Ikke en dråpe, ikke to dråper, men mange dråper!!

Mange dråper på rekke og rad.. De er ikke lett å få i fokus, men når man får det til, ja da er det gøy å se hva man får speilbilder av! Denne gangen ble det blader som speiler seg… Ja mange flotte blader! 

Dette er ikke dråper fra i dag, for vi har klart å holde oss unna de aller største regnskyllende..Eller det vet jeg egentlig ikke, for jeg har vært på farten. Måtte ut av Tofte og til Asker i dag. Der har det vært trykkende luft, både sol og uttrykt for regn.. 

Så dagen begynte med en tidlig tur med hunden, uten å fotografere!! Så vet dere, jeg har ikke tatt et eneste bilde i hele dag! Det kan jeg ikke huske når skjedde sist.. Men var så stressa på morgenen, for gruet meg til det jeg skulle. 

Jeg skulle nemlig på “EU kontroll av understellet!” Altså en gynekolog. Dette er en lege i Asker, så da går hele dagen. Hundene har fått sine turer, men ikke i skogen. Det ble tur her i nabolaget, og derfor ingen spennende ting å ta bilder av. 

Det er ingen krise det, for her er arkivet fult av bilder jeg ikke har vist dere, men så er det det å velge.. Jeg har alltid vansker med å velge…. Men det landet på disse dråpene som ble fotografert i helgen.. 

Ikke en dråpe, ikke to dråper, men mange dråper! 


#dråpe #dråper #dråpebilder #dråpekunst #vanndråper #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #naturblogg #fotoblogg #blogg #naturfotograf #amatørfotograf #fotograf #hobbyfotograf #makro #nærbilder #macrobilder 

 

Da er snart denne dagen også over, og godt er det…Ny dag og nye muligheter i morgen! Har du hatt en fin dag? 

Jeg ønsker deg ihvertfall en 

RIKTIG GOD KVELD! 


 

 

 

Siste innlegg