Idylliske bilder fra “Tyskerstranda” på Hurumlandet!

God morgen alle sammen! Helgen er rett rundt hjørnet! 

I går gikk turen ned til sjøen… Da gikk vi kyst stien fra Havna og over til Tyskerstranda. Det skal sies at dagen i går absolutt ikke var som dagen før det…For i går var det surt!! Det stod +5 grader men herlighet så kaldt det virket! 

Nå kledde jeg meg litt lettere, og vi gikk langs sjøen..Det blåste og var overskyet. Ikke som dagen før hvor solen skinte fra en knall blå himmel! Så vi ble minnet om at det faktisk fortsatt ER vinter, eller vår.. Ikke sommer og sol! 

I dag skinner solen igjen, og det tegner til å bli nok en flott vår dag! Deilig å begynne helgen med dette flotte været!

Så det er lov å drømme seg bort, mot sommer og sol! Disse bildene her kan jo minne om en herlig sommerdag, så kos deg med noen idylliske bilder fra “Tyskerstranda” her på Hurumlandet! 


#strand #hurum #oslofjorden #tofte #hurumlandet #buskerud #landskap #idyll #sjø #himmel #skjell #strand #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotoblogg #naturblogg #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotografere #vår #sommer #friluft #friluftsliv 

 

Her finner du innleggene jeg la ut i går: 

Flere tegn på at våren er her!

Frodiths lille vår – challenge – Dag 4. SPEILING!

Tusen takk til en herlig blogg venn! 

To svaner i en knallblå svanesjø!

 

DA HÅPER JEG DU FÅR EN FLOTT NY DAG! OG JEG ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD HELG!

 

Siste innlegg