Naturens egne julekuler!

God morgen alle sammen!

Da var julekvelden over, og det er blitt 1.juledag…Nå gjenstår bare noen dager før vi går inn i et nytt år! Det er utrolig hvor fort tiden går.. Men før vi går inn i det nye året, er det fortsatt noen helligdager, og fridager for de fleste.. 

Bjørn skal jobbe i dag, men har fri morgen, og resten av romjulen jobber han. Noen må også jobbe…Og ære være dem!! Flott at noen stiller opp rundt om, og gjør en innsats for de som trenger det.. 

Jeg gikk tur i skogen i går, og fant mange frosne dråper! Da får de mønster, og blir som små julekuler! De er ikke akkurat røde, men det er jo mange som bare pynter med hvit, søl, gull og grønt om dagen.. Så, de passer som julekuler alle som en.. 

I går la jeg ut et innlegg hvor jeg tok med nissen på tur, og der er det også noen røde “julekuler” om du syns det er mer jul… Jul er jul uansett hvilken farge man velger…Det er det man føler inni seg som avgjør stemningen… 

Her har du noen av naturens egne julekuler! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 #dråper #dråpe #dråpekunst #dråpebilder #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturfotograf #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #fotograf #vann #vått 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

Lille juleaften tradisjon med grillpølser på menyen!

Nissen ble med på tur i skogen!

 

HA EN RIKTIG GOD 1.JULEDAG! 

16 kommentarer

Siste innlegg