Jeg fant noen påskedråper i går!

God morgen alle sammen! 

Det var en litt slitsom dag i går..Vi var på reisefot i 4 timer, og da vi kom frem var det som dere vet SNØ! Ikke det jeg ønsker..men vi er jo tross alt på påsketur…Så må nok regne med litt vinter enda..

Ble en rolig kveld i bilen, og Bjørn fikset og trikset litt så “hu mor” skulle sitte og ligge bedre i denne gamle bobilen vår…Han fikk det til, så i natt har jeg ikke hatt så vondt…Det blir slitsomt om man skal får mer vondter av å dra på tur…

Men i dag skinner solen og det tegner til å bli en nydelig dag! Jeg har vært ute på første morgentur, og nå sitter vi å lader opp til en tur på kjøpesenter…Nemlig Ullared kjøpesenter…Hjelp…gruer og gleder meg! 

Men før det, skal det spises frokost, og jeg skal gå en god og lang tur med hundene…På turen i går fant jeg disse påskedråpene! De hang ned fra en slik jern sperre som sperrer for biler inn til gangvei…Refleksen gjør det til gule dråper….;-) GOD PÅSKE! 

Jeg fant noen påskedråper i går! 

 

 

 

 

 

 

 

 

#dråper #frosnedråper #frost #kaldt #vinter #dråpebilder #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #naturfotograf #hobbyfotograf #fotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD DAG!

 

16 kommentarer

Siste innlegg