Det var frost enkelte steder langs turen rundt Semsvannet i Asker i går! Del 3

God morgen alle sammen!

Det er kaldt..Men det er også helg! Så vi får bare kle oss, og nyte både høsten og helgen som er her..Her kommer det ihvertfall  flere mange flotte bilder fra turen min rundt Semsvannet i Asker i går! 

Turen går rundt hele vannet, og på enkelte steder, kommer ikke sola til..Der var det hvit og rimete på bakken.. Jeg blir jo så fascinert av frost, og må ned på bakken og studere…DET var litt vanskelig da det stadig kom folk, og jeg tror de så rart på meg der jeg satt på bakken med tre hunder rundt meg, og studerte bakken! MEN noen bilder ble det..

Her på disse bildene er jeg kommet til gården jeg ser fra parkeringsplassen på andre siden av vannet..Så her er jeg kommet halvveis. Gården har også en liten kafe, og mange benytter seg av tur og kafe besøk. Man kan ikke kjøre til gården, det er bare åpent for de som har nøkkel til bommen. 

Vi traff på kuer og hester…De koste seg med siste rest av grønt gress..Store kontraster i dette innlegget…Grønt gress og sol,…og plutselig var det mørkt og frost på bakken.. Sol siden og skyggesiden gikk jeg igjennom her..

Det var frost enkelte steder langs turen rundt Semsvannet i Asker i går! Del 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#landskap #utsikt #høst #høstfarger #hest #ku #semsvannet #asker #vann #natur #hunder #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #fotografere #fotograf #hobbyfotograf #tur #frost #rim 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går. Se spesielt del 1 og 2: 

Bli med ned i gressets dråpeverden!

Det ble en herlig tur til Semsvannet i Asker i dag! Del 1

Flere bilder fra høstturen rundt Semsvannet i Asker! Del 2

 

HA EN RIKTIG GOD FREDAG! OG HUSK Å NYTE HØSTENS FARGER! 

 

 

Siste innlegg