Man vet aldri hva dagen bringer!!

I dag ble det en lykkelig, og ulykkelig dag… Er det mulig å være så uheldig!! Ja, mannen min dro tidlig i dag til Asker for å kjøpe et “hjemmespa” Et sånt oppblåsbart boblebasseng som han har ønsket seg lenge. 

Vi har hatt det før, men tok ikke vare på det, og motoren røk. Så vi har vært uten noen år nå. Jeg har ikke savnet det, men mannen elsker å ligge å slappe av i boblebadet.. Så han har virkelig hatt lyst på et nytt. 

I går ble vi enige om å kjøpe et nytt da vi ikke skal på store ferie i år. Bjørn har akkurat begynt i ny jobb, og de trenger folk nå i sommer. Så vi tenkte at han da kan jobbe litt mer i sommer, så tar vi en ferie til høsten. 

Da er det jo godt å ha noe å kose seg med når man har fri! Så han hentet og monterte det i dag. Vi ryddet og vasket litt på verandaen så det skulle bli hyggelig der igjen. Jeg spylte spiseplassen og Bjørn irriterte seg over en Jølul ovn som står her. Den er bly tung, og har stått der i hele vinter. 

Jeg sa den bare kunne stå, for nå var vi nesten ferdig og skulle begynne å grille…Men Bjørn ville bare “skli” den ned trappa fra verandaen og ned.. Så han begynte med det.. Jeg er på vei inn for å starte å finne frem mat…Da hører jeg et Fae……?#¤%”&/  og jeg går bort for å se..

Da ligger bjørn på ryggen nederst på bakken og ovnen ved siden av.. MEN ankelen hans har en rar vinkel!! Jeg sier: har du brukket ankelen…? Neida…sier han..også ser jeg han blør fra den andre stortåa.. og ser et sår som gaper… 

BJØRN!!! Du har et stygt sår..og ankelen din har rar vinkel…ish….hvorfor måtte du gjøre dette….Han sier: SE, jeg kan jo stå på benet..da er det ikke brukket, og han drar seg opp trappa…

Da seiner han om øverst på verandaen..og blir borte…han er helt blek og øynene ruller!! HERREGUD!! Jeg roper på naboen, men får ingen svar..Bjørn ligger “krøkkete” til, og jeg får ikke lagt han ned og over på siden..må holde hodet hans…prøver å slå han..men ingen respons..

Så jeg får tak i telefonen og ringer 113…Får kontakt og sier…Mannen min har fått en ovn over seg!! De må jo lure..hvordan ovn.? hva, hvor..osv…Jeg sier jeg ikke får kontakt, men da friskner Bjørn til, men babler og høres helt full ut…Men han lever!! 

De sender ambulanse, og ja, ankelen er nok brukket…sier de, og såret på stortåa er så dypt at det må sys innvendig og utvendig..Det er helt inn til benet…Så han må nok pent være med til sykehuset….Dette har ikke han tid til..men får ingen valg! 

For, han klarer jo ikke gå!! Det ene benet har han ødelagt ankelen på, det andre er det så vidt stortå sitter på!!! Herregud…og vi som så si var ferdig, og var så fornøyd med å ha ryddet og fått opp spaet!! 

Blir spennende å se om Bjørn får kose seg i det i morgen, når vannet er varmt nok…da må han nok ha begge bena over kanten.. 🙁 Så nå sitter jeg her og venter på telefon om det blir operasjon eller ikke..og om han skal hentes i dag eller i morgen! 

Herregud…Man vet virkelig ikke hva dagen bringer!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#ulykke #brudd #sår #fall #spa #veranda #rydde #sykehus #personlig #blogg 
 

Nå får jeg prøve å få i meg noe mat..Det er kanskje godt vi ikke vet hva dagen bringer…En ulykke skjer så fort…men jeg tror han tross alt var heldige…Det kunne jo fort ha godt myyyye verre!! 

Ha en RIKTIG GOD KVELD! 

  1. due: Ja det hjelper lite å være både hjelpepleier og legesekretær når det gjelder sine egne….Men jeg holdt meg egentlig ganske fokusert..til meg å være..hihih..

  2. Uff helt forferdelig. Jeg hadde fått totalt panikk, men måtte jo bare fått tak i sykebil. Dere får kose dere mest mulig i ferien, på best mulig måte 🙂

  3. due: Ja gjett om jeg ble fra meg..hva gjør man..alene..med en mann man ikke får liv i..og et ben som står utover og et annet som det siler blod fra…ja..det var et mareritt..og glad det tross alt gikk bra…men sommerferie…nei..det tar vi til neste år tror jeg…hihihi..

  4. HERRE GUD, dette var jo virkelig forferdelig. Han måtte jo hatt smerter og du måtte jo fått panikk da han segnet om…… Håper at beinet blir friskt igjen og at han berger stortåa. Ønsker både han og deg god bedring og at dere får en fin sommerferie.

  5. Tone: Ja dette var skrekkens dag! ALT som farer rundt i hode mens det står på..og etterpå…Tusen takk! Håper det går bra nå i ettertid ja..det er ikke bare å trene opp en ankel..

  6. Nei nei nei nei!!!!!! Er så lei for at eg ikke fikk med meg dette før nå!!!! Stakkars Bjørn og skjønner at du ble helt fra deg!!!! Maks uheldig ! Jeg ønsker han tusen tusen god bedring og håper han raskt kommer seg <3

  7. solliv: Ja dette ble ille…Men tross alt så gikk det etter forholdene bra..kunne vært verre! Men sånn er det…livet blir ikke alltid som man tror…

  8. A February Girl: Ja jeg er veldig glad det IKKE var jeg som bad han flytte den forb….ovnen akkurat i dag!! DA hadde jeg ikke hatt det noe godt nå..For det var hans om på død og liv skulle ha den vekk.. og kan jo ikke vente nei… Han lærer aldri heller..men denne gangen gikk det riktig ille..men kunne gått verre…

  9. Ja guri malla..det hadde jo vært forferdelig om han skulle forsøkt å stå & gå på knekte og ødelagte bein..huff & huff. Får bare håpe han tar det med ro under rekonvalesensen, da..så den ikke blir lenger enn nødvendig….. =)

  10. Helene: Takk for det..og ja jeg fikk fart på kroppen kan du si..ihvertfall når han ble borte for meg…herlighet…så redd..jeg har aldri ringt 113..men fikk god hjelp..og glad jeg gjorde det..for ellers hadde han prøvd å komme seg på beina selv han..er jo så sta…med to skadde ben så er det ikke bare bare å få en stor mann ned en trapp..hihii..Det ble operasjon..knekt tvers av..og alt av sener og ting røket..så ish…blir lang rekonval her tenker jeg…

  11. Åh kjære, vakre vene da..jeg kjenner jeg grøsser, her..men så bra at det gikk såpass godt, tross alt. Kjempemasse god bedring til han – og en godklem til deg – for det er jaggu ikke mye morro å være den som må overvære sånne uhell, og ikke ane hva som skjer..

  12. natheless: Ja virkelig…jeg liker ikke sånne boblebad..blir så dårlig i ryggen..så kan ihvertfall ikke ha på boblene..for da hovner jeg tydeligvis opp inne i ryggen..klarer nesten ikke å gå etter det…har flere bukninger så er nok de som dag gjør det litt trangt..så spaen var for Bjørn…men ja..skal nok prøve meg igjen jeg også..er jo flere år siden sist jeg prøvde..Tusen takk!

  13. Uffameg noe så uheldig. Ønsker mannen lykke til og håper du kan ta deg et velfortjent spa da! Trøsteklem fra meg 🙂

  14. Anonym: Takk for det…og det var ankelen på den ene foten og tåa på den andre..så blir nok en god stund på krykker ja..Veldig glad det ikke var værre ja..

  15. Huff, så godt det var foten og ikke noe værre. God bedring til mannen din, og håper dere får koset dere i sommer

  16. margarites: ja herlighet…for en dag…og fikk nå beskjed om at det blir oprasjon..og 6 uker i gips uten belastning etterpå…så joda..må nok få han opp i bassenget…med bena høyt!!

  17. Uff da, det der var ingen hyggelig lørdagshendelse. Håper alt går bra med Bjørn og at flinke leger gjør alt de kan for å få ham på beina igjen. Og at der får kost dere med det nye bassenget når alt er normalt igjen. Ønsker god bedring 🙂

  18. Neimen så uheldig han var i dag da, og så begge bena!! Noen ganger er detbest å vente til man er to om jobben, i allefall når man skal flytte på en slik stor og tung sak. Ja da blir det en ufrillig pause på han nå en stund, ut i fra den siste kommentaren din. Ønsker han masse bedring!

  19. suttung: Fikk telefon nå..hele ankelen er brekt tvers av..og alle bånd og ligamenter er røket..så ish…dette blir nok langvarig..og de frykter brudd i den andre stortå med kuttet..at den også er brukket…så ish..den ovnen skal vekk!!! hihih..

  20. Den måtte jo bort nå for at han skulle få vist sin kvinne at han er en handlingens menn.Du, slik er vi menn, vi kan utsette ting i år, men så plutselig må dey bare skje.

  21. ladyaugust: Ja dette var ikke dagen hvor vi skulle kose oss og ha en hyggelig lørdagskveld! og fremover…ish…dette er jo krise…Håper han slipper operasjon..og at bruddet er pent…sitter å venter på svar nå..

  22. suttung: Hahaha…ja..ovnen her er også helt fin..og ambulansefolka måtte flytte den vekk for å komme opp trappa..og de lirka den bortover to stykker…veier mye ja!! Men den har jo stått der i evigheter..hvorfor måtte den vekk nå…når han var alene…joda..skal nok ikke “erte” han for mye…hihihi

  23. Du må være snill med han for jeg har gjordt en tur ned fra andre etasje med en jøtul oljefyrt ovn engang. 😂 brudd i håndleddet ble det, men ovnen klarte seg bra for den landet oppå meg. Idag er det moro.

  24. annebe: Ja, er det mulig..siste han skulle gjøre…også var vi ferdig…grrr…Mannfolk! må klare alt alene…hihih

  25. suttung: Passet veldig dårlig ja..Gjett om han kommer til å få høre om dette ja…mannfolk!! Skal klare alt selv….

  26. karidansen: Ja han er nok tilbake på jobb ganske så snart..går fint å i den jobben han har..Men han har akkurat begynt et nytt sted også..og skulle ha opplæringsvakter til uka..og satt opp masse vakter fremover…så vi får se..Er jo sånt som kan skje..men passet VELDIG dårlig…som det alltid gjør..Ja det kunne gått verre…rygg og hode osv…så phuuu…for en dag…

  27. Det var litt av en dag – og langt fra bare hyggelig….men dere får være glade for at det ikke gikk enda verre! Nå blir det vel ikke så mye jobb med det aller første, Det blir mye “ferie” i stedet, men regner meg at han mye heller ville ha vært frisk og jobbet sommer. God bedring til den uheldige Gubben – og klem til Kjerringa som måtte være handlekraftig og ordne opp! 🙂

  28. Uff da, det var ingen koslig lørdag. Men neste år blir det god underholdning når dere kan smile av dengang du………………..God bedring.

  29. Uff det var leit da..også han som skulle kose seg i bassenget og greier.. nei man vet ikke mye for seg… Alle god ønsker og god bedring til mannen.. så håper jeg det blir fine dager fremover for dere allikevel <3

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg