Fortsatt liv på svabergene!

God morgen alle sammen! 

Det er helg, det er høst og tiden går jo så sabla fort.. Hvor ble sommeren av? Det var litt sommerfølelse ved fjorden i går…Noen blomster klamrer seg fast, og jammen gjør ikke insektene det også. 

De summer rundt til tross for vind og kald luft.. Det minsker av begge deler, men i går fant jeg flere blomster, og der det er blomster, der er også insektene! Denne blomsterfluen var nok litt daff, og var veldig opptatt av å klamre seg faste..

For når jeg til slutt tok Strandnelliken opp fra bakken, ja så satt den fortsatt fast! Den hadde ingen planer om å slippe taket….Nammm…Litt nektar er det vel fortsatt igjen, eller kanskje den bare var litt sløv..

Det ble ihvertfall flotte bilder av både Strandnelliken og blomsterflua der den koste seg på svaberget ved Vikene på Filtvet her på Hurumlandet. Vil du se flere bilder fra turen i går? Da kan du klikke deg inn på linken nederst i innlegget! 

Fortsatt liv på svabergene! 

#flue #insekt #blomst #strandnellik #fjorden #oslofjorden #svaberg #idyll #bilder #foto #fotografi #fotografere #natur #naturbilder #fotograf #hobbyfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

En nydelig solnedgang!

To flotte Dompapper koste seg med rognebær!

En høsttur til Vikene på Hurumlandet!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG OG NYT HELGEN! 

14 kommentarer

Siste innlegg