Bzzzzzzz..Humlene koser seg!

God morgen alle sammen!

En ny flott dag her på Hurumlandet! Sommeren er her, og jeg gleder meg over hver fine dag.. Sol og blå himmel! Varme, blomster som frisker opp, også har vi denne lyden av insekter som summer overalt.. 

De er ikke bare flotte og vakre disse insektene, de er også litt skumle og mange er redd dem.. Jeg er nok også litt hysterisk i forhold til å få de alt for nære meg, og hyler gjerne høyt vist noen forviller seg inn på min komfort sone.. 

Men lar vi de være i fred, ja så lar de også oss være i fred…Men bare lyden kan jo få i gang frykt hos mange.. Bzzzzzzz…Her kommer jeg! Akkurat som om de sier i fra at de er her..Men de er jo bare ute etter nektar, og har du en blomst i nærheten, ja så velger den nok blomsten fremfor deg…

I går fikk jeg bilde av et rart insekt som egentlig så ut som en stor humle… Se link nederste i innlegget her. ( Et rart insekt og så jeg en ørn? ) Det viste seg å være en Humlesvermer..Det er en type sommerfugl. Det er et insekt jeg aldri har sett før, så det var jo litt gøy å oppdage! 

Bzzzzzzz….Humlene koser seg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#humler #humler #insekt #insekter #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #foto #naturblogg #fotoblogg #blogg #fotografere #naturfotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Her kan du se innlegg og bilder jeg la ut i går: 

Da svaier Blåklokken også i vinden!

Rart insekt, og så jeg en ørn i dag?

Den flotte og stilfulle Prestekragen!

 

HA EN RIKTIG GOD DAG!

Siste innlegg