Naturens skattekammer! Del 5 /Foto

Jeg har så mange bilder fra dagens tur, så håper dere ikke blir lei, men her kommer enda mer naturbilder! Men hvem kan bli lei av noe så vakkert? Naturen byr jo bare på seg selv!! Den ligger der og venter på at øyet skal se, og drømme seg bort! Plutselig så forander den seg, og man kan begynne på nytt å fotografere.. Motivene er aldri like, og jeg ser noe vakkert selv i noe helt vanlig som en kvist, en vissen busk og DET er det jeg liker med naturen! Det trenger ikke å være “vakkert” i utgangspunktet! 

Så kos dere med litt mer fra skattekammeret mitt, tror det aldri blir tomt! 

 

Ha en fortsatt GOD KVELD! 

Legg gjerne igjen en kommentar om hvilket bildet du likte best?


nr 1


nr 2


nr 3


nr 4


nr 5


nr 6


nr 7


nr 8


nr 9


nr 10


nr 11 #natur #foto #fotografier #naturbilder #bilder #vår #skog #is #sjø #canon #

 

Fantastisk is kunst! /Foto

Jeg MÅ bare vise frem et foto jeg syns ble så vakkert! 🙂 Jeg gikk forbi den berømte fossen min i dag, og det begynner å minske på is skulpturer. MEN det finnes fortsatt noen, og disse syns jeg utmerket seg!! Jeg syns dette bare var helt magisk! 

Legger ved tre andre også, som jeg syns har noe spesielt ved seg! Er det bare meg, eller synd du også dette er fantastisk å se på? 


#natur #is #vann #foss #vår #vinter #istapper #naturfoto #naturbilder #bilder #fotografier 

Takk for at du titter innom bloggen min, og følg meg gjerne om du ikke gjør det! 
 

Naturens skattekammer! Del 4 /Foto

I dag gikk turen til en annen strand, nemmelig Sandbukta. Det er en strand man må gå ganske langt for å komme til, så den er lite brukt. Folk orker ikke bære med seg strand ting lang innover i skogen. Den første biten er også veldig bratt. Så dette er mer en rasteplass for tur folk. Men det er en herlig natur, man går igjennom skogen for å komme til standen. 

Så i dag tok jeg turen hit. Fikk samlet litt skatter! Det var tåkete og kaldt i dag. Frost på trærne, og masse is oppover, før vi kom til selve skogen. 

Håper du har hatt en god mandag! Og jeg ønsker deg en riktig god kveld! 

Legg gjerne igjen en kommentar om hvilket bildet du likte best?


nr 1


nr 2


nr 3


nr 4


nr 5


nr 6


nr 7


nr 8


nr 9


nr 10 #natur #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #macro #sjø #skog #vår 

 

Likte du bildene? Det kommer flere senere i dag, så følg med på bloggen min! 

 

 

Vær stolt!

Vær stolt av 

hvor langt du

har kommet.

Ha TRO på

hvor langt 

du kan nå… 

-ukjent-


#ord #dikt #hverdag #vår #sol #fugl #blogg #livet #natur #foto #bilder 

 

Ha en riktig GOD DAG! 

og jeg håper uken blir fin for deg!
 

 

 

 

Vinter og sommer! /Hundebilder!

Ja jeg har vel skrevet det flere ganger nå, men det er jo sånn på vårparten, vi skifter vær fra en dag til en annen. Og her har vi to forskjellige årstider på samme sted!! Bare noen minutter med bil fra sommer til vinter! Vi bor midt i mellom, så vi har litt snø bak huset, og sommer forran huset! 

En herlig helg hvor jeg fikk med mannen min på tur bådre lørdag og søndag! Det var vinter på lørdag og sommer på søndag. Jeg har samlet litt hundebiler fra disse to dagene. Det ble ikke så mye bilder da jeg hadde selskap på tur, og kan ikke bare stoppe opp overalt, som jeg pleier. 🙂 

Men hunden har også kost seg, og vi har truffet på masse turgåere. I helgene, og når det er så praktfullt vær som nå, så popper alle ut av husene sine og vil ut på tur! Så Cessy har fått testet seg litt, og bjeffer fortsatt om mennesker eller hunder kommer for nærme! Så vi prøver foreløpig å holde litt avstand, så får vi trene oss inn mot å gå forbi litt nærmere etterhvert. 

Det har bare blitt båndtur på hundene da det er så mange folk ute, så i morgen tar jeg turen i skogen med venninnen med dalmantinerene. DA skal de få løpe litt løse og kose seg! Men for all del, de trenger å trene på å gå i bånd også, så det er det godt for noe! 

Turen på lørdag gikk til Røskestad vannet. Her var det snø og frost. Solen skinte, og ga påskestemning! Vannet var dekket med is og snø, men det buldret og braket under, så det er på vei til å tine

Søndag tok vi turen til Tyskerstranda. Vi gikk kyststien fra havna til stranda. Ikke et snøfnugg, og litt rim på bakken enkelte steder. Men solen skinte fra skyfri himmel, og tinte fort det lille som lå der. Strendene var ryddet for søppel og det var så nydelig å gå å se båtene på fjorden og folk som gikk tur på strendene! 

Her kommer bilder fra disse to dagene, med vinter og sommer: 


#hund #hundeblogg #blogg #Blogg #sjø #havet #vann #strand #vineter #vår #is #snø #helg #tur #friluftsliv 

En liten modelloppvisning av mine tre flotte fotomodeller: Jayli, Zevs og Cessy! 

Ha en fortsatt GOD SØNDAGS KVELD! 
 

Skattejakt ved fjorden!

I dag gikk turen til sjøen. Oslofjorden, for vi på Hurumlandet er så heldig å ha en praktfull kyststi som går langs nesten hele halvøya! Jeg så etter sjøting  idag, men akk..det er ikke så mye enda..;-) Det var også veldig masse folk ute å gikk tur, så jeg turde ikke legge meg ned i alle rare stillinger for å ta bilder. Vil du se hvor jeg har gått idag, og bilder derfra, så se innlegg som jeg la ut tidligere i dag:  http://dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/1456665396_vinterland_i_gr_sol_o.html

Det var et strålende vær! og helt herlig å gå tur. Men i dag hadde jeg selskap på turen, og da blir det ikke så granskende skattejakt! Det blir mest det åpenbare..:-) Håper du har hatt en strålende god søndag! 

 

Legg gjerne igjen en kommentar om hvilket bilde du likte best?


nr 1


nr 2


nr 3


nr 4


nr 5


nr 6


nr 7


nr 8


nr 9


nr 10


#natur #naturbilder #naturfoto #foto #fotografier #sjøen #vår #helg #macro #blogg #bilder #strand #båt 

 

Takk for at du tittet innom bloggen min! Det setter jeg veldig stor pris på! 

Jeg ønsker deg en fortsatt god søndagskveld! 

 

 

“Vinterland” i går, Sol og sommer følelse i dag!

I dag tok vi turen til Kyststien som går fra havna til Tyskerstranda! Vi gikk ganske tidlig, og DET var nok veldig lurt! for etterhvert så krydde det av folk overalt! Det er en helt nydelig søndag! Solen skinner fra en knallblå himmel! Så i dag var det mange som tok turen ut til kysten. 

Jeg fikk med meg mannen min på tur i dag også. Han var med i går når vi gikk ved Røskestad i “vinterland” Så jeg tenkte jeg fikk ta han med til sol og sommer i dag. OG det fikk vi. 

Jeg har ikke fått lagt ut bildene fra turen med hundene i går, så det kommer senere i dag. Da sammen med dagens bilder av bare hundene. I dag ble det ikke så mye bilder, men jeg tok noen nydelige SOL bllder og litt fra stranda. 

Så her blir det litt hummer og kanari. Men det er jo litt artig at det kan være sååå forskjell fra et sted til et annet! Vinter i går, sommer i dag! Det ligger 5 miniutter fra hverandre med bil. 

Håper du har hatt, og har en flott søndag!


#natur #naturbilder #naturfoto #foto #bilder #fotografier #utsikt #sjø #fjord #snø #vinter #vår #sol #helg #søndag 

 

Ha en fortsatt strålende GOD SØNDAG! 

 

 

Livet er ikke perfekt!

Jeg har sett bedre dager, men 

jeg har også sett værre. 

Jeg har ikke alt jeg ønsker, men 

jeg har alt jeg trenger.

Jeg våkner opp med litt 

plager og smerter, men 

jeg våkner opp!

Mitt liv er kanskje ikke

perfekt, men 

jeg TAKKER likevel for at

det er GODT! 

– ukjent –


#dikt #godeord #ord #blogg #hverdag #dråpe #vann #nydag #søndag #helg 
 

Ha en riktig GOD SØNDAG! 

Ta vare på det du har! 

 

Dette er jo vinterland!!

I går gikk jeg tur i sol og sommervær! i dag gikk vi tur i sol og vintervær!! Er det mulig å være så stor forskjell 5 minutter med bil fra hverandre! Ja det er det.. Men her på Røskestad som vi gikk idag, var det også stedvis vår! altså ikke frost og snø! Men plutselig så gikk vi inn i det vinterlandskapet! Det var virkelig påskestemning! 

Det var kaldt her også, men solen kommer ikke ordentlig til, og det er jo derfor det også ligger snø og frost her. Jeg deler litt bilder fra turen i dag, da jeg helst vil komme fort over dette vinterføre som vi fant i dag! Jeg vil ha VÅR!! Så nå kommer de forhåpentlivis siste vinterbildene herfra! hihihi.

Jeg fikk jo med meg mannen på tur i dag, og han sa: Jøss, er jo rene vinterland dette! Så i morgen så tar jeg han med meg til kysten. Så han får litt vår og sommer følelse! 

Nå gleder jeg meg til å se Melodi Grand Prix. Så man kan ergre seg over hvor dårlig det er! og si: Dette kan ikke representere Norge!! Men det hører med, Jeg syns det er litt koselig jeg, men så har jeg pc med fb og blogg ved sidna.

 

Ha en fortsatt trivelig kveld! og takk for at du titter innom bloggen mine!


#natur #naturbilder #naturfoto #foto #fotografier #bilder #vinter #snø #ute #friluftsliv 

 

 

 

Zevs er 3 år i dag!

Gratulerer med dagen til lille Zevsegutten vår! Han har bursdag i dag! Nå er han far til 4 kull med valper! Så han har virkelig fått brukt seg på sine tre år! Han er en testosteron bombe, så tror det er godt at han får besøk av løpetid damer. Men Zevs er en snill og god gutt. Litt bråkjekk, men engentlig bare litt småredd selv. En pyse er han egentlig. Så han spiller på å være tøff når han må. 

Han er ikke så glad i andre hannhunder, de kan jo ta damene hans!! For damer, det er Zevs glad i! Når han var mindre, så kunne han ikke leke med andre hunder, for han hadde ikke tid. Han skulle gjøre seg til for damene! 

Med alderen har han roet seg litt ned, og er en lydig og lett hund å ha med å gjøre. Han kan være en liten sutrekopp, og “snakker” mye. Men bare han får turene sine og brukt hode sitt litt, så er han en herlig hund! 

Gratulerer med dagen til Zevs!