Flotte flyvende fargeklatter!

De kommer frem fra dvalen med engang været er litt bedre..Når det regner og blåser, da ser du ingen av disse fargeklattene, men når solen skinner, ja da kommer de frem fra dvalen.. Litt usikker på om denne første her er en møll, svermer eller sommerfugl..

De er mange, de er fargeglade, og de sprer glede! Ingen ting kan slå en masse sommerfugler som flyr rundt på en eng! Med blomster og varme, gir de en ekstra liten “piff” til hverdagen! 

I går traff jeg på flere sommerfugler. Ja vi hadde en del opphold, noe sol, noe regn og mest utrygt vær generelt. Det kom torden og lyn på ettermiddagen, men så kom sola for fult igjen etter dette. 

Nå til morgenen så skinner sola, og det tegner til å bli en fin sommer dag! Disse sommerfuglene jeg traff på i går får nok flere venner i dag. For med sol og varme, ja da kommer de jo frem… Disse flotte flyvende fargeklattene våre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


#sommerfugler #insekter #smådyr #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #naturblogg #fotoblogg #naturfotograf #fotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går: 

Det var “barneselskap” i fugletreet!!

Blomsterfluene er ganske lure!!

Pakke i posten er alltid gøy! + Noen blomsterbilder!

 

Takk for at du titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på! 

TUSEN TAKK! 

HA EN RIKTIG GOD NY DAG! 

Siste innlegg