En liten tur i nabolaget, og gjett hva jeg traff på der!!

Ja i dag skulle jeg ta en liten tur i nabolaget. Sliter med ankel og heler igjen, og må begrense turene mine. Hadde ikke tro om noe særlig bilder for det var overskyet og tåkeyr i lufra.. Så hadde et innlegg i bakhånd med bilder fra tidligere turer…MEN

Jeg hadde så vidt kommet over veien og over mot andre siden av der jeg bor da jeg så et dyr løp over veien lengre fremme…Jeg tok hundene inn i kort bånd og gikk mot stedet…Oppe i en hage like ved der jeg så den løp over, stod det tre stykker og koste seg! Ja det er disse tre som jeg ofte ser her i nabolaget og i skogen i nærheten.. 

Det er mor med to barn, og nå er barna blitt like store som henne. Hundene oppdaget de selvfølgelig og begynte å bjeffe..Da våknet en hund i nærheten også og kom løpene løs mot oss..Men den stoppet i god avstand fra oss, og lusket tilbake.. 

Jeg ville jo bare fortsette etter rådyrene! og JA…Der så jeg de i åskammen over det huset jeg har sett dem før.. Der stod de og viste seg frem litt for meg, og jeg fikk da noen bra bilder! De stod så lenge at jeg måtte gå videre, for det var ikke de beste lysforholdene og bildene blir ikke superbra da.. 

Så vi gikk en runde, og kom tilbake til der de stod da jeg forlot dem, og jammen så var de der enda…Men nå så det ut som om to av dem hadde lagt seg ned..Se siste bilde….Men det ble veldig dårlig bildet, da det var tyknet til med tåke.. 

Jeg føler meg sååå heldig som har disse dyrene tett på meg, og at jeg er så heldig å møte dem innimellom! Er de ikke nydelige!?!

En liten tur i nabolaget, og gjett hva jeg traff på der!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#rådyr #nabolaget #hjemme #ute #dyr #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #fotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 

18 kommentarer
  1. Nydelige bilder 😀
   Så koselig besøk som stikker innom innimellom 🙂 Sjelden de kommer opp hvor jeg bor, men de tar gjerne en tur ut på jordene i nærheten 🙂

  2. Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk! ja disse er mye i nabolaget..men vi har skog rett i nærheten..så de nok mest der…En god kveld til deg også!

  3. fruensvilje.blogg .no: Ja det ble da noen..men tro meg…jeg tok MANGE….hihihi..og de fleste ble ubrukelige…mye zooming, gir litt mye risting noen ganger…og med tre hunder som ikke står i ro..så er det ikke alltid lett..men ja..noen av de ble superbra…Tusen takk!

  4. frodith: Ja før i tiden så dro man på elgsafari på Hurumlandet…men akk..det er få elger her nå..men masse rådyr! og disse tre har jo både jeg og dere fått sett mange ganger nå…

  5. solliv: Tusen takk! ja..jeg var super heldig! Til å være en kort liten tur..så ble det mange flotte bilder ut av det….

  6. Margrethe: Tusen takk! ja..de er så fine..jeg er så sjeldent på insta..men skal merke meg det navnet…;-)

  7. Å så flotte bilder! Rådyr er toppen! Om du går på insta på ivarsnaturfoto så ser du “broren” til disse idag…. 🙂

  8. Så utrolig fint selskap du fikk på turen da. Kose deg masse med alle flotte dyra rundt deg…Flotte bilder fikk du. Morsomt, og lykke for deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg