Trenger du noen blomster i dag?!

God morgen alle sammen! 

Har du en god dag? Eller er ikke dagen så god…Uansett så kan vel noen blomster friske opp, og glede noen… For det sies at farger gjør en glad!! Jeg har forstått at det er mange i “bloggblokka” mi som sliter om dagen..Enten kroppslig, eller noen rundt dem som ikke har det bra..Så litt ekstra blomster til dem!!

Det er helg, og det ser ut til å bli en fin dag værmessig. Ja kroppen min er også ganske god i dag, så jeg skal ikke klage!

Sønnen som går på skole i Lillehammer kom hjem for første gang siden i sommer..Han har studie uke, og blir hjemme en uke. Rart å ha han tilbake, men veldig koselige også…og han blir hjemme en uke!

Ja, jeg er ganske mye alene, for Bjørn har begynt å jobbe igjen… Han har påtatt seg mange vakter…Tror han syns det var godt å være tilbake i vanlig gjenge igjen.. Han liker jobben sin, og koser seg på jobb. 

Så han skal jobbe denne helgen også…Jeg er jo aldri helt alene..Har mine tre små dverger…De gir mye selskap, og jeg har alltid noe å gjøre med dem….Her er noen blomsterbilder som er tatt noen av de siste dagene..for det ER fortsatt noen blomster der ute…

Trenger du noen blomster i dag!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#blomster #blomst #natur #naturen #naturbilder #blomsterbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #fotograf #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går: 

Fortsatt liv på svabergene!

Se hvor du går, for plutselig tråkker du på noe fint!

Dette har jeg fått i posten til nå!

 

Jeg setter stor pris på alle de flotte kommentarene jeg får, og blomstene går tilbake til alle dere! 

TUSEN TAKK!

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

16 kommentarer

Siste innlegg