Såpebobler i mange varianter!

God morgen alle sammen!

Her har jeg funnet frem noen litt “kalde” dråper, og noen “varme” dråper som jeg hadde liggende i arkivet..Dette er så klart gamle bilder, bilder i fra i vinter. Det er så mange vakre mønstre som kommer opp med litt frost! 

Så dette er en av de tingene man kan glede seg til..Såpebobler i frost! Jeg har lagt ut et innlegg for litt siden, med såpebobler i solnedgang og frost..Se HER. Da var det noen som ikke hadde sett dette før, og jeg har jo fått noen nye følgere..Så her kommer enda flere av disse vakre såpeboblene!

Noen av bildene er det ikke frost på, men det er nok tatt i fjor høst eller tidlig vinter. For jeg måtte trene, og prøve meg frem. Hvor kaldt må det være…osv.. Jeg fant nok ut at det måtte være veldig kaldt for at de skulle fryse og gi flotte mønstre. 

Men de kan jo være flotte uten mønster også! Naturen gjennom en såpeboble er jo ikke å forakte.. Så det ble et kaldt innlegg i dag, og dette er noe av det jeg gleder meg til å prøve igjen, når frosten kommer! 

Såpebobler i mange varianter! Har du prøvd dette noen gang?

#bobler #såpebobler #frost #kaldt #vinter #natur #naturbilder #bilder #foto #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #fotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

Jeg fant en flott konkylie på stranden!

Ikke bare EN grønn bil..Nei, TO grønne biler må man ha…

Et smykke…En julekule…En dråpe!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG! 

30 kommentarer

Siste innlegg