Shopping i Sverige passet bra på en regnfull dag!

I går ble jeg med Bjørn til Sverige. Endelig kan jeg også være med, sammen med hundene, for nå tar de en sånn mark kur som gjør at vi kan dra utenlands når vi selv ønsker. Uten å tenke på å måtte ta mark kur i utlandet. 

Ja det er ikke så lett å ta med seg hunder til Sverige lengre, men i sommer så tar de denne kuren, og vi kan dra over så mye vi vil. Vi snuser begge to, så snus prøver vi å kjøpe i Sverige. Så blir det jo noe matvarer, såpeprodukter, pepsimax og godis!

I går var det jo et forferdelig regnvær, så vi tenkte vi kunne ta en runde rundt på Nordbysenteret og titte litt også. Da ble det faktisk litt nye klær både på meg og Bjørn. Jeg var egentlig ikke i handle humør, men plutselig så løsnet det, særlig da jeg fant en flott turvest! 

Ja jeg går jo mest turer med hundene, og trenger mange lommer. Så denne var helt perfekt! Jeg går ikke med bh når jeg går tur, og da liker jeg ikke å ikke ha jakke. Men det blir jo veldig varmt, OM sommeren og varmen kommer snart da.. 

Vi stoppet også å spiste lunsj, tror det heter Diners..men er jammen ikke sikker..Men en koselig plass med flott interiør! Vi gikk vel rundt på senteret i over 2 timer, og det er ikke likt oss.. En fin måte å benytte en regnfull dag på! 

PS: Kameraet sluttet helt å fungere i går. Den tok to bilder, også gikk det i svart! Jeg får skrudd det på noen ganger, og ta noen bilder, men svisj…så er skjermen svart..Så er nok hele skjermen som er ødelagt.. Prøvde å fotografere med mobil kameraet på tur i dag, og grrr…Det var ikke noe særlig!

Det egner seg greit til hverdagsbilder, men ikke makro og landskap.. Har tatt frem det gamle speilrefleks kameraet, men husker ikke hvordan jeg fikk overført bildene…Og Bjørn er på kurs…Så blir nok ikke ferske bilder på en stund nå.. Prøve å reparere, eller kjøpe nytt?! De tar jo så mye bare for å se over det…

Her er noen bilder fra “harry turen” til Sverige i går. Bilder tatt med mobil kameraet. 


#sverige #tur #harrytur #handle #tøy #shopping #kjøpesenter #bil #kjøre #regn #godterier  #kafe #foto #kjøretur #fotografere #fotograf #kamera 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD ALLE SAMMEN! 
 

 

  1. Vera Lynn: Det var det den het ja…ja vi tar oss sjelden tid til å gå å se….og spise..men noen ganger passer det seg..:-)

  2. Dere fikk sannelig handlet en del :o)) Forresten så heter stedet dere spiste på Joe’s Diner! Vi pleide alltid å spise lunch der, men nå spiser vi alltid på Nordby Wok :o)) Jeg elsker Nordby, og det er ikke mer enn en uke siden jeg var der selv :o))

  3. Tone: Takk for det! ja skal høre med mannen..han som handlet på egenhånd..så da er nok kvitteringen borte…hihih

  4. Wiiii så mye godt og fint du har handlet 🙂 kamera ja er kjedelig når sånt skjer. Men sjekk m garanti og reklamasjonsretten din.

  5. Sølvi: Takk for det kjære Sølvi…ja..bena var ikke veldig fornøyd..men godt å komme seg ut litt blant folk også!

  6. Så koselig med sånn Harry-tur..shopping må til, hehe =) Synd med det kamerat ditt..håper du får orden på det snart, da =)

  7. Så flott at du fikk vært med til Nordby senteret, d er mange fine butikker der. Fine klær du har kjøpt og så mye godis 🙂

  8. annebe: Takk for det..jeg pleier ikke være med..bjørn tar turen over bare for å kjøpe snus og litt mat..men i går tok vi det som en tur..siden han hadde fri, og jeg kunne være med..men herlighet så sliten jeg var…særlig i bena…så det kostet ja…

  9. Her var det mye kos..og fine klær ! Før kunne vi ta en handletur til Sverige en gang eller to i året.. men nå orker jeg det ikke .. Men da vi var der ble det alltid en tur på kafè eller spise noe god mat .. Håper det ordner seg med kameraet :)))

  10. solliv: JA når man tar det som en tur er det koselig..ikke bare over å handle raskt og tilbake..da er det kjedelig..så i går koste vi oss litt.. Takk for det!

  11. frodith: Ja du må ha god tur! det var kontroll både inn i sverige og ut…men bare sånn at alle måtte kjøre igjennom..ikke alle ble stoppet…

  12. Eva: ja kanskje jeg skal sjekke om jeg har noe garanti…det er et år gammelt..men som sagt…jeg har mistet det mange ganger i bakken..og det er med ut på tur regnvær..så det er godt brukt..men skal jammen se om jeg finner esken..ang bh..så bruker jeg det bare når jeg må..altså når jeg pynter meg..jeg har ikke noe hengepupper…små tyttebær…hihih..Jeg har hatt mye plager med skuldre og nakke og da får jeg vondt i huden der stroppen er! det brenner i huden..og da svir bh.. også svetter jeg så grusomt..og da blir det ubehagelig..men det er egentlig tull at jeg må dekke til med vest eller jakke..men føler jeg er for gammel til å “vise puppene” vist du skjønner…Så sånn er det… Så bra du fikk ordnet det på garantien..skal undersøke litt her ja.. takk for tips!

  13. Så mye kjekt dere fikk handlet da 🙂 Her blir det for langt med en sånn tur. Men vi kan jo ta båten til Danmark da. Uansett er det jo litt begrenset hva man kan ha med seg hjem hvis man ikke har bil.
   Men altså, du bruker ikke bh på tur? Kan jeg spørre hvorfor?
   Jeg fikk igjen mitt kamera i går. Der var hele søkeren byttet. Det gikk på garantien. Jeg trodde jeg måtte kjøpe nytt, siden jeg kom ikke på at jeg hadde garanti/reklamasjon. Heldigvis har jeg en oppegående bror som sa at jeg måtte få det fikset på garantien, siden kameraet bare er 4 år gammelt.
   Håper du ikke trenger å være så lenge uten.
   Ha en fin kveld <3

  14. Deilig med Harrytur! Jeg drar til Sverige i morgen, og da er det ikke Harry 😀 borte hele helga i Gøteborg 🙂

  15. Så gøy med tur, der pleier vi å spise også. Koselig plass og litt rolig. Mye fint du fikk kjøpt. Den vesten var fin, for å gå med bh på tur, er bare til å glemme. Da blir det rygg og problemer. Ha en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg