Isbelagt natur!

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN! 

Det er kanskje ikke så mange som er inne å leser blogger nå..Men noen er kanskje som meg, alene..For Bjørn er på jobb, og jeg sitter hjemme og passer på hundene. De skal ikke være alene hjemme på en nyttårsaften. 

Jeg er heller ikke så sosial om dagen, så jeg trives best hjemme i godstolen. Raketter er noe jeg ikke liker. Jeg er litt i mot det at man skyter penger opp i lufta. Det er veldig liten glede, og veldig kort glede man har etter å ha brukt så mye penger! OG masse skader etter fyll og fyrverkeri. 

Så, jeg sitter her og ser på tv og ordner bilder. Nå i denne nett verdenene er man aldri helt alene…Mye å gjøre, og mye å se på. Her har de begynte å skyte raketter rundt meg, og hundene er ikke redde, bare det at de bjeffer på bråket..De er som sin mor..liker det ikke… 

Men til dere som er ute å koser dere, KOS DERE MASSE! MEN VÆR FORSIKTIG! 

Til alle dere som sitter hjemme som meg, KOS DERE MASSE OG NYT FREDEN OG ROEN! 

Det er snart et helt nytt ubrukt år som står foran oss, og det bør begynnes på best mulig måte..Ute har det snødd mange centimeter her på Hurumlandet, og det er kaldt. Alle disse bildene ble tatt på turen i dag. Som dere ser, så er det kaldt, og naturen fryser til…Særlig rundt små bekker og der det er fuktig.. 

Isbelagt natur! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#is #isbelagt #natur #kulde #kaldt #vinter #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #nyttår #fotograf #tur #vann #frossen 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD OG NATT! OG IGJEN, 

JEG ØNSKER DEG ET RIKTIG GOD NYTT ÅR!

OG 

TAKK FOR DET GAMLE! 

 

14 kommentarer

Siste innlegg