Er du lei av julepapir som bare går i stykker??

Et lite innpakning tips! 

Det er ikke ofte jeg kommer med tips her inne på bloggen…Men nå føler jeg at jeg har vært sååå lur, og dette vil ihvertfall lette litt av julestresset mitt. For det er jo så irriterende og pakke inn pakker, også revner det her, blir hull der, og papiret er bare helt ubrukelig!!

Jeg er nøye med å kjøpe “riktig papir”, men så har man så mye liggende da…Som gjerne må brukes opp! OG det er jammen ikke lett å finne godt julepapir! Jeg kjøpte inn gråpapir her et år, for om man skal pakke noe som er litt kantete, ja da går det ikke med vanlig papir.. 

Så gråpapir er et tips…Så kan man kjøpe klistremerker eller lime på andre ting. Kanskje tegne, eller skrive noen gode ord…

MEN det jeg føler vil lette så utrolig mye…det er: GAVEPOSER! VINPOSER! ELLER FERDIG FINE ESKER! 

En vin pose kan brukes til mange andre gaver, som det jeg har pakket inn her…Det er ikke vin, men jeg kan ikke si hva det er da kanskje noen leser bloggen som får noe tilsvarende… 😉 Men så kjekt..Bare å teipe igjen og klistre på en til og fra lapp. 

Det er ikke ofte jeg orker, eller har lyst til å pynte pakkene, men i dag, så fikk jeg lyst! Fordi jeg ikke hadde brukt så mye tid på å prøve å få pakken fin med papir. For det er ikke gjort at alle er like flinke til å pakke inn pakker med papir! Jeg er en av dem som “knoter” 

Så, folkens! Disse røde og svarte gaveposene kjøpte jeg på Jula. De kostet 9.90 for vinpose, og 14,90 for den store. Ja, koster litt om man har mye…Men jeg har kastet masse ubrukelig papir, og måtte bruke to lag mange ganger…..kanskje bruke sånne til noen gaver da…Så letter det på noe av jobben….

Er du vant til å bruke sånne gaveposer? Syns du julepapiret nå til dags er elendig?

 

#tips #julegaver #innpakning #julepapir #jul 

 

Er dette et tips du kommer til å bruke? Eller liker du kosen med å pakke inn pakker i papir?

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 

 

  1. Supersmart og det ble jo flott 😀 Har brukt slike poser litt innimellom men mest til vin såklart. Nå er jeg nesten ferdigpakka så får ta med meg tipset til neste jul <3 godklæmme 🙂

  2. Søtmonsen ): Det er så dårlig at det revner før man får på tapen….Så jeg syns dette var myyye lettere…

  3. Toril sin hverdag med musikken: Ja jeg har jaktet på tykkere papir i de siste årene..men tar ofte feil, og havner med grrr.&%¤#…Så dette var jo nesten morsomt! Tåler litt tyngde også..og man kunne fylle oppi flere ting..En god kveld til deg og dine!

  4. Wenchepia: Det var ikke så ille dyrt..men om man har masse småpakker..så blir det dyrt..men til noen ting er det jo helt genialt…syns jeg…hihihi

  5. solliv: Ja dette var noe for meg..men liker man å pakke inn, så finnes det bedre papir noen steder..men her kunne jeg putte oppi tunge ting, og masse småting…så lettvint..

  6. kinesinterior: Ja jeg vet at noen koser seg med denne innpakningen…og da er jo ikke dette noe..og jeg har også brukt sånt tykt gråpapir på ting som er vanskelig å pakke inn…også polstret det med silkepapir og i esker..men jeg syns ikke det er gøy..og jeg får ikke til..blir tykt her, og klumper der…hihih…orker ikke sånn fin klipping osv..Så for meg ble dette topp! men ja..blir dyrt om man har mange pakker!! Ser den…og jeg er vanligvis veldig “gjerrig” når det gjelder sånt..men nå sparte det meg stress og irritasjon! Men..Kos deg med å pakke inn…du liker det, og da er det jo bare bra…

  7. Jeg er ekstremt glad i å pakke inn, og koser meg sånn med det 😀 Men dette er jo en utrolig fin måte å pakke inn på, og det ser jo veldig flott ut, men blir jo dyrt dersom man har mange gaver 🙂 Jeg bruker dekkpapp (sånn man dekker til gulv ved maling ol.) som har den rustiske og rue overflaten, og ligner på gråpapir, bare myyye tykkere. – Har aldri opplevd at det ryker, og derfor liker jeg det så godt 🙂 I tillegg blir det veldig billig, betalte 79,- for en svææær rull, sikkert 120 i bredden, og mange meter i lengden, så den rullen holder til alle gavene 🙂
   Ha en fin dag!

  8. Åååå, det var lurt og så fint det ble….papiret er så tynt og pistrete nå…ikke gøy i det hele tatt….Slike poser skal jeg kjøpe noen av….Husker før var papiret tykt og fint og vi klippet ut fine motiver…og mamma sparte på det til neste år….

  9. fruensvilje: Ja jeg gjør det jeg også..Altså samlet esker og putter gaver i det..men jeg syns det er vanskelig å pakke inn pakker pent..og hjørnene må jo forsterkes nå med det papiret som er…Under treet er det også ofte halv opp pakkede gaver da de får gjennomgå på veien… Så jeg tror dette var lurt for meg ihvertfall…var jo nesten gøy å pakke inn!! hihihih…

  10. det var fine gaver og et godt tips :)) jeg har merket meg att julepapiret har blitt dårligere ja,men jeg løser problemet ved å samle på esker gjennom året og når jeg skal pakke inn en gave så legger jeg innholde i esker,da er det enklere å pakke inn uten att papiret revner :))

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg