Lett blanding fra naturens skatter!

God morgen alle sammen! 

En herlig solrik dag, men det blåser noe veldig.. Det har det gjort i hele natt også, men det blåser ihvertfall alt av skyer vekk! I går fikk vi litt regn på ettermiddagen, men var deilig å varmt hele dagen. 

På turen i går ble det mye forskjellige skatter å finne. Fra et hjerte med blomster i, en kløver med en kjetting, to sommerfugler og masse mer… Jeg tenkte det kunne bli litt kjedelig med bare blomster, for det er virkelig det som dominerer om dagen, blomster i full blomst! 

Noen nye kommer, og andre visner bort.. Det er alltid noe å fotografere der ute, men er alltid litt redd dere blir lei av noen typer bilder. Så jeg prøver å finne nye ting, og ha litt forskjellige motiv. Men er ikke alltid like lett!

Men dere faste følgere er så snille og kommer med koselig tilbakemeldinger, og det gir meg selvtillit.. Tusen takk til dere! Her kommer et innlegg med litt forskjellige motiver,

lett blanding fra naturens skatter! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


#blomster #bær #sommerfugler #insekter #blanding #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #naturblogg #fotoblogg #blogg #naturfotograf #fotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går: 

Nydelig himmel over Hurumlandet ved midnatt!

Ikke akkurat søte, men…

Skrytebilder av hundene mine!

 

Da håper jeg DU får en flott ny dag, og JEG ønsker deg ihvertfall en 

RIKTIG GOD DAG! 

 

 

 

Siste innlegg