Jeg møtte på et svanepar!

Da har denne dagen også gått…Vi er på påsketur, og for øyeblikket er vi i Strømstad. Det har vært en overskyet og kald dag…Det har kommet litt snø, men bare små fjon som ikke har lagt seg…Så vi har fortsatt vår følelse når vi ser ut..

Jeg har klart å få kink i nakken, den har låst seg i øvre rygg, nedre del av nakken…Så jeg har fryktelig vondt for å bevege meg..Men det er jo det jeg må, så jeg har hatt to turer ut med hundene…Ikke vært i det store fotohumøret….. 

Men jeg tok mange bilder i går, så jeg har masse mer å ta av…Ingen krise…

Disse svanene traff jeg på kvelds turen i går. Dere ser det nydelig lyset på de siste bildene…Det lyste opp så vannet så ut som gull! Jeg så først en..Den svømte alene rundt, og jeg syns det var rart..For svaner er jo som regel i par. 

Men plutselig så jeg en borte ved brygga…Der var nok maken…De snakket litt sammen og plutselig ble det et rabalder i det de lettet begge to….Selvfølgelig klarte jeg ikke å få fokuset med engang, for jeg ble så overasket…Men fikk da noen fine bilder i det de fløy vekk… De var langt unna..så ble mye zooming..Så litt uklare bilder…

Jeg møtte på et svanepar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#svane #fugl #sjøfugl #havn #båthavn #sjø #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #naturfotograf #hobbyfotograf #fotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!

 

22 kommentarer
  1. solliv: Tusen takk! Er et kjent problem det med låsninger i nakken..men er så lenge siden siste…men har slitasje der..så er noe jeg sliter med…..Passet bare veldig dårlig nå…grrrr…Men litt bedre i dag…pøsa på med smertestillende i går…

  2. Jernbanefrua..: Tusen takk…ja..det er kjedelig med nakken..men jeg er jo litt vant til dette…er bare så lenge siden siste….OG det blir litt tungvint i en liten bil..men jeg sa til Bjørn at jeg er “sykemeldt” fra hverdagens sysler….hihihi Så han må gjøre det meste…

  3. Etdiktomdagen: Ja noe er det støtt..Er så lei av min egen kropp..men merker kanskje at alderen begynner å innta denne kroppen…hihihi..Takk for det, og jeg har jo slitasjer i nakken..så dette er jo ikke noe nytt..bare veldig vondt…og lenge siden siste….Lykke til hos legen og god bedring til deg også!

  4. Kink i nakken er ikke greit. Det er veldig vondt 🙁 Håper det går seg til fortere enn svint! Trasig når man er ppå påsketur og slikt skjer.
   Men du fikk flotte svanebilder 🙂
   Ønsker deg god bedring!
   Jeg skal til lege i dag for ryggen……………. noe er det liksom støtt med oss :-/ Men men……….
   Fortsatt god ferie i Strømstad!!!
   klem

  5. Nydelige svaner =) Så flotte og majestetiske <3 Vakre er dem. Leit med den kinken, håper du får løsnet på den relativt fort. Det der er jo bare vondt.

  6. Kjempefine svaner som speiler seg. Det er vakkert. Du servskjønnheten du. God bedring igjen, det er veldig vondt det der. Noen ganger går det fort over, andre ganger må man nesten ha hjelp. Du får sjekke ut om det finnes en fysioterapeut i Strømstad. Kanskje på Spa-anlegget der. Det er jo i nærheten der dere er.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg