” Rariteter” fra naturen! / Foto

Utrolig hva som finnes der ute i naturen! Mye morsomt, og mye rariteter som jeg kaller det.. Noe blir som vakker kunst, andre ting er ikke det engang. Men er noe rart, eller er blitt noe rart! Enkelte ting vet man ikke hva er engang, mens andre ting bare har fått en litt annen form en det som er vanlig. 

Så her er litt forskjellige ting fra naturen, noe gammelt, noe nytt…noe flott, noe mindre flott og noe jeg ikke aner hva er! 

 

Ha en fortsatt god kveld!

Her er det nå så varmt at jeg sitter stille og svetter! Men jeg klager ikke! 


#natur #naturen #naturfoto #naturbilder #foto #bilder #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf #blomst #busk 
 

Alle regnbuens farger i blomster! / Foto

Et fargerikt lite innlegg! Et utvalg flotte markblomster og sommerblomster som finnes i grøftekanter og i skogen. Ja skogen har lite blomster nå, men der er det blåbærkart og tyttebærblomster! og andre rariteter! 

Men det “popper” stadig opp nye blomster og busker på min vei! Så her er noe av det jeg har funnet de siste dagene. 

 

Håper du har hatt en god dag! 

Ha en riktig god kveld! 


#blomster #farger #busker #natur #naturen #nature #photo #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf 
 

Bry deg, og vær der!

For å utgjøre en forskjell 

i noens liv, trenger du ikke

å være briljant, rik, vakker 

eller perfekt!

Du trenger bare å 

bry deg og være der.. 

-ukjent-


#dikt #sitat #natur #dråpe #foto #livet #fotografier 

 

JEG ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD MORGEN ! 

OG 

EN FANTASTISK GOD DAG! 
 

 

Den flotte Valmuen er sprunget ut! / Foto

Jeg går forbi denne skråningen med disse flotte valmuene ganske ofte. Det er på nedsiden av tomten til et hus, helt ned til veien. De har nok frødd seg, for de har bredd seg lengre nedover i veien nå også. Det er jo så koselig å se disse flotte knoppene først! Plutselig i dag, så var de åpne, og flotte der de stod!

Det er ikke så lenge siden jeg hadde et innlegg med noen knopper akkurat av denne planten, og ja, de var fra samme plassen. Det var da noen som kommenterte at det var akkurat som om jeg hadde dokumentert fødselen til denne blomsten! Se innlegget her: http://dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/1464293772_den_presser_seg_ut__f.html

Så nå kan dere se fortsettelsen av disse knoppene. Se så flotte “barn” det er blitt! Nydelige Valmuer som blomster, mens andre fortsatt står i knopp! Det er fint at de kommer litt i puljer, så får man se de flotte store blomstene over en lengre tid! 

Her har jeg ihvertfall samlet de som var kommet nå. Så kos deg med disse flotte store fargerike blomstene! 
#blomst #farge #farger #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #bilder #foto #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf #ute #nature #photo 

Takk for at du tittet innom!

Ha en riktig GOD NATT! 

Noen fugler fra turen i dag! / Foto

Jeg hadde håpet å treffe på Svartspetten i dag da jeg gikk på den strekningen jeg traff den tidligere i våres. Men hørte ingen hakking, og så ingen i de gamle, døde trærne rundt meg. Men en gulspurv og en måltrost viste seg for meg før jeg kom til dette stedet jeg håpet å se Svarten.. 

Jeg ble stående på denne sletten en stund, for jeg tok litt bilder av hundene, og prøvde å få til et selfi med meg og hunden..Mens jeg står med hundene løs bak meg, på en fjellhylle, og jeg stiller meg opp får å ta bilde av meg og dem, flakser det en stooor fugl bort til et av de døde trærne, som jeg fant Svarten i sist.

Jeg prøvde febrilsk å snu kamera, da jeg hadde snudd skjermen, og prøvde å zooom inn. Det ble et stykke unna, og det ble motsols, så jeg så ikke så godt, men jeg så fort at det IKKE var Svarten! Men en stor annen fugl! 

Det så nesten ut som den lekte “tittei” med meg bak treet! Den satt seg slik at den skjulte kroppen, og hodet stakk frem. Først på en siden, så den andre. Jeg fikk da tatt noen bilder, og den flakset av gårde. Satt seg i et tre langt unna, og da ga jeg opp flere bilder.

Jeg syns den så enormt stor ut til å være en due! Men ligner jo veldig på en vanlig Ringdue. Men den strakk vel bare hals og gjorde seg stor! 

Da jeg var ferdig, så satt fortsatt hundene pent bak meg å ventet, så vi fortsatte å ta bilder av dem, og det vanket masse godbiter! De er så flinke!! Vi gikk videre, og opp i boligfeltet, og en gråspurv fulgte etter oss..Så den måtte jo også bli med på et bildet da. 

Håper jeg en dag skal få sett Svartspetten igjen. Så jeg følger godt med på denne strekningen…

 

Ha en fortsatt god kveld!


Gulspurv 

MåltrostGråspurv Veldig dårlig bildet..men ville bare vise størrelsen.. Det er vel en vanlig Ringdue? 

 

Takk for at du tittet innom! Det setter jeg veldig stor pris på! 

 

 

#fugl #fugler #fugleliv #natur #naturen #nature #photo #foto #bildet #naturbilde #naturfoto #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Hvit og blått er jammen flott! / Foto

En liten samling hvit og blått.. Blomster og blå himmel er vel aldri feil! Eller blå himmel i seg selv, er vel bare vakkert! Nå har jeg hatt en del dager med grått og trist ute, så nå ville jeg friske opp med litt blå himmel! Kanskje den kommer hit snart også? Ja det er meldt bedre vær i midten av uken, så det ser jeg frem til. 

Men en så lenge, så får jeg kose meg med blå himmel på bilder! Mens jeg sitte her og skriver, så ser jeg at solen faktisk er på vei gjennom skydekket, og jeg kan skimte noe som ser ut som blå himmel!! Hvit og blått ER jammen flott! 

 

Håper DU har hatt en strålende god mandag, så ønsker jeg deg en 

RIKTIG GOD MANDAGS KVELD! 


#blomster #hvit #blå #blåhimmel #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf #vår #trær bærbusker 

 

Takk for at du titter innom bloggen min! 
 

 

Naturen GIR og naturen TAR! / Foto

OBS: Et litt sterkt bildet av en død fugleunge. Men det er det jeg mener med at naturen gir, og naturen tar! Den har nok falt ut av redet, eller blitt skjøvet ut fordi den ikke var frisk eller levde. Slik er naturen, og andre dyr kan få et flott måltid! 

Jeg liker ikke å se filmer der rov dyr jakter og tar andre dyr! Får helt vondt i hjertet..Men jeg VET at det er sånn, og det er slik det må være! Noen må bøte med livet, for at andre skal få leve. Brutalt, og ikke veldig fint å se på. 

Men nå er det engang slik, og naturen gir og naturen tar! Disse andre dyrene i dette innlegget er alle dyr jeg fant på min tur i skogen i dag. Det er ikke ofte jeg klarer å få fokusert på et slikt langbent stankelben.. (vet ikke hva de heter) Men i dag fikk jeg det jammen til!

Sneglene ødelegger jo også litt i naturen, de spiser opp blader. Fuglene spiser jo marken og insektene, og sånn går det rundt og rundt… 

Så noen søte, noen stygge, noen ekle, noen nydelige, og noen stakkars dyr i dette innelegget! 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! 


#dyr #insekter #fugle #fuglunge #snegler #bille #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf #tur 
 

Skogen speiler seg i dåpene! / Foto

En skikkelig “dråpedag” har det vært for meg i dag.. Det har regnet i hele dag! Da jeg våknet, hørte jeg det sildret, og regnet på vinduene. Hundene ville nesten ikke ut å gjøre fra seg, men jeg måtte jo bare kle på meg å få dem ut! 

En dag med lite gjøremål, så det ble en god å lang tur på 2 timer til tross for regnet. Har man først kledd seg, så kan man da likegodt være litt ute. For selve turene var ikke lang, men med studering av dråper og andre rariteter, så går tiden fort. 

Så etter turen har jeg tatt det helt med ro, sett TV, redigert og ordnet i bilder, og laget middag. Så er plutselig kvelden her igjen. Jaja, denne dagen er jo greit at fyker avsted, for det har bare vært grått og trist ute. 

Men da ble det mange nye dråpebilder i dag! og her har jeg samlet endel som alle gir et speilbildet av skogen. Eller man kan si at skogen speiler seg i dråpene!! 

 

Håper DU har hatt en strålende GOD DAG! 


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 #dråper #dråpe #vann #regn #natur #naturen nature #naturbilder #naturfoto #bilder #foto #fotografier #photo #hobbyfotograf #amatørfotograf #vått 

 

Fant du noen favoritter blant disse dråpene? 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 
 

 

Gammelt og nytt ved båthavna! /Foto

God morgen alle sammen!! 

En tur igjennom båthavna for å komme til kyst stien. Det er mange flotte båter ute nå, og innimellom alle disse gamle båten så stod denne “flotte” gamle vogna, og rett ved havna, ved vannet, stod disse vinsjene, og andre “rariteter” Disse rustne store kolossene av noe redskap, er nok det de dro båtene opp med før i tiden. Da var det ikke store heisekraner og flotte remedier å få båten ut på vannet med. 

Jeg er sikker på at disse virker den dag i dag, med litt smøring og pussing. Men de står der og forfaller, og viser oss en annen tid. 

En våt og grå dag ser det ut til at vi får i dag.. Håper du er heldigere med været, men vi får trøste oss med at til uken, ja da er det meldt skikkelig sommervær her hos oss! Med sol og over 20 varmegrader! DET kan man jo bare bli glad av! Så vi skal da holde ut litt regn nå, så lenge det er lys i enden av tunnelen.. 

 

Ha en strålende god dag! 


#båthavn #båter #havn #sjø #vann #fjord #oslofjorden #gamleting #gammelt #nytt #natur #naturen #foto #fotografier #bilde #naturbilder #naturfoto #amatørfotograf #hobbyfotograf #photo #nature 

 

Takk for at du tittet innom bloggen min!