Gamle dråpebilder på en regnfull dag!

God morgen alle sammen!

I dag kan jeg trygt si det er en rufsete dag! Det har blåst masse i natt, så mye at det har tatt mye av nattesøvnen min. Gardiner og rullgardin har blåst ut og inn av vinduet! Akkurat når man er på vei til å sovne, ja da kom det et nytt vindkast! 

Det er grått og trist, og det stri regner ute! Det var tørt hos oss, så vi trengte dette regnværet, men sammen med vinden, så blir dette en mindre koselig tur med hundene i dag. Tror det blir en kort tur. 

For mine hunder liker ikke regn, samme om jeg kler på dem eller ikke. De har stå ører, så vind OG regn, ja det er ikke noe heldig kombinasjon for små dverger… Men ut skal vi. DET må gjøres. Samme hvordan vær det er.. Men lengden blir avpasset etter vær. 

Nå sitter jeg å ser ut av vinduet, ja det er ikke lett å se ut, for regnet har pisket tett med dråper over hele glasset…. Tåka ligger tett, og vinden uler fortsatt i trærne. Siden jeg har bestemt meg for å IKKE ta med det nye kameraet ut i regn, så må det bli bilder fra arkivet i dag. Så jeg lette frem noen…

Gamle dråpebilder på en regnfull dag! De er gamle, men ikke vært vist på bloggen før. 


#dråper #dråpebilder #dråpekunst #makro #nærbilder #macro #regn #vått #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotoblogg #naturblogg #blogg #fotografere #fotograf #naturfotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går:

Enda mer sommer idyll! Og enda en hjemme ulykke!

Frodiths lille sommer- foto- utfordring dag 9. INSEKT

Hundene koste seg på tur med gode venner!

 

Har du ruske vær der du er i dag? 

HA EN RIKTIG GOD NY DAG!

10 kommentarer
    1. solliv: Tusen takk! så hyggelig å høre..ja..i natt var det ille…men så er jeg veldig var på lyder…

    2. Helene: Ja det er deilig når man først kommer seg ut..og hundene må jo få ut litt energi..ja den dråpen har frø inni seg…og ja..ligner en sånn snøkule ja…hihih. Tusen takk!

    3. Skjønner godt at hundene ikke liker sånt vær noe særlig – men viktig å komme seg litt ut, i alle fall. Sånn sett savner jeg å ha hund – for da MÅTTE jeg ut, enten jeg ville eller ikke..hehe =) Fantastiske bilder..nr.7 ser jo ut som ei sånn snøkule, der man rister på den, så flyter ting rundt inni =)

    4. Helt utrolig vakkert, du er så dyktig med kamera. Regn trenger vi og fordel med å høre dårlig er at jeg aldri våkner av vind eller regn eller torden….hehe…

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg