Nydelig himmel, en julekule og en hest!

God morgen alle sammen! 

Ny dag, ny morgen og ute er det hvitt på bakken! Det snødde i går kveld og i natt, men nå ser det ut til å ha gitt seg. Det er kaldt, ikke minusgrader, men ikke langt derifra..+1 grad stod det nå på morgenen.. 

Været har vært veldig vekslende, og vi har hatt noen fantastiske himler her på Hurumlandet i det siste. Disse bildene er ikke fra de siste dagene, men faktisk fra 21 desember. Det var så mange dager med flott solnedgang den perioden, så jeg glemte helt å dele disse bildene. 

Jeg prøvde å få litt juleidyll med julekule, men ble ikke helt som planlagt…Den ble egentlig bare som en sølvkule. Jeg hentet denne glass hesten som jeg har hatt siden jeg var ung, og den fikk være med litt på fotoshoot den også. Men det ble heller ikke helt som planlagt..

MEN himmelen gjorde jo sitt, og viste seg fra sin beste side! Det er jo morsomt å få inn litt annet en bare fine farger…Så kos deg med bildene og i dag blir det nok ingen fin himmel her…Grått og tåke…

Nydelig himmel, en julekule og en hest!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#solnedgang #himmel #julekule #hest #pynt #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #fotograf #utsikt #oslofjorden #hjemme 

 

Her kan du se og lese innlegg jeg la ut i går;

Naturen er vakker, selv når den ikke er perfekt!

Snø, regn, og is…Alt på engang!

 

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

21 kommentarer

Siste innlegg