“Taggete snø”! / Naturbilder

Ja sånn ser naturen ut mange steder nå..”Taggete snø” Jeg har ikke noe annet navn på det..men kanskje “frosty” også er et dekkende navn.. Ikke vet jeg, men for meg, så er det bare “taggete snø”! 

Det ser ofte ut som hoggtenner, skarpe tenner fra et vilt dyr..Eller fisk.. Det ser spist, og skarpt ut. Ikke mykt og kaldt som det egentlig er..Det er utrolig hva snø og is kan lage av kunst.. Ja jeg har vist mange innlegg med mye forskjellig naturkunst nå i det siste..Mye av det har vært med snø..

Nå har vi hatt snø ganske lenge her på Hurumlandet, og jeg blir like fascinert hver gang jeg ser snøen hvit og flott langt inne i naturen. Gjerne urørt, og formet som de fineste figurer. 

MEN jeg begynner å savne og lengte etter vår og sommer! Så snøen kan godt forsvinne nå, jeg har fått mange bilder, og sett mye flott. Til og med snø og sol! det er jo bare vakkert! Her er et innlegg med mange bilder av “taggete snø”! 
#frost #kaldt #snø #frosty #vinter #kulde #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #fotoblogg #blogginnlegg #blogg #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf 
 

Ha en fortsatt god kveld og en riktig god natt!

16 kommentarer
  1. Vera Lynn: Tusen takk! ja det er noen ganger jeg heller ikke får frem slik det egentlig er!! Det er frustrerende..men så plutselig så får man det til..Bare å fortsette å prøve..

  2. Dette er vakkert, så utrolig vakkert :o)) Var ute en liten sving i sta, og prøvde på noe lignende… Kamera jeg slang i lommen klarte ikke helt å fange dem på samme måte som du har gjort :o))

  3. fruensvilje: Tusen takk Connie..ja nå holder det..når vi nå gikk tur ved det vannet det er så kaldt i dag..så var det sååå mye flott rim frost og snø..men nå har jeg liksom tatt bildet av det meste…hihihi..Nå vil jeg har små dyr og blomster!

  4. denne typen rimfrost er så vakker,men det er nok nå ja ) sier jeg som har hatt vår i dagevis hi hi ,men kvitt av frost i dag ) bare att vi fikk yr til kvelden ,ja nå er det 8+ ute )
   Jeg synes bildenene dine er kjempefine

  5. Elin Slåen: Tusen takk! ja nr 2 skulle egentlig være først …men så syns jeg det nr 1 også var var så mykt og fint..hihih..

  6. Fotogurua85: Tusen takk! Du har da masse fine bilder..så de er sikkert veldig fine de du har med rim..må jo dokumentere den lille snøen dere har da..hihih. God kveld til deg også!

  7. Fine bilder 🙂
   Har liksom lyst å få tatt slike typer bilder selv, men her i Bergen er det lite snø gitt 😛 Hehe.. men har vært pitte litt rim, så fått tatt noen bilder.. men vet ikke om de er noe å legge ut 😛 Hehe…
   De er fortsatt på kameraet 😀
   Ha en flott kveld videre 🙂

  8. Flotte bilder altså – spesielt nr. 2 likte jeg 😀
   Og jeg syns taggete snø var et passende ord jeg- skjønte med en gang hva du mente før jeg så bildene 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg