Nydelig utsikt med en flott solnedgang i Strømstad!

God morgen alle sammen! 

I dag skinner solen, og det tegner til å bli en nydelig dag! Det hadde vi jo også forrige dagen, men i går…DA var det mindre en fint…Kaldt, blåst, og skikkelig ruskevær..Men vi er jo på påsketur…DA kan det fort bli mye vær…

Vi er ikke på fjellet, men søker heller etter våren.. 😉 Den har vi også funnet, for det er nesten helt bart, bare noen få snø flekker her og der….Vi er som dere som følger meg vet, i Strømstad, på Strømstad camping. Vi ferierer i bobil. 

Jeg hadde en litt vond dag i går, med mye smerter, men er litt bedre i dag. Kjenner at jeg begynner å bli gammel og skrøpelig i kroppen, for det å ligge på en dårlig seng, er ikke det beste for denne kroppen.. Men: Ut på tur, nesten aldri sur! 

Bildene i dette innlegget er fra forrige dagen, altså søndag. Det var da vi kom til Strømstad camping. Da tok jeg masse bilder, noe jeg ikke gjorde i går. Har en kink i nakke/rygg, så var ikke i fotograferingshumør i går.. 

Det er mye fin natur rundt her på campingen. Flott utsikt utover fjorden og når det samtidig er solnedgang, ja da blir det “berre lekkert” 

Nydelig utsikt med en flott solnedgang i Strømstad! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#solnedgang #strømstad #sverige #camping #bobiltur #hundetur #tur #hunder #hundebilder #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #naturfotograf #hobbyfotograf #fotograf 

 

I dag går turen videre innover i Sverige..Hvor vi ender…Ja det vet vi ikke enda…

HA EN RIKTIG GOD DAG OG NYT PÅSKEN,

ENTEN HJEMME ELLER PÅ TUR! 

 

18 kommentarer

Siste innlegg