Nytt kamera! Jiiipppi!!

Ja i dag har jeg endelig prøvd et speilrefleks kamera som har ligget her en stund. Følger ikke med bruksanvisning, så har kvia meg for å prøve. I dag prøvde jeg bare! Fått mannen til å hjelpe meg med å legge bildene inn på pc også. Er så enkelt med mobilkameraet da jeg også legger ut litt bilder på imstagram. Men begynner å selv se at bildene ikke alltid er klare! 

Ble en hektisk morgen da tur venninnen min sendte melding om at hun gikk tur oppe i skogen om 10 min. Være med? Selvfølgelig så ville jeg det! Alltid hyggelig å gå med noen.. Så hev meg rundt, og surra meg ut! Fant ikke halsbåndene til hundene, men fant noen gamle. Angret på at jeg ikke tok dekken i dag også! Men i dag var det jo sol!! Men kaldt! 

Har begynt å teste ut kameraet, men fortsatt ikke helt i riktig modus skjønner jeg.. Blir mye uklare. Men tror det også går i at jeg ikke klarer å holde det helt stille! Innstillinger for jeg lære med siden. Men prøvd ut litt nær bilder og litt natur. Ikke helt fornøyd. Men VET at man må trene! #hund #valp #tur #foto #natur #naturbilder #hundebilder #kamera


Det ble ikke de aller klareste bildene! Sliter nok med å holde kameraet stille. Dette kan bare bli bedre! hihihi.. Skal ta en tur alene i morgen og prøve ut de forskjellige enkle innstillingene. 

Så kom søndagen!

Nok en søndag! Fortsatt lite energi og alt er et ork! Har gått tur med hundene, og ja, det er søndag! Traff på mange folk som også var på tur! Cessy må trenes litt mer på møte av folk og dyr. Nå er det hun som bjeffer.. 😉 Men så lenge de andre oppfører seg, så tar hun nok snart etter de. 

Har klart å finne frem adventstaker og mannen har laget middag! Julemiddag, ribbe var deilig i dag! Mye sport på TV så da var denne dagen snart over!

Jeg klarte å knekke en tann i går! Grrrr…Er en jeksel jeg har slitt med før, så var en provisorisk krone. Den har holdt lengre en de trodde. Men det dumme er at jeg har tannlegeskrekk! og det blir dyrt! Men sånn er det å bli gammel! Føler meg urgammel i kropp og sjel!

Nå må jeg også snart begynne på julepresanger! Jeg stresser så fælt bare av å tenke på at det skal gjøres! Det å finne på noe er jo det aller verste! Så må ta meg sammen og komme meg ut på et kjøpesenter og begynne! Tenk så deilig om jeg kunne si: FERDIG! #hund #valp #tur #foto #hundebilder #hverdag #fritid #natur


 


  

Lørdag…som om det har noe å si… ;-)

Skikkelig kjedelig lørdag! Eier ikke energi, og dermed orker jeg ikke å planlegge noe! Tok en lang tur i skogen, men angret hele veien på at jeg ikke tok på hundene dekken! Er litt vanskelig nå om dagen, for når solen er fremme, blir det fort varmt. Jeg så at solen ville komme, men den kom veldig sent..og vi gikk inne i skogen, så solen kom nesten ikke igjennom.. Var redd de små frøs, men vi holdt oss i bevegelse, og alle gikk fri, så de kunne løpe fritt! Så ut som Cessy frøs litt innimellom, hun går da med ryggen litt kroket.. men var jo bare en og en halv time, så hun led nok ikke! 

Men sånne ting ødelegger litt av idyllen! Akk..gjort er gjort! Nå fremover får de det på okkesom.. For det er surt ute! og jeg kjente det selv på lårene..Etter turen var jeg helt ødelagt! Kjennes ut som jeg har løpt maraton! Fikk slappet av i godstolen noen timer, også var det liv i hundene igjen.. Men i dag orker jeg ikke styre, så de lekte litt for seg selv.. 

Dagen er blitt tilbrakt mest i godstolen… Bare laget middag og satt på en vask innimellom. Tror jeg fortsetter med det, og håper og ber om at energien kommer i bøtter og spann i morgen! Ha en god lørdagskveld! #hund #valp #tur #friluft #foto #natur #bilder 


 


 


 


 


 

Helg igjen!

Fredag igjen! Ingen store planer i helgen, men blir vel litt underveis. Jeg sitter nå å tenker hvordan været var i dag, og klarer ikke huske.. men jo, det var fønvind, og opphold. Ingen sol, men ikke regn! Det blåste når vi kom ned til sjøen, men var ikke ille resten av veien. Ikke is på noen av stien og veien jeg gikk i dag! DET var deilig! Hører mange fortsatt har problemer med det. 

Hadde ikke bil i dag. Sendt den med mannen så han fikk vasket den i dag! Så deilig å få tilbake en nyvasket bil!! Vært på egentreningskveld med hundeklubben Voff. Der stilte det tre andre.. Så dårlig oppmøte.. Fikk trent litt ro trening med Cessy, og gå pent i bånd. Hun fikk også hilst på en annen schefer valp på 10 uker. men den ble for vilter for lille mor. Så hun holdt han på avstand. Men de gikk da løse sammen rund der. 

Det går fra skikkelig vinter bilder til nesten sommer bilder nå. I dag fant vi en sten med masse grønt rundt. Det så så sommerlig ut! bortsett fra dressene dems da.. 😉 #hund #valp #tur #helg #foto # hundebilder #hundetrening #natur


 


 


 


 

Herlig når solen skinner!

Utrolig hvor mye været har å si!! Så lyst og herlig å gå tur i dag! Vi gikk til Sandbukta som er en to timers tur inn i skogen, også kommer man til en herlig strand! Var litt frost på bakken, så gjørma holdt seg borte! Når vi kom ned til stranden, så tok jeg av hundene dekkenet, og de løp og lekte og koste seg! Det var faktisk ganske varmt! 

Vi gikk sammen med hundevenninnene min og dalmantinerene. Zevs løp MASSE opp fjellskrenter og langt innover! Så godt å se! Cessy koste seg i sanden, og prøvd å få med alle på lek. Men ingen ville! De bare gikk å lette etter mat i bålene.. Jo det ble litt lek med Cessy og Zevs, men det ender med at jeg må stoppe for Zevs bare legger henne i bakken, så er den leken over..Da vil ikke Cessy mer.. Men hun ypper rett etterpå igjen da.. Luringen! Koste oss masse i dag! #hund #valp #natur #foto #tur #skogen #sjøen #hundebilder #sol 


 


 


 


 


 


 


 


 

Lille lykkepilla!

Alle som trenger lykkepille, burde hatt en hund! jeg har tre lykkepiller! og trenger de!! Cessy er den siste i dosetten! For NÅ får det være nok! Alle tre har forskjellig personlighet og være måte..De sprer glede og sorger..og fortvilelse.. Men DET er jo livet!!

Det ble en mild og fin dag! Mye, ja det meste av isen på veiene rundt her er borte i dag! Så da tørr jeg å ta en tur med bilen til Drammen hundepark! Er blitt litt pysete å mine eldre dager.. 😉 Men har så lyst på en tur ut blandt folk! Det er så morro å se hundene i lek og aktivitet.. Språket dems. Så har man alle de rare menneskene som sier og gjør så mye rart! Ja jeg må ta meg sammen for å ikke si noe! Hehehe.. Mye rart blandt hunder og folk!

Lille Cessy var ikke i lekehumør i dag! I dag var hun skikkelig mammadalt! Men hun observerer og følger med..Virker ikke livredd.. Så tror nok hun har godt av det! Blir uansett to timer uten Jayli og Zevs.. #hund #valp #tur #kos #foto #hverdag 


 


 


 


 


 

 

Tirsdag og hvor ble mandagen av?

En kaos dag ute på veiene, og jeg er megaglad for at jeg ikke MÅ ut å kjøre i dag! Det er såpeglatt ute, og mannen min skrev melding til meg om at han slo hodet i trappa ved utgangsdøra, så her skal broddne på FØR jeg går ut døra i dag! Biler og busser kjører av veiene, og det blir nok mange arm og ben brudd på legevaktene rundt om i dag. Hadde jeg ikke hatt hundene, skulle jeg nok ha funnet på noe innendørs i dag. Men vi får komme oss ut en liten tur! 

I går hadde vi en hektisk dag, så fikk ikke skrevet noe blogg innlegg. Det var tur på dagen, med turvenninnene min. Så måtte det handles inn for resten av uken. Ja jeg er flink å prøver å handle inn alt jeg trener en dag i uken. Blir som regel en liten tur innom på fredag også, men HATER å handle, så greit å få unna det meste på en dag. Grunnen til at jeg hater, er nok for at alt skal bæres opp å inn i hus, også er det det med å finne på middager… 😉 Ikke alltid lett. Så når det er i hus, er det ferdig liksom.. Så var det valpekurs på kvelden. Dette er i Drammen, så bruker en time på kjøring. Var ikke hjemme før litt over 21, så da hadde jeg jo tatt opp ting på TV som måtte sees på. Da kommer natten raskt. 

I går var det kaldt, i dag regner det! Sånn er høsten/vinteren i Norge! I dag blir det tur i nærområdet, så da kan jeg slappe av litt på dagen. Ha en god dag! og kjør forsiktig dere som MÅ ut med bil. Dere andre, GÅ forsiktig, og bruk brodder! #hund #valp #tur #friluft #foto #bilder #natur #hverdag #vinter #snø 


 


 


Sølvi tok litt bilder også. Jeg gikk tom for batteri, så de neste bildene er det Sølvi som har tatt. 


 


 


 

Så var det søndag igjen!

Søndag! Hvile dag! Sol, og nydelig vær ute! Vært en tur rundt i nabolaget med hundene og det holder som hovedtur i dag… Er ikke i form, og syns det er urettferdig at jeg skal føle meg fyllesyk når jeg bare drakk pepsimax i går! Var på pinnekjøttlag med pakkeleken, og jeg kjørte så kan ikke skylde på alkoholen!

Begynte litt i går kveld på festen, ille magesmerter, og så satt jeg på et vist sted veldig leeeeenge… Ble bedre, men nå er jeg skikkelig uggen! litt svimmel, og kvalm.. Har ikke tid til å bli syk nå.. 😉 Skal ta en rolig dag inne nå frem til vi skal i bursdagslag i ettermiddag. Ha en god søndag! #hund #valp #lek #kos 


Cessy og Zevs gnager på samme biteleke. Etter dette, ble det drakamp! Så herlig å se hunder leke og kose seg! 

Ny tur i skogen med masse flotte bilder!

En hektisk helg krever at hundene er sliten! Så jeg og venninnene min med dalmantinerene tok en tur i en skog som ikke er så kjent for mange! Så her treffer man sjelden folk! Men i dag traff vi på en familen med bæremeis og flere unger rundt om. Vi fikk hundene fint i bånd, men damen sa vi bare kunne slippe dem, for de var ikke redde. Er så koselig når vi treffer på sånne folk. Men jeg tar mine i bånd, da de ikke er så vandt til barn. Cessy bjeffa i ett sett..Hun skjønte ikke hvorfor det var folk i hennes skog! 

Like vakkert i skogen i dag! Manglet solen, men det gjorde ingen ting. Den hadde vi i går! Nå er jeg ferdig pynta til pinnekjøtt og pakkelek hos et vennepar. #hund #valp #foto #natur #friluft #tur #snø #vinter #hundebilder 


 


 


 


 


 


 


 

Flotte bilder fra turen i dag!

Ønsker alle en god helg først som sist! Jeg har hatt en flott dag i skogen med gode venner på to og fire ben! Har hatt hodepine siden jeg stod opp, men det er jeg så vant til, at livet må jo gå sin gang.. 😉 Litt slitsomt, og tærer på kreftene, men de får jeg bare hente inn igjen på de gode dagene.. Det var så nydelig i skogen nå! snøen hang fortsatt igjen på trærne, og solen skinte! Himmelen var blå, og kulda var til stede. Det er ikke ofte jeg legger ut bilder med snø på før mange andre! Her på Tofte pleier den og komme sent. 

Nå skal jeg lade meg og hundene litt før vi drar på Fremadbanen for litt sosialisering med andre hunder. #hund #valp #natur #vinter #snø #hundebilder #friluft #tur #blåhimmek #vær #helg #foto #naturbiler