Frost, men fortsatt litt farger der ute!

God morgen alle sammen!

Da var det mandag igjen.. Solen skinner og da er det fortsatt kaldt ute. I går gikk jeg tur langs fjorden og innover i skogen. Fant masse fine motiver, noen med frost, andre uten..For det er store forskjeller rundt om. Høst noen steder, full vinter andre..

Men stort sett så lyste fargene igjennom frosten..Det ligger bare et tynt lag med is…Så høstfargene frisker opp.. Frosten lager også fine formasjoner, og gir et “krydder” til naturen.. 

Det blir endel frostbilder når den først er her, for det blir så vakkert! Ja, jeg syns det er magisk å se hvordan naturen forandrer seg. Særlig nå tidlig på vinteren, for som du ser av bildene her, så står fortsatt noen blomster fortsatt i full blomst. 

Markjordbærene jeg fant her om dagen har nå fått et dryss med melis over seg…Fant også en smilende isklump, og jeg måtte jo prøve meg på noen såpebobler…Det var ikke kaldt nok til å få krystaller i kulene, så må nok vente på mer kulde før de blir fine..

Frost, men fortsatt litt farger der ute!

 

 

SMIL!! 

 

 

 

 

 

 

 

#frost #kulde #kaldt #vinter #høst #is #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #hobbyfotograf #fotograf #fotografere 

 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? Da kan du se de her nå:

Frosten lager små kunstverk!

Frost er også vakkert!

Nydelig himmel to dager på rad!!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG!

NYT DEN NYE UKEN SOM LIGGER FORAN DEG! 

Siste innlegg