

Den skulle graves i, og filleristes! Jeg aner ikke hva de heter, men tok noen bilder av de for å vise hva det var..for jeg rakk jo nesten ikke å ta bilde, før den var i mange deler! Det er vel et slags strå. 

Men hun er utrolig søt da!! 


#hund #hundeliv #hundelek #hundeblogg #hundebilder #bilder #foto #fotografere #leke #ødelegge #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotografier 

 

GOD MORGEN TIL DERE ALLE ! 

HA EN RIKTIG GOD DAG!
 

Mange dråper små…Ble til store nå! / Foto

Ja sånn så det ut før i dag..men NÅ tror jeg denne blomsten ligger ned mot bakken.. De små dråpene er nok blitt for tunge for denne lille søte blomsten, for nå regner og blåser det noe så forferdelig!

Det blåser og regner så fryktelig at det pisker mot vinduet. Ja det bråker så fælt at vi måtte skru opp volumet på tv!! Vi får ihvertfall vasket bort støv og sagflis fra den nye verandaen! 

Ja DETTE er høstvær! Så nå satte virkelig høsten inn! Fra sol og varme for noen timer siden, til regn og blåst nå i kveld. Spørs om det er så mye blader igjen på trærne etter denne natten! 

Så jeg syns det passet med en blomst med mange dråper små…som sikkert er blitt store nå! 


#regn #dråper #dråpe #vått #høst #blomst #natur #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #bilde #foto #fotografi #hobbyfotograf #amatørfotograf

 

HA EN RIKTIG GOD NATT!

 HÅPER DU FÅR EN ROLIG OG FREDELIG NATT!