Naturen er dekket av noe hvit og kaldt!

Det BLE vinter i dag gitt! Det første snøfallet her på Hurumlandet i år, kom i går kveld, og jammen har det blitt liggende…Det er ikke mye som kom, men det ble veldig glatt og hardt det som ble liggende…For FYYYY så glatt det var i dag! 

Jeg tok gudskjelov med meg broddene, for det lå tykt islag bare på verandaen ved utgangsdøren..Men prøvde meg uten til å begynne med, for det er veldig hardt for hælene mine å gå med brodder..MEN de kom fort på..

Gikk turen opp til hyttefeltet og over til “jordet” Is, snø og litt dråper var det overalt! Solen skinte og det var kaldt! En skikkelig vinterdag! Nå husker jeg det jeg ikke liker så godt med vinteren..Isen, det glatte harde underlaget…Man blir gående så stiv, og anspent, og jeg blir super sliten av en liten tur…

Det ble da noen bilder i dag også..Inspirert av snøen, og det flotte hvite som dekker naturen på en fin måte…I dag var det bare litt..så mye stakk opp av snøen og hilste på…Sopper og gresstuster hilste innimellom snø og is! 

Naturen er dekket av noe hvit og kaldt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#snø #is #vinter #kaldt #sopp #blomst #kulde #frost #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #hobbyfotograf #fotograf #ute

 

Har du fått snø eller is der du bor? 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! 

Siste innlegg