Svart/hvit hunde kos på en grå og trist dag!

God morgen alle sammen! 

Da er det nok en grå dag…Ingen sol i vente..Vi får prøve å gjøre det beste ut av grå og triste dager også, så i dag fant jeg frem noen svart/hvit bilder av hunde kos! For ja…Svart/hvit kan også være vakkert! 

Så om dagen er svart/hvit, så må det ikke bli en dårlig dag..Nei, den blir til hva du gjør den til… 😉 Smil til verden og verden smiler til deg! Lett å si, vanskelig å tro..men hundene koser seg…uansett..De bryr seg ikke om vær, dag, eller problemer..De lever her og nå! Svart/hvit eller farger! 

Disse bildene ble egentlig litt ødelagte, for det er vanskelig å ta bilder innendørs. Lys og mørke er vanskelig å få til inne. Så bildene ble enten for mørke, eller for skarpe i fargen, så jeg lagde dem heller i svart/hvit… DA ble de jo faktisk fine! Hundene koser seg jo uansett! De er enkle sånn.. 

Så gjør litt som hunden her..Kos deg med dagen! Uansett hvordan været er, dagen er, og livet er!! Gjør noe godt ut av en grå og trist dag! 


#hund #hunder #hundekos #hundeliv #hundebilder #hundeblogg #dvergpinschere #foto #fotografi #bilder #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #blogg

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går; 

Nå går det mot slutten for disse vakre liljekonvallene her på Hurumlandet!

Ikke en dråpe, ikke to dråper, men mange dråper!!

Jeg fant Gråspetten og noen av hans venner!

 

Du må ha en riktig GOD DAG! uansett godt vær, eller grått vær! 

Siste innlegg