Litt av hvert…Høst, eller sommer!?

God morgen alle sammen! 

I går gikk turen langs fjorden, og her på Hurumlandet så har vi alt av natur…Det er også store forskjeller på hvor langt høsten er kommet rundt om… Inne i skogen er alle blomster borte, og bladene har rast av trærne..

Her, langs Oslofjorden, var det nesten som sommer, med roser som blomstret, og andre markblomster som fortsatt står i full blomst! Bladene henger på trærne, og har flotte oransje, gule og røde farger! 

Disse bildene er fra turen i går…Litt av hvert, fra blomster til dråper..og dere ser selv hvor mye flott og fargerikt jeg fant! Jeg la også ut et innlegg fra turen i går kveld, se link nederst på siden her. Det var også av fargerike blomster langs fjorden..nesten som sommer idyll! 

Jeg traff på denne flotte Gråsisiken i går også, og denne øverst her, den prøve å gjemme seg…i et lite buskas..Den klarte det ganske bra, men jeg syns bildet ble litt artig…Den titter liksom frem…Tittei..Ser du meg? 

Litt av hvert… Høst, eller sommer?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#fugl #høst #blomster #blåhimmel #sommer #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #fotograf #hobbyfotograf #dråper 

 

Her kan du se og lese innlegg jeg la ut i går:

Dråpeskatter!

“Blomster” og måker lager nesten sommeridyll ved fjorden i dag!

Flaggspetten i sitt rette element!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

Siste innlegg