En helt vanlig tur i skogen!

I dag ble det en helt vanlig tur i skogen..Ikke fant vi noe veldig spennende, og været var helt greit.. Det var masse hjortelus som ødela noe av turen, for de er virkelig innpåslitne..Både på meg og hundene…

I går gikk vi sammen med Sølvi og hennes to dalmantinere..Det var veldig koselig, og lenge siden sist…Ble mye skravling, og lite bilder…Men det trengte vi nok…Å skravle altså..hihih.

I dag var det ikke noe særlig dråper, jo fant noen nede i lyngen..men ikke noe som hang og ropte på meg.. En Svartspett fløy forbi meg, landet på et tre, men jeg rakk ikke ta noe bilde før den fløy videre. Den lagde et voldsomt leven..med høyt skrik..så den varslet nok alle om at her kommer hun med de tre små dvergene… Med fotoapparatet rundt halsen..

Hundene hadde to ganger hvor de “været” noe dyr. Da blir det full fart fremover og draing i båndet. Jeg speider jo ekstra da…Men så ikke noe dyr. Det er fortsatt løv på trærne, så de klarer fint å gjemme seg.. 

Så, det ble litt bilder av “hist og pist” Stort og smått…Sånn er det noen ganger..En helt vanlig tur i skogen! 

#natur #naturen #naturbilder #bilder #hunder #hundebilder #foto #fotografere #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #høst #høstbilder 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! 

22 kommentarer

Siste innlegg