Da kom snøen til Hurumlandet!

I dag kom snøen! Ja plutselig så sludda det ned store filler av snø! Klokka var 1500, og det begynte å bli mørkt ute. Først regnet det, så kom det hvite flotte flak ned fra himmelen! Jeg sier bare: nei, nei nei…Vil ikke ha snø!! 

Men snøen kommer før eller senere…Det vet vi jo…Vi er faktisk klare for å ta den i mot med vinterdekk på alle biler, og vi har rydda på verandaene.. Bjørn har tatt frem snøfreseren, men tror ikke han har rukket å reparere den enda..

Jeg gikk tur ned i skogen bak Brinkeli i dag. det var ikke spesielt kaldt til å begynne med, men etterhvert ble jeg faktisk kald på hendene. Så, pulsvanter må nok på nå ja.. Jeg kom også til et sted det lå frost på bakken, men det var bare i denne kalde “dalen” Ikke frost ellers på turen.. 

MEN det er tydeligvis kaldt nok for at snøen kom..MEN det er vel bare det første snøfallet…Det som sjeldent blir liggende… Blir spennende å se om det blir hvite bilder i morgen! Eller dråpebilder….

Da kom snøen til Hurumlandet! 

 

 

 

 

 

 

#vinter #snø #frost #kaldt #hurum #buskerud #tofte #snøfall #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografere #foto #bilder #hobbyfotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

OG JEG ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD HELG! 

Siste innlegg