Grantreet med julekuler, eller dråper på!

God morgen alle sammen! 

Siste dag i 2017 og i morgen skriver vi 2018! Det er utrolig hvor fort tiden går… Før syns jeg tiden gikk så forbaska sakte, men nå..Nå bare flyr den avsted.. Julen går mot slutten..og nå skal snart grantreet ut av huset igjen..

Det har luktet godt, og det er noe med den lukta..Lukten av jul.. Ute i naturen lukter vi ikke alle disse grantrærne som står rundt omkring, men går du i en tett skog med gran, ja da kan du kjenne litt på lukten av jul! 

Grantreet inne, med kuler og lys..vakkert og minner oss om en god tid…Ihvertfall for de fleste…Uansett har den minner med seg…gode eller dårlige, og man kan skape nye minner hele tiden.. 

Ute står grantrærne på rad og rekke, eller i klynger i skogen. De har ikke julekuler på, men de har ofte dråper på! Vakre kuler som kan minne om julekuler…Eller bare perler som henger der på en snor.. Uansett…Vakkert! 

Nå skal snart juletreet ut av hus, men husk, vi har mange juletrær der ute i naturen!

Grantreet med julekuler, eller dråper på!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#jul #nyttår #dråper #vanndråper #dråpekuler #grantrær #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #dråpebilder 

 

Her kan du se innlegg jeg la ut i går: 

Wow! Himmelen åpner seg!

Kosestund og tur…Hundene trenger begge deler!

 

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! OG JEG ØNSKER DEG ET 

RIKTIG GODT NYTT ÅR! 

18 kommentarer
  1. Toril sin hverdag med musikkenTusen takk..mine er ikke redde..men de, eller den ene bjeffer fælt på bråket, og da sette de andre i gang også..så blir noen litt urolige timer her nå..de begynte rundt her kl 1830…så vi får litt trening…hihih..God kveld og godt nytt år! klem :

  2. Cecilie kristiansen: Tusen takk! ja luken av granbar er også jul for meg..En god nyttårsaften til deg og dine og godt nytt år!

  3. fruensvilje.blogg .no: Takk for det…ja, kos deg med ditt..mitt drysser så nå…og bikkjene er borte i det hele tiden med halen..hihih..

  4. annebe: Takk for det…ja..jeg tror vårt også skal få komme ut i morgen..for nå drysser det fælt..Godt nytt år!

  5. Såååå fint, de “kulene” som er i naturen er de vakreste helt klart .. Tenker vi tar vekk julepynten i morgen eller tirsdag… Godt nyttår til deg og dine <3

  6. Ja lukta av gran er utrulig god..og gir en fredfull følelse – i alle fall hos meg =) Og jeg er glad for at jeg kan ta meg turer inn i en tjukk granskog og få litt av den følelsen ellers i året også. Nyyydelige julekule-dråpe-bilder du har tatt <3
   Ha en flottersfin dag, og en riktig god nyttårsaften - sammen med dine kjære - både tobeinte og firebeinte. Klemz

  7. Elsker lukten av grantrærne jeg også. Det som betyr mest til jul. Det er akkurat den lukten. Nydelige bilder. Dere må ha en super fin dag og et godt nyttår <3

  8. Kjempefine bilder du har tatt 🙂
   Håper det kommer til å gå bra med hundene dine i kveld når rakettene skytes opp?
   Ønsker deg, hundene og familien din en kjempefin nyttårsaften, og et riktig godt nytt år 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg