Vannliljer, et vakkert tjern og mine fotogene hunder!

Vannliljer i to forskjellige utgaver i samme tjern har jeg aldri sett før. Det har enten vært gule, eller hvite. Her fikk jeg servert begge to i skjønn forening..Hele tjernet var dekket med disse vakre bladene og blomstene til vannliljen..

Det var ikke sti hele veien rundt vannet, men man kom ned til vannkanten enkelte steder. Så jeg kom ganske tett på blomsten. Men ikke tett nok…OG jeg har fortsatt ikke fått tilbake kameraet mitt, så må foreløbig bruke reserve kameraet. 

Syns ikke det er så lett å fotografere med, og syns ikke bildene blir like fine. Men disse ble da fine nok.. Men jeg får ikke alle vinklene jeg vil, og heller ikke nærbildene jeg liker… Men masse bilder ble det, og derfor får dere se litt flere nå. 

For jeg la ut et innlegg i går også, da med bare hvite nøkkeblomster. se HER. I dette innlegget i dag, er det litt av hvert, og mine hunder ville også være med.. Stedet jeg fant ligger mellom Storsand og sætre for de som er kjent. Det heter Verpen veien. 

Vannliljer, et vakkert tjern og mine fotogene hunder! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#vannliljer #vann #tjern #hunder #hund #hundeliv #hundebilder #hundeblogg #tur #friluftsliv #friluft #natur #naturen #blomst #blomster #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #otoblogg #naturblogg #blogg #fotograf #fotografere #naturfotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 

 

 

12 kommentarer
  1. Yvonne & Yerje: Tusen takk! ja..jeg merker at jeg er blitt avhengig av powershoten min…hihih..også kroppslig..for der må jeg ikke titte i hullet og bøye meg så mye..

  2. suttung: Hihihihi..ja vi har alle våre spesialiteter! og du er jo super flink innen foto!! OG du har størst hund..men jeg har flest hunder…….hihihihihi Tusen takk!

  3. Helene: Tusen takk! ja..det var et syn jeg ikke klarte å kjøre forbi..eller, jeg kjørte forbi..men dro tilbake….hihihih…

  4. miba: Tusen takk! ja de har alltid vært synkrone..Men har nok med at de er oppmerksom på det samme..hihih.. Er nok noe lyd de hører…eller ser..

  5. De hundene dine er virkelig fotogene! Det er så fint at de ser så kvikke/årvåkne ut og at de kikker i samme retning på nesten alle bilder. =)

  6. Så flotte bilder..har nesten aldri sett vannliljer jeg..og kun på steder der det har vært noen få..må være et fantastisk syn å se så mange på én gang – og ikke minst at du var så heldig å få to farger =)

  7. Det gjør veldig vondt i stoltheten å si at bildene er supre, men større hund det har jeg i hvertfall min venn 😀

  8. Så fine bilder! 🙂 Skjønner det er kjedelig at du ikke får det sånn som du vil når du må bruke reserve kameraet ditt. Men synes virkelig disse bildene var fine selv om det ikke er det kameraet fu helst ville tatt bildene med 😉 Ønsker deg og dine en koselig sommerkveld!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg