Mange forskjellige sommerfugler!

God morgen alle sammen! 

Ny dag, nye muligheter…Det er helg, og det nærmer seg jul.. Det er mørkt, og kaldt…Snø og frost..Langt i fra sol, sommer og sommerfugl jakt! Men jeg “fanget” mange flotte varianter på fotoapparatet mitt i sommer, og her er noen av de.

Det finnes utallige varianter, og jeg begynte å lære meg navnet på noen i løpet av sommeren. Mye pga hjelp fra dere, og spesielt hjelp av Connie i bloggen Fruensvilje.blogg.no. Jeg skal ikke skryte av at jeg husker ALLE navnene jeg har lært..Men noen sitter og det er gøy!

Kan du navnet på noen av disse sommerfuglene her?

Jeg syns altså sommerfugler er noen utrolige vakre insekter, og det er faktisk noen av disse vakre skapningene som overvintrer her i Norge. De gjemmer seg i skur og oppunder takbjelker.. Jeg har ALDRI sett en sommerfugl i dvale….Har du? 

Mange forskjellige sommerfugler! 

1

2

3

4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9

10  #sommerfugl #sommer #insekter #makro #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #fotograf #sommerfugler 

 

Her kan du se og lese innlegg jeg la ut i går:

Siste dag i november..Is, snø og litt vårtegn!

Dans på roser!

En som ikke klarte å vente til 1.søndag i advent…

Vil du prøve deg på å finne navnet på noen av disse sommerfuglene? Ja så skriv navn og nr i kommentarfelte… (En av sommerfuglene er her i to utgaver, altså utslått med farger på oversiden, og sittende med å vise undersiden)

Ryggen min ble bedre utover dagen i går, men nå til morgenen er den igjen ille..Men da vet jeg at det ikke er noe alvorlig, og at det kan gå over i løpet av dagen, så jeg håper på en fin dag og ønsker DEG 

EN RIKTIG GOD DAG! 

Siste innlegg