En høsttur til Vikene på Hurumlandet!

Det ble en flott tur til Vikene som ligger på Filtvet her på Hurumlandet. Jeg går vanligvis hjemmefra, og gjennom hyttefeltet og langs svabergene. Men i dag tok jeg bilen et stykke..Parkerte ved hyttefeltet, og sparte ben og rygg noe. 

Det tegnet til å bli sol, og solen gløttet frem innimellom…Men den ville ikke helt frem. Det var et flott lys langt ute i fjorden, men litt mørke og litt lyse skyer rundt.. Passe temperatur, men blåste friskt helt nede ved fjorden. 

Jeg gikk sakte, og prøvde å kose meg å se etter fotomotiv, og ta inn alle høstfargene..For det er ganske mye løvtrær, og dermed også flotte gule og oransje farger! Jeg fant også noen blomster, blant annet disse flotte blåklokkene. De stod så flott øverst på stranden. 

Med det flotte oransje lyset, ja da ble det bare nydelig! Her har jeg funnet noen bilder fra selve stranden på Vikene. Ja stedet heter Vikene, og er ikke bare en vik. En flott strand, og nydelige svaberg på begge sider. Ene veien går mot Filtvet fyr, den andre går mot Tofte. 

En høsttur til Vikene på Hurumlandet! 

#hurum #hurumlandet #buskerud #filtvet #strand #fjord #oslofjorden #himmel #blåklokker #blomster #natur #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #fotograf 

 

Det kommer flere bilder fra turen til Vikene i morgen, så følg med! 

HA EN FORTSATT GOD KVELD OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER! 

18 kommentarer

Siste innlegg