Tusen takk til en herlig blogg venn!

I begynnelsen av mars var jeg med i en Giveaway hos Elin i bloggen elevele.blogg.no. og JEG ble trukket ut som vinner!! Det var sååå koselig! For som jeg skrev til Elin også, så har jeg et litt spesielt forhold til afrikanske dyr. 

Jeg har bodd mitt første leveår i afrika. i Ghana. Men dette husker jeg selvfølgelig ingenting av da jeg kom ned dit 6 mnd gammel. Faren min jobbet der, og mor tok med seg alle oss tre barna og flyttet til et luksus hus et år! Det eneste jeg har fått med meg derfra, er Malaria..Som jeg har latent i blodet, og kan aldri bli blodgiver! Har ingen plager av dette nå..men hadde noen feber episoder i oppveksten. 

Men tilbake til denne Giveawayen til Elin.. Hun skulle gi bort 5 flotte bilder av afrikanske dyr! De var jo sååå flotte! og jeg håpet jeg skulle vinne disse..Jeg kunne jo gått ut å kjøpt noen selv..men jeg er så si aldri ute å handler, og jeg syns akkurat disse så veldig flotte ut! 

Gå gjerne innom bloggen hennes, HER Elin er en riktig så koselig jente/dame/kvinne (redd noen av de skulle komme feil ut..)  som har to smellvakre hunder! Nemlig to store Irske ulvehunder! Noe jeg også har hatt og elsker denne rasen..Hun skriver om alt og har alltid masse flotte bilder! Hun har alltid en koselig kommentar tilbake også.. Så har du ikke henne som bloggvenn, så anbefaler jeg deg henne..

Disse flotte bildene jeg vant, vil passe sammen med alle de andre “afrika tingene” jeg har..Jeg har et utskjært elefantbord, kan ikke vise her nå, for sønnen har det på rommet og det var overfylt!! men det er et kjært minne! +mange små ting, men har også dette flotte store maleriet som henger nede i gangen. Det er egentlig broren min sitt, men han har ikke plass. Så det får henge her..Er jo i familien..

Så disse 5 flotte bildene kom i posten i dag, de skal få ramme på seg og komme til sin rett sammen med andre afrika ting! Jeg syns det var så koselig å vinne, da jeg ikke er utrustet med alt for mye hell.. så

TUSEN TUSEN TAKK ELIN!! 

 

#vinner #giveaway #bilder #foto #afrika #blogg #bloggvenn 

  1. Aww, så koselig innlegg <3 Og så flott at de kom frem (syns alltid de er så treige). Jeg elsker disse bildene og har de jo selv også, i en litt mindre utgave 😀
   Og det afrikabildet var herlig- så flotte farger 😀

  2. Eva: Takk for det! ja det var vist forskjellige malaria mygg på forskjellige steder..så min KAN ligge latent i kroppen så jeg får IKKE lov å gi blod..men er ikke smittsomt..er vist noe innkapslet..og ja, mener jeg har lagt ut bilder av bordet før..men skal se når sønnen får ryddet der inne..hihih.. Det erhåndlaget, og hugd ut tre elefanter som ben under plata..DET er mitt minne..

  3. Gratulerer så mye 😀 Veldig kjekt å vinne noe man ønsker seg <3 Og fine var de, bildene 🙂
   Spennende å bo i Ghana, men trist med malaria da 🙁 Visste ikke at det ligger latent i blodet. Men godt det ikke plager deg.
   Jeg er veldig glad i elefanter, så jeg håper en dag at du viser frem det elefantbordet <3

  4. dette var flotte bilder,ja jeg tror dei vil komme til sin rett hos dere nå som vi fikk lære ennå mere om deg og din fortid )) gratulerer med gevinsten

  5. annebe: Ja, jeg så du la meg til..tusen takk..fant ikke noe knapp hos deg jeg..har prøvd før også..men nå tenke jeg fikk spørre..hihih..ja, takk for det..maleriet er egentlig ikke fint..det fra afrika..men masse verdi for oss..for ble vist malt mens de så på..på skinn..Ha en god kveld videre!

  6. Sånn da har jeg fått lagt deg til , for nå kom innlegget ditt opp i “feeden”hos meg ! Artig at du vant som har et forhold til Afrika.. flotte dyrebilder og kjempefint det maleriet du har også :))

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg