Lille juleaften tradisjon med grillpølser på menyen!

God morgen alle sammen, og GOD JUL! 

I dag er det dagen…Den dagen mange har ventet på, og sett fram til.. Noen gleder seg, andre gruer seg, men de fleste har ihvertfall alt i boks nå, og roen kan senke seg i alle hjem.. Eller kan den det? 

Ja her i huset begynte julen i går. Da kommer Bjørn sine døtre, og mine barn med samboer til grillpølse fest! Siden Bjørn sine barn alltid feirer julaften hos sin mor, så har vi liksom fått lillejuleaften med dem. Det er en kjempe koselig tradisjon, og jeg ser alltid frem til denne dagen!

De bor i Oslo og Bjørn kjører og henter dem, kjører innom to gravplasser og legger på kranser, også kommer de hit til grillpølser, ja du hørte riktig…Grillpølser på lille juleaften er noe Bjørn har tatt med inn i min tradisjon, noe jeg ALDRI hadde hørt om..Men det passer jo bra, for det er enkelt og lage, og enkelt og spise på en vanligvis travel “pynte dag…” 

Nå er huset alltid ferdig pyntet til denne dagen, og julen begynner liksom for meg på lille juleaften. I går var vi så heldig å få DEN flotte solnedgangen også, og bare se hvor vakkert det er ut av vinduet!! Flere som måtte fotografere litt ut på både nissen og himmelen…. 

Fult hus i går, stille og rolig med kun Marius, Bjørn og meg her i dag…Her har jeg samlet noen bilder fra kvelden i går. Håper DU også hadde en god lille juleaften, og nå kan vi bare glede oss til ribbe, riskrem og pakker i kveld! 

Lille juleaften tradisjon med grillpølser på menyen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#familie #kos #jul #lillejueaften #sammenkomst #julen2017 #foto #tradisjon #fotografier #fotografere #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut igår:

Nydelig himmel og nydelig natur!

Da var det tid for julebilder av hundene…

 

HA EN RIKTIG GOD JUL!!

 

12 kommentarer
  1. Helene: Takk for det og ja..virkelig koselig å ha litt utenom det vanlige….God jul til deg og dine også! Stor juleklem fra meg!

  2. solliv: Tusen takk! ja..mobil må man ha..og jeg er ikke så streng…fikk beskjed om at om jeg nektet de å ha mobile, tok de kameraet fra meg…hihih

  3. Så koselig med en slik tradisjon 🙂 Moro å få samlet alle barna før jul 🙂 I går passet jeg niesene mens søster’n og svoger’n handlet inn til i dag, så vi koste oss masse 🙂
   Ønsker deg og dine en magisk jul 🙂 <3

  4. Se der jaj, masse folk og jubel i stua. Gøy å se. Moro med slik tradisjon. Flotte bilder av gjengen din…Og vakker utsikt…og mobilen er viktig…..hehe for de unge.

  5. Ser ut som du hadde en super dag i går 🙂 ..og grillpølsefest har jeg ikke vært borti, nei..men du verden for en herlig tradisjon =D Håper du får en fantastisk dag i dag, og riktig GOD JUL til deg og familien <3 Juleklem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg