Strandnelliken pryder svabergene her på Hurumlandet! /Hund og naturbilder

En tur langs kysten her på Hurum vil gi deg et vakkert syn! Ihvertfall om du liker Strandnelliken.. For den vokser villig opp rundt omkring på svabergene. Disse bildene er tatt på strekningen Havna til Tyskerstanda. 

For en som syns denne blomsten er vakker, er det ikke lett å gå tur når det står tett i tett og lager flotte motiver mot sjø og land! Jeg gikk her en dag tidligere også, sammen med Bjørn, og han ble litt oppgitt..

For jeg gikk jo ikke mer en noen meter, så måtte jeg ned på kne og fotografere noen til.. For den ene etter den andre er jo så vakker!! Til slutt så satte han seg på en stein, og ba meg si i fra når jeg var ferdig…Blir aldri ferdig vettu…

Så jeg begrenset meg litt, og tenkte jeg skulle gå tilbake en dag jeg gikk alene.. For da kan jeg gå å kose meg å se på disse flotte bergplantene! Med sjøen som bakgrunn, eller blå himmel, ja da må det bare bli bra! 

Så jeg gikk amok og fotograferte masse… Resultatet ble disse bildene, og mange, mange flere.. Men dette får holde i dette innlegget, for her er det masse bilder! Jeg la ut et av bildene jeg tok tidligere på Instagram tidligere i uken, og det bildet kom i Drammens tidene papiravis. 

I dag la jeg et nytt bilde ut på Instagram og hash tagget God morgen Norge, Da kom det jammen med der på morgenens tv program også.. Så det er ikke bare jeg som liker denne flotte blomsten! 

Strandnelliken pryder svabergene her på Hurumlandet! Liker du denne planten? Har du den der du bor?


#hurum #hurumlandet #tv #buskerud #tofte #oslofjorden #svaberg #strand #sjø #blomst #nellik #strandnellik #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotoblogg #naturblogg #blogg #hundeblogg #hund #hunder #fotograf #fotografere #naturfotograf #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluftsliv #friluft #sommer 

 

Takk for at du titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på! 

TUSEN TAKK! 

Da må du ha en RIKTIG GOD KVELD! 

  
 

 

 

Siste innlegg