På sykebesøk hos mannen på Drammen sykehus!

Ny dag og ny operasjon av foten til Bjørn.. Eller, de opererte i går og inn i natten..NÅ virker det som alle deler sitter på plass! For nå er det ikke fult så vondt i den knuste ankelen! Viste du at når du skal ha operasjoner av ben og ting nedenfor livet, så får man ikke narkose lengre, men bare epidural!

Så man er våken under hele seansen, og hører at de sager, banker og skrur. Ja man kan få noe beroligende så man blir trøtt, men som Bjørn sa..Han sovnet ikke, og hørte og snakket mye med anestesi sykepleieren som satt ved hode enden.. 

For dere som ikke har fått det med med seg, så har min mann Bjørn brukket bena i ankelen, og røket alle sener. Han har også sydd utvendig og innvendig et dypt kutt i stortå på det andre benet. + at den tåen brakk! 

Så han er på sykehus, og vi fikk forespeilet at han ble her 6-7 dager. Han har hatt to operasjoner så langt, og skal ha en til på mandag. Da skal de sette inn plater og skruer. De måtte vente til hevelse og alt hadde “satt seg” før de kunne gjøre det. DA kan han sikkert komme hjem..Håper jeg.. 

Da legen i dag hadde sagt at han kanskje måtte hjem i morgen, ble jeg litt skeptisk… Ikke det at jeg ikke vil ha han hjem…For DET vil jeg..men vi har en bratt og lang bakke opp til huset, og trapper innvendig…Han har nå bare lov å bevege seg på krykker når han skal på wc..Så det vil jo bli mye mer gåing her hjemme. Benet må også være høyt når han sitter for å minske hevelse..

Den store jerndingsen han har på benet stikker ganske langt ut, eller inn mot det andre benet, og det er vanskelig å holde balansen med et annet ben med en brukket tå som støtte… Han må gå med støtte av en person, og jeg har ingen ting å si om han mister balansen mot meg.. 

Jeg sliter med en stiv og vond nakke om dagen, så jeg er ikke til mye hjelp! Så jeg uroet meg litt..Men da vi snakket med sykepleieren på vakt i kveld, så sa hun at hun trodde over hode ikke at han ble sendt hjem i morgen..Det ble for mye styr for da måtte de jo sende han i ambulanse hjem, og hente han igjen på søndag. + at det var MEGET viktig at han ikke støttet seg på benet.. 

DET var litt greit å høre, men vi får se i morgen da…De sender jo gamle, og syke folk hjem uten hjelp, så det forundrer meg ikke… MEN Bjørn er ihvertfall ved mye bedre mot i dag… Han har mye mindre vondt, og kunne spise, drikke og snuse! Skøyer med pleierene og medpasienter, og foreløpig så var han ikke lei..men blir nok kjedelige i lengdene dette her…

På sykebesøk hos mannen på Drammen sykehus! 


#sykehus #sykebesøk #ulykke #syk #pleie #brukket #sår #besøk #mann 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 


 

  1. Huff, ser altså så vondt ut ;s Håper han kommer seg raskt 🙂 Tull å skulle sende han hjem da, men er jo som du sier, de sender jo hjem nesten med en gang ;s Skummelt det der.. Men får håpe han slipper det, at han kan få være i ro der til søndag som sykepleieren sa 🙂

  2. natheless: Tusen takk! og det nytter nok ikke å nekte..hihih..men det hadde vært godt for både han og meg om han ble litt til..

  3. karidansen: Ja nå er det ikke fult så vondt, så nå var livet litt greit igjen..hihih..men akkk..blir langvarig dette…

  4. Jammen ble det ganske omfattende dette! Helt håpløst om de mener å sende ham hjem slik, men han ser nå ut til å være ved ganske godt mot!! 🙂

  5. Ufattelig så mye ugagn en forbaska, gammel ovn kan gjøre..men bra at han har det bedre. Får bare håpe siste operasjonen gjør at alt blir som “nytt” når de er ferdige. Og får nå for guds skyld håpe at de ikke sender han hjem – for det er jo helt sinnsvakt i såfall..Ha en riktig fin kveld videre, og ei god natt =)

  6. Han er nok glad når du kommer på besøk.. å muntrer ham opp litt..men synd du har vondt i nakken for det tar på å være på sykebesøk også…Håper han kan være der til han er klar for hjemtur og kan klare litt selv :))

  7. Ikke lett å være deg heller midt oppe i dette. At du blir bekymret forstår jeg godt.Han får bare nekte å bli sendt hjem før han er fikset skikkelig. Han har da skadet begge ben! Lykke til med fortsettelsen! 🙂

  8. fruensvilje: Ja det håper jeg også han får..men vi får det til..om han må..ja jeg trodde også man kunne velge..men de hadde vist sagt til Bjørn at de brukte den metoden på alt under livet…men man kan sikkert velge..vil jeg tro..jeg hadde ikke likt å følge med..er jo så nysgjerrig..men tro det hadde blitt litt mye…hihihhi..

  9. solliv: Ja ikke sant..de sender jo hjem alt som er…og det var tydelig at han legen i dag skulle ha ut alle..for de tre andre på stua hadde også fått forespeilet hjemreise..og var fortvilet..Sykepleieren sa at de kunne søke han til kommunale tjenester om det ble krise på plass..men hun trodde ikke det ble nødvendig..og Bjørn ligger gjerne på gangen han..får da får han følgt med…hihih det høres helt galt ut å sende deg hjem da..alene…..Vi skal få det til her vi…men håper på noen dager til..

  10. Han bør ikke komme hjem, det kan ikke gå, det er galemattias…
   Da jeg brøt bekkenet, 3 brudd rett over på høyre side, ble jeg sendt hjem etter 4 dager. Det var helt grusomt bare det å komme opp og ned i en seng, komme seg på toalettet og ta seg noe mat. Alt var helt helt grusomt, jeg bodde alene og hadde ikke hjelp til noe, det var så vidt det gikk. Jeg burde blitt sendt på et kortidssenter først…..ikke kunne jeg sitte, ikke kunne jeg gå, ikke kunne jeg løpe, ikke kunne jeg ligge….

  11. 3 opperasjoner på få dager er neimen ikke bare bare,håper for deres del att han får være i ro på sykehuset og ikke bli hjemsendt i påvente av neste opperasjon.Jeg får full narkose når jeg skal gjennom en opperasjon uansett om det bare er en ankel,jeg får faktisk velge selv i Volda

  12. frodith: Ja det hadde hjulpet om han fikk trent litt mer på krykker..men bare tenk å sette et ben med en brukket og sår tå på et trappetrinn, også skal man få med seg det “remedie” av et ben som er rammet inn til de grader….og holde det langt unna bakken…hihih..Det går nok..blir bare litt mye å passe på..og bekymre seg over…så vi får se..;-)

  13. Helt galskap hvis han blir sendt hjem nå mener jeg. Men jeg har sett også, de sender hjem som ikke kan stå på beina selv..Og som bor alene…Helt vilt..Håper han får være der litt mer.

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg