Blomstene speiler seg i dråpene! / Naturbilder

Da ble det noen flere dråpebilder i dag. Disse bildene er fra i dag, og jeg gikk tur i litt regn og litt opphold. Så det var helt greit. Det er litt vanskelig å få fine dråpebilder når det regner, så jeg var glad det ga seg og var oppholde en liten stund. 

Men etter at jeg kom hjem fra turen, så har det stort sett regnet i ett sett. Da er det deilig å tenke på at jeg har gjort unna turen. For ja, jeg kan kle meg og gå i regnvær, men hundene liker det IKKE! 

I dag gikk jeg litt på leting etter dråper som var foran blomstene..For å få speiling fra dem, men det var ikke lett. Men fikk da noen. Drømmen er å få den klart og  fint inne i dråpen, med en fin bakgrunn bak også. 

Men det å få alt til å klaffe, er ikke alltid like lett. Derfor blir det ikke alltid helt perfekt, men det er jo greit, for da har man noe å jobbe mot! Så jeg fortsetter jakten på en flott hel blomst inne i en stor klar dråpe! 

Men disse ble jo fine selv om det ikke var akkurat sånn jeg ville ha dem. Noen ganske like, men allikevel forskjellige.. For en dråpe er aldri helt lik en annen dråpe! DET er det som er flott med dråper! 

Et innlegg med bilder av blomstene som speiler seg i dråpene! 


#dråper #dråpe #dråpebilder #dråpekunst #vanndråpe #regn #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotografere #naturblogg #fotoblogg #blogg #naturfotograf #fotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf #blomster 

 

Har du hatt besøk av sola i dag? Eller har himmelen åpnet seg og kommet med regn til deg også? 

Det er vist Pinseaften i dag sies det…Det er ikke noe vi feirer her i huset…Feirer du pinse? 

JEG ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD KVELD! 


 

Siste innlegg