Litt av hvert fra en tur i skogen!

God morgen alle sammen! 

I går var det en solrik, kald og fin dag, i dag snør det her på Hurumlandet! Det går den veien om vi vil eller ikke..Vinteren er på full fart over hele Norge! Men vi får nyte det som er, og disse frost dagene har jo bydd på flotte fotomotiver! 

Frost, is og et snev av snø…frisker opp naturen. Det er akkurat som om naturen får et lag med krydder! Det er alltid en overgang, og det er ikke noe å skjule at jeg overhodet ikke liker vinter og sne…MEN jeg ser jo at hver årstid har sin sjarm..

Vi hadde kanskje ikke satt pris på alle de forskjellig årstidene om vi bare hadde hatt sol og sommer! 

Disse bildene ble tatt på turen i går. Jeg er jo så heldig og få oppleve mye av naturen hver dag…Fra flotte dråper, frostkunst, visne busker som blir til flotte kunstverkt, fugler, ekorn, og noen ganger er jeg så heldig å treffe på rådyr og elg! 

Her har jeg samlet litt av det forskjellige jeg fotograferte på turen min i går. Det ligger flere linker til turbilder som ble tatt i går nederste på siden her.. I dag skulle vi ut å kjøpe nytt dusjkabinett, så blir antagelig ikke noe tur i skogen, men vi får se…For det laver ned med snø ute nå…Kanskje best å la bilen stå i dag..

Litt av hvert fra en tur i skogen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#dråper #frost #vinter #kaldt #snø #is #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #fotograf 

 

Her kan du se innlegg jeg la ut i går:

Frost, men fortsatt litt farger der ute!

Traff på mange Dompaper i dag også!

Små kunstverk av is!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! OG KJØR FORSIKTIG!

NOEN ER GLAD I DEG! 

Siste innlegg